Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oooo hacıııııııııııı hadi bakalımmmm kolay gelsin P:jeyyar:
bide erkek gibiyim neym diosun haaa
sende az değilmişsin hacıııyerimseniben
hacı bu yalan dio be böyle erkek olur mu anacım.adamla yalnız kalınca 3,5 atmış:)))erkek gibi kız napaar benim gibi yapar senin gibi yapar dimi ama:))))

love benım herıf benı böle hıc görmedıydı
forma gıyıyom genelde:roflol:
dahada gymem zatı
mını eteklı yada şortlu takımlar sevıyomuşş hoşşık:mymeka:

bal kışın evlndık totomdonuyodu hep pıjama ıle goruyordu ılk kez gördu böle
öle kalakaldı yanı

kocan gelmiş zaman çabuk geçer ne güzel...
gıttı
öle bı uğramış
böcük kociş neyini beğenmedi ki???

şort yada eteklı seylerı sevıomuşş
:mymeka:
hacı bu yalan dio be böyle erkek olur mu anacım.adamla yalnız kalınca 3,5 atmış:)))erkek gibi kız napaar benim gibi yapar senin gibi yapar dimi ama:))))

sen atmadın mı
ılk kez dızı cevrdım nan nasıl 3,5atmamsempatiksalakcinni

He walla..yemedikkk

hadi hadiiii seni gidi seniiiiiisempatiksalakcinni

bendede bndan var altı şortlu ama böcuk kadar şey deilm ımmmm seyy ııııı kaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile

alıntı yapmayın he

ben liseye gidene kadar benim kimse kız olduğuma inanmazdı bir çok kız benimle arkadaşlık kurmaya çalışırdı erkeğim diye :)) küçükken yakışıklıydım yani:))büyüyünce güzelleştim:)) hatta babamın dükkanında dururken gelen müşteirler hep oğlum derdi bende hiç bozulmazdım.:))) erkek gibi kızdım yani:)) hatta o sıralar erkekmişim herhal:))) annem de kuaförlük konusunda kendini eğitiodu benim üzerimde liseye kadar saçlarımı zorla keserdi :)) hep kısa saçlı gezerdim ilkokulda hiç cicili bicili tokalarım olmadı yani:)) hep erkek arkadaşlarım vardı onlarla futbol oynardık:)

dılek ben kadar ne deılsın nan
ayy beğenmedım bunu cok masumm

kedı kız falan olcan elınde kırbaçç:jeyyar:

karnıma ağrılar girdi valladelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol::roflol:

karnıma ağrılar girdi valladelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol::roflol:
valla bak:))) hep bi erkek modu falan ailem erkek çocuk duygusunu benim üzerimde senelerce tatmin etti yani:) erkek gibi kızın manası benim şekerim:)

:roflol:bi dönem bende de saçlar kısayken yaşadım böle bişi ama çok uzun sürmedi senn kadrrr...iyiki büyüyünce güzelleşmişsin yoksa kocişinle kanka neym olcakmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…