ayy nurdan.... alemsin valla sen yaa....
kızım sen yaşlanmazsın etrafındakileri yaşlandırmazsın:)
Kızlar kolay gelsin gelemiyorum çünkü 3 te direksiyon kursuna gidiyorum o zamana kadar çalışmam lazım onun için buraya uğrayamıyorumKendinize iyi bakın görüşmek üzere
yok kız ne yaşlanıcam 26 yaşındayım valla sor kaç yaşındasın die 18
bi görüşmede de adam dedi ki birini aldık hırsız çıktı biribni aldık hesapşarı karıştı
durdum durdum
dedim ki abi dış görünüşe göre eleman alırsanız böyle olur
aldatsin bea oturup ona mı ağlıcam kendi bilir nankörlük parayla değil ya beaaa
valla hiç çekinmeden söyleyebiliyorsun...iyi cesaret var sende canım:)
duyhascım.. sen ehliyetini alda canım... biz bekleri zsnei burda:)
yok şekerim sen insan değilsin dedim ya!
sen ne burcusun kıs?
sen pozitif neşelisin bende sinirliyim. bu sinirimi geçirmem lazım.
boğa burcuyum canım
bak şimdi bazı kadınlar var ya kcam beni aldatıosa die içi içini yiyo ne salaklar belki adam aldatmıo boşuna dert açıolar başlarına
hele dr bi aldatsın sonra ağlanırsın değilmiDD
her zaman pozitif neşeliyimdir söylemesi ayp
selammmmm kızlarr
slm kızlar
offf yoğunluk başladıegzoz pulu verıom bıde gelemım
nasılsınız
yok unutmadı aslında hep aklındaydı . son anda mektup yazdı işte. nese =) ben nie üzilim artıko üzülsün zinndan ettim dunu ben ona . birdahakine ben hiç bişiy yapmıycam .mblue cim... maalesef bazı erkekler plan yapamıyorlar... yönlendirilmeleri gerekiyor....
bu kadar üzülmeye değmez canım... kendini yıpratıyorsun gereksiz yere.... du atte unutmamış.. unutanlar bile var...bir dahaki sene beklentilerini hissettirirsin ve kutlarsınız....
kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı herkesin başina ....
mbluecim canıım üzülme bidahaki sefere daha güzel kutlarsın sağlık olsun sevginiz yeter tatlım
Kızlar kolay gelsin gelemiyorum çünkü 3 te direksiyon kursuna gidiyorum o zamana kadar çalışmam lazım onun için buraya uğrayamıyorumKendinize iyi bakın görüşmek üzere
yok kız ne yaşlanıcam 26 yaşındayım valla sor kaç yaşındasın die 18
bi görüşmede de adam dedi ki birini aldık hırsız çıktı biribni aldık hesapşarı karıştı
durdum durdum
dedim ki abi dış görünüşe göre eleman alırsanız böyle olur
boğa burcuyum canım
bak şimdi bazı kadınlar var ya kcam beni aldatıosa die içi içini yiyo ne salaklar belki adam aldatmıo boşuna dert açıolar başlarına
hele dr bi aldatsın sonra ağlanırsın değilmiDD
her zaman pozitif neşeliyimdir söylemesi ayp
hoşbulduk cnmmhoşgeldiniz kızlarrrrrr
prı slm cnm
kız nuro valla tahmin ettim burcunu annemin bi komşusu var kadın çok neşeli oda ancak güler hiç dert etmez bişeyi oda boğa bu arada bizim yeni bebişde boğa burcu kız
senin doğumgünün yeni geçtimi gelcek mi kızzzzz
doğum günüm 13 gün sonra kısssDD daha geçmedi
neşeli olmak her zaman iyidir bence o komşunla sıksık görüş
bu devirde dert anlatan çok ta gülen yok bewww
yok unutmadı aslında hep aklındaydı . son anda mektup yazdı işte. nese =) ben nie üzilim artıko üzülsün zinndan ettim dunu ben ona . birdahakine ben hiç bişiy yapmıycam .
o yapsın tek başına =)
öle de insna ister istemez alınıo cnm ya .
duyhas kendını okdar yıprtma cnm halledersin çokzor değil.başarılar diliyorum.
alemsin nurocum yaw.maşallah sana
ben daha 22 yaşındayım ama pilim bitik. hiç bişiy yetiştiremiorum kocam sağolsun gezmkten işlere vakıt bırkmıo bana haftanın iki gunu bir kayınvldemler ebirde bize geçiyoruz 2 gun öyle gidiyor. bir gun çmaşırla gidio geride gunmu kalıo sanki =) cmrtesi pazar mutlka dışardayz hep yorgun ve bitkin oluo m birde diyetteyım dahda halszlştim
ben tşört gıydım herkes üşümuyor musun dıo
bugun hava cok sıcak mı ne
nuro nbr lenn gene neşe saçıyonn
brsens h bulduk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?