Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sigara içen bebek bakıcısı mı olur yav..

bunu meslek olarak benimsemesi gerek..işinin gereği neyse öle davrancak..olur m uöle..

2 cocukluda enerjı ne gezer kız
akşama kadının halı kalmaz

sende az değilsin hee

daha önce bakmış bir çocuğa 2,5 yaşından 6 yaşına kadar.
kıs çocuklarına babaanne bakacakmış.
dünkü kadın 60 yaşında hem çocuk bakıp hem bi ton ütü yapmış.
bakalım yarın göreceğiz evde yapacak bişey yok. çocuk uyunca oturacak.

sigara kullanıyomuş,ablamın görümcesi tek onu istememiş oda baştan tamam demiş,sanırım bu zor geldi hanıma..ama bebiş bakıyo tabisi içmicekk...

sigara olmaz zaten. bu işe kalkıştıysa bunu düşünecekti

PATİKcim fayansları sormuşsun banyom tavana kadar fayans temzilemesi zor. en son ne zaman sildim hatırlamıyorum.:26:

bunu diyorum birsencim kolay olur gibime geldi...çok büyük olmayanlarından..

çıkar makineye at temiz olur..duvara uzanma derdi olmaz..

melodi valla ben hiç silmedim eşimin son sildiğinide hatırlamıyorum..zati silmeyi sevmez yıkadı resmen alt kata su bile sızdırmış :))
buhar oluyorya zamanla matlaşıyor falan..hem güzel kokar temiz olur silinmesi gerek dert ettim..

mopları alıp denicem bakalım..

kadının tecrübeli olması güzel bişi,bak önceki çocuğa kaç sene bakmış iyidir heralde..

Eki Görüntüle 189619

bunu diyorum birsencim kolay olur gibime geldi...çok büyük olmayanlarından..

çıkar makineye at temiz olur..duvara uzanma derdi olmaz..

valla patiğim bende bundan varda ben biraz pimpirikliyim elle siliyom evlenirken viledada almıştım valla 1 kere dahi silmedim elle silerim ben evi o dura dura balkonda çürüdü kırıldı valla merdivenim var küçük onu koyar silerim içime sinsin yaptığım iş elimde değil temizlik konusunda huysuzum yaaa

balcım geldi cnm çok saol

birsencim bnm temizlik yapmam sorun cnm öle her türlüye gelemem boyun fıtığım var olabildiği kadar artık mecburen...
bir işe öle denli yüklensem 3 gün yatıyorum ağrılarla...

organiik seni sordum bugün gelemiyorsun,nasılsın iyimisin ?

hoşbuldum cnm nasılsın

iyiyim cnm saol nerelerdesin sen bakem

off eşim geçen ay turkcellden avea geçtı
bu ay fatura 39 tl gelcekken 170 tl geldıkaçkez dedım faturalı hat senın neyıne sankı patron
gene lafıma geldı
:

Son düzenleme:
off eşim geçen ay turkcellden avea geçtı
bu ay fatura 39 tl gelcekken 170 tl geldıkaçkez dedım faturalı hat senın neyıne sankı patron
gene lafıma geldı
:

böcük
yuh yani o neymiş allah aşkına ne konuştunuz böle benimde türkcell ve avea var avea kampanyaları çok öle fazla gelmiyo aslında cnm gerçi benim şirket hattı

böcüğüm yemişsindir adamı sen şimdi

Son düzenleme:

yok bişi demedım
sadece kadınlar herzmn daha akıllıdır dedım
hep dedığıme gelıyon dedım ona bı ömür yeter

şıkayette buluncaz zaten bugun hattı kapattrcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…