Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kebelek hoşgeldin cnm evde oturmak sıkıcımı kızzz
keşke bende sıkılsamda evimde olsam diyorum bazen

brck toton kaşınıyo galiba
bak lan işine ev çok sıkıcı
3 gün oldu ev acayip dağınık kalkıp toplayasım yokkk
çalışsaydım şimdiye yapmıştımmm

biricik annem öle yıkıyordu da ondan aklımda kalmış..diğer odalardaki perdelerim krem rengi önemi yok ama...salondaki beyaz...şöle ışıl ışıl olsun istiyom...
kosla tül öle ediyordu en son die hatırlıyom..anneminde artık krem, kullanmıyo eskisi gibi...

benim olan..
bence ikisinden de uzak durr.... biraz daha modern olsun... mesela tek renk renkli bir tül olabilir... mutfağının renkleri nasıldır bilmem tabi amaa.... yada ip perdelerden olabilir...

O TÜLLERİ heç beğenmedim...öle çiçekli böcekli şeyleri sevmiim..düz bişi yaptır yaa daha sade..
olmadı ip perde yaptır walla hem daha şık hem daha spor durur....

anlaşıldı meyveli tülün modası geçmiş.. tamam aslında tek renkte olurya mutfağımın dantel peçeteleri sarı beyazıda var..ahşap dolaplarım offf ne zormuş..

bebem valla beyaz olanlara basıveriyom bimde satılan beyazlatıcı tozu

sever onu süt annesı
tabısı gelın cnm sıze feda olsun

amma çene yapmışsınız!

neden bukadar çok geliyo sana yaa.

:26::26::26:
hıı bebek için taksidlerinizde var.ben oğluma fazla oyuncak almadım.oğlumun önüne oyuncak koysamda nedense tv kumandaları ona daha cazip geliyor.

bende 2 tane eğitici aldım.

evet tembelim
sen torpillisin yavrim!

yok her gece açmıyorum.haftada 2-3 ancak.
topıcte en az ben öduyom faturaları

2 kişiye 45 50 tl cok yaa elektrık faturası neyım
aferin nan!

ben meyveli cıvıl cıvıl şeyleri severim mutfakta.
mrehabalar hem işim var hem eşim hem de hamileyim 7 aylık çalışıyorum:))

sağlıkla kucağına al bebişini

Patikim ben aldım 1 kere kullandım fark göremedim cnm bence alma deterjan yumuşatıcı oh mis gibin valla o kosla hani kararmış perdeler olur ya onu beyazlatmak için bizim perdeler öle kararmaz yanim cnm gerek yok

melodiiiiiii kız bana nevresim için bişe sormuştun neydi bi söle

balll neden korkcak ne var normal doğurunda bak son ayında gelen parmaklıyo giden parmaklıyo

kız nevgül melodi normal mi sezeryan mı sizin doğum

enaam yetişemiyomki geçmişi bıraktım yetişim die görmemişim...

sen bilmiyon tabi..müjde, ev alcez...

kredi çekçez ama napalım 3 yıllık çkicez inşallah işimiz gücümüzden olmayızda sorun olmaz...

hmm alma diyonus yani..almıyım o zmn yaa sigara da içilmiyo is olmadı pek zati..
başka ne diciktım unutuyom yaf...

bende kalsın hiçbiri yine..balcığıma katılıyom..zati dediğim gibi...ben sade severim...düz hiç bişisi olmasın :)

nişan için çeyrekti dimi balcım..yalnız bnmki direk nikaha gider sen burmayla gel

Son düzenleme:
fiber varmı acaba keleboş sizde.. ölese ev telefonuna para ödemiyon boş yere hem hızlı internet..superonline den bahsediyom...fiber bi onda var zati..

O tüller eskide kaldı cnm şöle havalı güzel bişe yaptır.mutfak çizgine uygun cnm rengarenkde sevmem mutfakta ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…