Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kadınların en önemli özelliği almak alışveriş dırdır başka bişi yok anasını
dizye gelince güçleri kalmiiiii
hey allahım yaaa

heee dır dır dır başka bişi yokkk
bırakın nan dırdırı...azcık aşın kendiniziiii
sabah akşam çekin diziyiii...toprak olcana kullanın nan .)
demi kraliçem

heee dır dır dır başka bişi yokkk
bırakın nan dırdırı...azcık aşın kendiniziiii
sabah akşam çekin diziyiii...toprak olcana kullanın nan .)
demi kraliçem

he calla yaaa bi bebek haydeee rhibe hayatı böyle iş mi olur böyle kadınlık mı olur
seçimlerde bana oy verin herkezi dizi manyağı yapayım vaatlerm bitmedi hazirana kadar daha vaadlerim olacak

he calla yaaa bi bebek haydeee rhibe hayatı böyle iş mi olur böyle kadınlık mı olur
seçimlerde bana oy verin herkezi dizi manyağı yapayım vaatlerm bitmedi hazirana kadar daha vaadlerim olacak

oyum sana kraliçem...
sloganımızda "at bi göbek ver bi bebek" olsun kraliçem ...patladı gitti :)

mblue
teşekkür ederim iyiyim cnm okudum içim açıldı valla ne bu heyecan yavvvv hazırlıklar tam gaz
nice mutlu huzurlu seneler inşallah tatlım güzel bir gece geçecek galiba

birsens sorma cnmya akşam için kurduğum bütün palnlarım suya düştü benım yapacağım herşey hazırdı. ama eşim hiç bişiy yapamamış işten geç geldi beni aldı eve gittik. zaten birazcıkta rahatsızlandı yemeği zor yedi. yattık uyuduk çok moralım bozuldu anlıycan akşam

böcüğüm oh temizlik olayı tamamdır sende=) ben sınavlardan sonra yapçam temizlik şimdlerde ders çalışmam llazım.dünkü heycan yerle yekzan oldu

cnm hayırlı olsun teyze olmuşun.Allah hayırlı uzun ömurler versin bebişe inşallah.

aminn anneler bir melek ya canım annem benım =) melodıcım senınkı en aızndan yemek bulaşık yapıo =)meledicim kıymet bil derim bazı kayınvaldeler onu bıle yapmıo =)

tanemcım alıcam ben ikisinede aynı hedıyeyı alıcam mecburen =) kuran yazılı deri üzerine büyük bir tablo alcam cnm.

kilo dedinde...
eşimle yine gittim diyetisyene 62 çıktım aç karınla....
haftaya yine tartılcammm sanki onun hastasıyımn gibi kendimi frenlicem :)

baalımm diyetisyen ne diyor. =) az ye spor yap dışında biiy derse banada de bencede frenle haftada 1 tartıll kg kontrolu önemli

kızlar bu soğan kürü hakkında bişi bilen yokmu.adetten ne kadar sonra içiliyor
brckcim eğer hala isitosan nasıl kullanıldığını öğrenip bilgi verim arkadşaım daha önce kullanıodu cnm işede yaradığını söledi adet olmak için
günaydın millet hala işe gelmediniz herhalde

mblue nasılsın şekerim?

günaydın cnmm iyi olmaya çalışıyorum başım ağrıo sen nasılsın nurocum döktürmüşün dizi sohbetini dün =)

günaydın....

vayy nurdancım.. uzun süre sonra senmi açtın kepenkleri:)))

günaydın lamecim nasılsın

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakemm
nurdancım seni görmek ne güzel neşe kaynağı

günaydın lamecim nasılsın
günaydın canım.. teşekkür ederim iyiym. üzme canım kendini.... daha nice seneler var önünüzde...tekrar yıldönümüz kutlu olsun canım...

günaydın canım....
gözün aydın.... teyze olmuşsun:)

kızım neden kaza yapıcaz önlemimizi alıyoruz
emniyet kemeri takılı hız limitini aşmıoz alkollü araç kullanmıoz neden kaza olsun

valla o kadar tedbir alıp kaza yapanda var. alkollü araç kullanmıyon ama dizi çekerken de fren kullanmıyon demi? kontrollü mü dizi çekiyonuz?

allah rızası için şu enerjinin sırrını reca etsem. ne yiyon ne ediyosun da yorulmak bilmiyosun. yoksam sen insan değil misin? peri misin he?

bende görmedim şekerim. valla çocuk olupta bunları yapabilirse kesin bu hatun insan değil peri dicem!

iddia ediyorum
mükemmel kadın mükemmel eş mükemmel hizmetçiyim
bi anneliğim kaldı onu da yaparım
ben siz miyim ulan

kıs kocan allah korusun seni aldatsın (tövbeler tövbesi diyimde) onu gelir vururum he! böyle karu bulunmaz valla.

günaydın kıslar!
mblue üzülme canım, önümüzdeki sene kutlarsınız. belki eşin haftasonu bir plan yapar.

lamecim teşekkür ederim cnm
öle ama hiç biri ilk yılımız gibi olmıycak acayip moralim bozuldu dün.Çiçek almayı plnlıyormuş ama iş yerınden geç çıkınca bide moral bozuk olunca hayata geçirememiş hastaydı zaten erkenden yatıp uyuduk. kendime ççok kızıdım keşke bende bişiy ypmasaydım hiç seneye görür hiç bişiy yapmıycam

günaydın kıslar!
mblue üzülme canım, önümüzdeki sene kutlarsınız. belki eşin haftasonu bir plan yapar.

ya benım için gununde olması önemli olan . dun geçti bitti herşey benim için .Dün yazı yazmış bana ama onuda yemekten sonra yazdı ben duştayken. hiç bir önemi yok dedim en azından onu önceden yazıp verseydin bir o yazıyı yazıp verseydin kıymeti olurudu dedim. nebilim çok kırıldım ya hala sinirden başım ağrıo dun ilgilenmedim bile hastaydı kızgınlığım kolay geçmiycek gibi

Son düzenleme:
mblue cim... maalesef bazı erkekler plan yapamıyorlar... yönlendirilmeleri gerekiyor....
bu kadar üzülmeye değmez canım... kendini yıpratıyorsun gereksiz yere.... du atte unutmamış.. unutanlar bile var...bir dahaki sene beklentilerini hissettirirsin ve kutlarsınız....

aldatsin bea oturup ona mı ağlıcam kendi bilir nankörlük parayla değil ya beaaa

Son düzenleme:

bi gn bi yere iş görüşmesine gittim beğenmedim nasıl yırtsam die baktım baktım adam olumlu
dedi ki iş yerimize ne katarsınız bende sırıtarak neşe dedim bi daha aramadılar

sizleri görmek te güzel

kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı herkesin başina ....
mbluecim canıım üzülme bidahaki sefere daha güzel kutlarsın sağlık olsun sevginiz yeter tatlım

kız sen öldürürsün inasanı beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…