Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlr akşama ne var hem çalışıyoruz hem evv zor oluyor:84:

yavrular bişi alırken akakçe sitesine girip en ucuz nerede vardır ı incelemedn almayın dirim ben ...

shecim hoşgeldin canımm
inşallah tezinide verirsin cnm..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ben geldim hu huuuuuuuuuu!
bu hafta acayip şekilde tuhaf geçiyor.
dün bakıcımız işi ıraktı. oğlu sorun çıkarmış çalışmasını istememiş.
halbuki kadın çok iyiydi yaw. evdeki bütün çamaşırlarımı ütüleyip katlamış.
annem yapma dediği halde.
dün üzülerek ayrıldık. tam napıcaz ne edicez derken akşam 2 bayan geldi. komşulardan biri göndermiş. 31 yaşında 2 çocuğu var. bugün olumlu cevap geldi.
yarın başlıyor.
artık sorun çıkmaz umarım. içim rahat edemedi bir türlü.

amin canım. şu 1,5 aydır çok gerginim. çabuk sinirleniyorum, eşimi tersliyorum. elimde değil tabi. çocuğumun durumu, evin satılığa çıkmış olmadı çok gerdi beni. çok yoruldum. bir an önce yaz gelsin iznimi alıp kaçayım istiyorum.

melodi ev satılığa mı çıkıyor,ev mi değiştiriceksin şimdi..zor bir durum..
bakıcı bulmana sevindim ..sorması ayıpmıdır bilemedim ama ne kadara anlaştınız ?

nie kimse konuşmuyor yafu...

bnmde kafamı attıran bir konu var düşünüp sinirlerimi bozmıyım die sürekli oyalanmaya çalışıyorum...

konuşun yaf...

melodi sakin olmaya çalış,bu günlerde geride kalıcak boşuna yıpratma kendini cnm...

ablamın görümcesi 700 tl veriyodu kadın 1 ay baktı bıraktı neymiş zor geliyomuş..
bebişte okadar usluki..anlamıyorum bu insanları,madem kestiremedin niye insanları oyaladın
kız izindeyken buldu bunu boşuna iznide yandı...

offff sorma patikcim. geçen seneden beri satılıkta. bu yaz sözleşmemiz bitiyor. evi satın alan olursa çıkaracaklar. halbuki ben baştan evi tutarken dedim biz uzun süre oturucaz mamnun kalırsak dedim. satmayı düşünüyor musunuz dedim. tama oturun satmayı düşünmüyoruz dedi. taşınacak durumumda yok.
bütün terslikler beni mi bulur?
450 tl canım. evi yakın. sabah 9 akşam 6 gelecek. ev işi istemedim.
ama dün giden teyze ütülerimi yapıp çamaşırlarımı katlamış.

melodicim bakıcı bulmuştun ve gitti ölemi ben kaçırmışım yavvv canım hakkında hayırlısı olsun .

patikim ne oldu cnm neye taktın kafayı

zor geecekse baştan bu işe girmeyecek arkadaş.
insanları zor durumda bırakmaya ne hakkı var?
umarım geçer....
patik ben konuşuyorum canım!

böyle durumlarda küt die bırakılırmı ki...ne kadar ayıp..yeni birini bulana kadar isare etseler nolacak sanki..

melodicim olsun cnm napıcan bebeğine iyi baksında..fiyatı uygun zaten yıpratmaz kendini o kadar paraya...

bnm tanıdığım biri var bakıcıya yaptırmadığı iş yok e kadın bıraktı sonunda o kadar iş yapçaksa gündelikçi olur dünyanın parasını kazanır...günde 80-100 alıyorlar yani düşünsene ayda :S

birsencim anlatabilsem keşke de rahatlasam içimde oturuyor kalıyor,izin vermiyeceğim bir şey ama olay olucak sonrasını düşünüyorum...
ailevi bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…