Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iiyi insan lafının üstüne gelirmiş...lamede seni soruyodu...
biz iyiyiz cnm sen nasılsın???

hevuk yani kartal yazısını görmesen gelmicen öylemi...nerden gördün geldin onada şaşırdım

Yok canım ben gece gelip okuyodum bazen sizleri ama gündüz genelde uyudugum için pek muhabbete giremedim tüp bebük sürüvenim vardı oda olmadı pisikolojik manyagım bu aralar..
Sen nasılsın Balım..

Kızlarrr ben geldimm
anammmmm burası dolmuş taşmış ben yokken neler olmuş oku oku bitti sonunda
yeni kızlar hoşgeldiniz
brck sana rastladım sonunda lan nediye korkuyon ben bitane doğurdum neler geldi başıma anlatsam
sadece muayene korkma tatlış

ben doktorlardan çok korkuyom kı
doktordan polisten kamyondan bide itfaiyeden

yok cnm hamile değilim henüz maalesef
ümidini kaybetme cnm Allah büyük inşallah bizimde olacak

Olsun oda olur inşallah ben ultrasona giricem diyince varmı yokmu diye merak ettin sandımdı...
İnşallah olur gelmezse kendi bilir çok şey kaçırdığının farkında değil

Yok canım ben gece gelip okuyodum bazen sizleri ama gündüz genelde uyudugum için pek muhabbete giremedim tüp bebük sürüvenim vardı oda olmadı pisikolojik manyagım bu aralar..
Sen nasılsın Balım..

geçmiş olsun ..Rabbim hayırlısını versin işllh üzülme...herşeyde vardır bir hayır..hem ilklerde başarı oranı zaten az olurmuş...işllh bundan sonra olur cnm...

aman anlatma cnm hiç gitmes ozmn

Olsun oda olur inşallah ben ultrasona giricem diyince varmı yokmu diye merak ettin sandımdı...
İnşallah olur gelmezse kendi bilir çok şey kaçırdığının farkında değil

senin gibi komik ve tatlı bi anneye sahip olacağını farkedememiş henüz naz yapıyo

sorma birsen bi yemeğe gittim geldim ooooooo.brc neyden korkuyo muayenedenmi.ulaaaa ben nerdeyse iki senedir alttan us çekine çekine bi hal oldum. sen muayenedenmi korkuyon.

bitiremedim geçmişi,neyse başlıyım bi yerden :))

patik ütülicenmi as ıslak o salar kendini..perde programında yıkıcan ya çok kırışmaz
varsa bide kırışık gider onuda kullan ne ütüsü cnm ya...
böcüklerde kal en tasarruflu o :)
kırışık gider ne hemen fotosunu ekle ,nerede satılıyor de...alıyım..ilk kez duyuyom..

banane sana gelcez kalmaya mubişimle
pit pit mübüşimmpatık senı görunce aklıma hep bu gelıo
pit değil..pıt akşam bir sürü yaptı üşümekten olmadığını anladım..doğal dalında yem almıştık onun tozları hapşırıtıyormuş annadım...
veteriner olcem yakında
hiç biri desem :))
bal

ipin ucunu ben kaçrmamda mubış ağır mısafır

elbetteki... tüm petekleri aç biz geliyoss

mubişim sana 5 e kadar saysında gelde yeme ..bir ,üç üç,beş ,iki ,dört

kızçeler bende karşıyım ama bnm perdelerim taç değil :)) çok para vermedim...

birde ben ne desenli ne bişili perde sevmem...süslü püslü olmaz..düz sade olur..pli bile diktirmedim..çarşaf gibin dümdüz yani... modern durması gerek öle yaptırdık perdeciye bile anlatana kadar canımız çıktı,adam diyo hi pile olmadan olurmu :d

düz olunca kırışık gözüküyor...

güneşliklerim var diğer odalarda onlar zati istiyo..öle yani..

ben doktorlardan çok korkuyom kı
doktordan polisten kamyondan bide itfaiyeden

Korkçak ne varkii yavrucum ya ben artık neoldum söyleyemiyuom bile..
Artık dr totomu görseler sadece tanırlar benii totomdan.. Zamanla insan alışıyo

selammm nabersiniz.....

canım hoşgeldin..... nasılsın???

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

brck... o kadar korkmana gerek yok.... bende hiç beklemediğim bir anda o şekilde muayene olmak zorunda kaldım.. korkulacak bir durum değil... ayrıca istemezsen sadece normal muyenede edebilirler....
belki erken önlem alman gereken bir durum vardır.... lütfen daha fazla aksatmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…