yok kız masum şeysi bu:kedi:youu seninkide fean bacım...:dance:
boslugu sen tamamla hacıdılek ben kadar ne deılsın nan
ayy beğenmedım bunu cok masumm
kedı kız falan olcan elınde kırbaçç:jeyyar:
a
hımm bak bu çok güzel
valla bak:))) hep bi erkek modu falan ailem erkek çocuk duygusunu benim üzerimde senelerce tatmin etti yani:) erkek gibi kızın manası benim şekerim:)
hee zaten benim hastalığım yüzünden baya kankilik dönemimiz oldu bizim:)))allahtan geçti de karı koca olabildik.şanssızım kızım ben:)bi arkadaşıma demiştim ben küçükken yakışıklıydım die kız hala gülüyo ne zaman arasa:)):roflol:bi dönem bende de saçlar kısayken yaşadım böle bişi ama çok uzun sürmedi senn kadrrr...iyiki büyüyünce güzelleşmişsin yoksa kocişinle kanka neym olcakmışsın :)
:ecrin_bebek:
resimlerimi taratır paylaşırım bi ara:)))küçük emrahın başka versiyonu:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o halini görmek isterdim bide o kadar guzel anlatmıssın ki :roflol:
masumlar daha çekici olıyyysengözlerimebaksanabyok kız masum şeysi bu:kedi:
boslugu sen tamamla hacı
gerci tamamlamısın kırbac fln hekaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile
he guzel dimi
nurdann senden şüphelenmeye baslaıdmhee:jeyyar:
herkez o zamanlar şüpheleniodu ama şimdi emin oldular bide evlendim ya:)))yırttım:) ay çok güldüm allah razı olsun rahatladım muhabbetinizle:)nurdann senden şüphelenmeye baslaıdmhee:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3resimlerimi taratır paylaşırım bi ara:)))küçük emrahın başka versiyonu:)
masumlar daha çekici olıyyysengözlerimebaksanab
böcük koptu walla kırbaç mırbaçç akşam adama ne etçek bilmem laelaelaelaelae
eve gidince bulayım paylaşırım unutmazsam...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız yakısıkl fotonu koy hele yamacıma
eşime bile göstermedim o fotoları valla adam tiksinmesin die:)) haaahahaaa
hee zaten benim hastalığım yüzünden baya kankilik dönemimiz oldu bizim:)))allahtan geçti de karı koca olabildik.şanssızım kızım ben:)bi arkadaşıma demiştim ben küçükken yakışıklıydım die kız hala gülüyo ne zaman arasa:))
resimlerimi taratır paylaşırım bi ara:)))küçük emrahın başka versiyonu:)
Allah korusun gızbak sana korun dedik korunmadın gördun:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
masumlar daha çekici olıyyysengözlerimebaksanab
böcük koptu walla kırbaç mırbaçç akşam adama ne etçek bilmem laelaelaelaelae
eve gidince bulayım paylaşırım unutmazsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?