enerjius nuros domestos
he bu isim daha ii oldu yunan garusu gibinnn :)
adiyos amigos
bu karular tembel sende onlara benzeme heee
yok nan benzermiyim hiç...Allah yazdıysa bozsun...
izindeyim kraliçem :))
kadınların en önemli özelliği almak alışveriş dırdır başka bişi yok anasını
dizye gelince güçleri kalmiiiii
hey allahım yaaa
heee dır dır dır başka bişi yokkk
bırakın nan dırdırı...azcık aşın kendiniziiii
sabah akşam çekin diziyiii...toprak olcana kullanın nan .)
demi kraliçem
he calla yaaa bi bebek haydeee rhibe hayatı böyle iş mi olur böyle kadınlık mı olur
seçimlerde bana oy verin herkezi dizi manyağı yapayım vaatlerm bitmedi hazirana kadar daha vaadlerim olacak
mblue
teşekkür ederim iyiyim cnm okudum içim açıldı valla ne bu heyecan yavvvv hazırlıklar tam gaz
nice mutlu huzurlu seneler inşallah tatlım güzel bir gece geçecek galiba
mblue evt cnm cok ıyyı hıssedıyorum kenıdmı sanırım havadan
dün temızlık yaptım camları falan sıldım
markete gıttım öldüm bıttım ama güzeldı
sende heycan tavan yapıyy
kolay gelsın
kımın yeğenı olmuştu:44:unuttum
hayırlı olsun
sağol böcüğüm ben teyze oldum da darısı isteyen herkesin başına ooo herkes ne güzel camları silmiş benimkileri hala silemedim kızımla vakit geçirdim parka falan çıkardım yoksa yapıcaktım nasıl yapıcam kara kara düşünüyom valla
offff bütün yazdıklarım gitmiş.
annem varken daha rahatım. kv. sadece yemek bulaşık yapıyordu. ama annem dip bucak her yere giriyor.
allah başımızdan eksik etmesin.
ben oğlumun kıyafetlerini ütüledim. bizimkiler duruyor. akşam yavaş yavaş hallederim.
nan böcük hava atma. bende önceden ütülerimi bitiriyordum.
Kuzucumsobe sobe napiyosun tatlım ?
Çok iyiyim tatlışım hamdolsun anam vardı yeni gitti bayağıdır görüşemedik nasıl özlemişim .
Anneler gününde kayınvaldielerinize bişey alacak mısınız bu arada ben bardak takımı almayı düşünüyorum yeter
kilo dedinde...
eşimle yine gittim diyetisyene 62 çıktım aç karınla....
haftaya yine tartılcammm sanki onun hastasıyımn gibi kendimi frenlicem :)
brckcim eğer hala isitosan nasıl kullanıldığını öğrenip bilgi verim arkadşaım daha önce kullanıodu cnm işede yaradığını söledi adet olmak içinkızlar bu soğan kürü hakkında bişi bilen yokmu.adetten ne kadar sonra içiliyor
günaydın millet hala işe gelmediniz herhalde
mblue nasılsın şekerim?
günaydın....
vayy nurdancım.. uzun süre sonra senmi açtın kepenkleri:)))
günaydın canım.. teşekkür ederim iyiym. üzme canım kendini.... daha nice seneler var önünüzde...tekrar yıldönümüz kutlu olsun canım...günaydın lamecim nasılsın
günaydın canım....Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakemm
nurdancım seni görmek ne güzel neşe kaynağı
kızım neden kaza yapıcaz önlemimizi alıyoruz
emniyet kemeri takılı hız limitini aşmıoz alkollü araç kullanmıoz neden kaza olsun
eferin şaka bi yana içimde sürekli enerji var he hiç yorulmuom yorulmak nedir bilmiom
nedense hep iş yaparken buluom kendimi
evlenince görürüm seni dediler gördüler şimdi çocuk diolar bakam o zaman ne olacak
enerjius nuros domestos
bende görmedim şekerim. valla çocuk olupta bunları yapabilirse kesin bu hatun insan değil peri dicem!tatlış nuro ne derse desin yaşayıp görücekler çoluk çocuk hayatını nasıl dizi çekiliyomuş naıl ev garusu ve iş garusu oluyormuş yaniiii dimii ama canım
mükemmel anne mükemmel eş mükemmel iş kadını var mı yahuuuu ben görmedim valla
iddia ediyorum
mükemmel kadın mükemmel eş mükemmel hizmetçiyim
bi anneliğim kaldı onu da yaparım
ben siz miyim ulan
lamecim teşekkür ederim cnmgünaydın canım.. teşekkür ederim iyiym. üzme canım kendini.... daha nice seneler var önünüzde...tekrar yıldönümüz kutlu olsun canım...
günaydın canım....
gözün aydın.... teyze olmuşsun:)
günaydın kıslar!
mblue üzülme canım, önümüzdeki sene kutlarsınız. belki eşin haftasonu bir plan yapar.
valla o kadar tedbir alıp kaza yapanda var. Alkollü araç kullanmıyon ama dizi çekerken de fren kullanmıyon demi? Kontrollü mü dizi çekiyonuz?
Allah rızası için şu enerjinin sırrını reca etsem. Ne yiyon ne ediyosun da yorulmak bilmiyosun. Yoksam sen insan değil misin?Peri misin he?
Sırrım pozitif olmak şekerim kaynanamın cebren ve hile ile yaptığı kötülüklere rağmen kikir kikir gülüyorumsabah uyanırken zorlansam da yüzümü yıkayınca yaşadığıma şükrediyorum her akşam dizi çeken bi polyannayım
S
bende görmedim şekerim. Valla çocuk olupta bunları yapabilirse kesin bu hatun insan değil peri dicem!
Aaa ikiz doğururum da bakarım valla hiçte zorlanmam allahım jnasib etsin yeterki kolaylığını da verir:60:
Kıs kocan allah korusun seni aldatsın (tövbeler tövbesi diyimde) onu gelir vururum he! Böyle karu bulunmaz valla.
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakemm
nurdancım seni görmek ne güzel neşe kaynağı
bi gn bi yere iş görüşmesine gittim beğenmedim nasıl yırtsam die baktım baktım adam olumlu
dedi ki iş yerimize ne katarsınız bende sırıtarak neşe dedim bi daha aramadılar
sizleri görmek te güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?