Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınnnnn
ada sen kaç bahar temızlığı yaptın maşallah

hava bugun kapalı ıkı gün kemıklerımız ısıncak dedım yalan oldu

günaydıınn..hava yine kapalı ve serin
yaz geldiğine inanamamıştım zaten..

öyle bir uyuşukluk var ki üzerimde evde olsam da yatsamm...tatlı bişiler yiyom ,enerji verecek başka ne yapsam acaba ...yarın ki tatille ilgili halaa yazı gelmedi önceden yazsalar herkes planını yapsa olmaz yani.. son 1 saat kala atarlar

günaydınn fıstıklarr yine hava soğudu yaa

adacım oh be temizlik tamam bide tatil var değme keyfine cnm iyi tatiller

akşam soner neler yaptı öle acıyom yaa adama ,işi zor..

bıraksaya o mesudeyi..Aylinin canını acıtmak istemiyor ki aslında saçma geliyor o kızla evlenemsi...

mesude para isteyince sen o kadar etmezsin dedi

şanslı masa da da pek gülemedim,sadece teyzenin gaza gelip kendinden cümleler kurmasına güldüm çok :)) zati 2 sini izledim sonrakilere vakit kalmadı uykumuz geldi yattık...

hoşgeldiniz kızlarr....
patiğim canım bende de aynı uyuşukluk var... nedense şu ofise geldiğimde başlıyor...

birsencim..evt... güneş yine kendini saklamaya başladı

Son düzenleme:

yaa bende sonere çok üzüldüm....

ama inci hoca ne güzel itiraf etti değilmi.... çok duygulandım orda..... inş. ölmez yaaaaa...

ama inci hoca ne güzel itiraf etti değilmi.... çok duygulandım orda..... inş. ölmez yaaaaa...

dizi izlemişde anlatıyor hanımlar anammm ben afedersiniz kçmı koysam yere şaşarım yanii valla abartmıyom

dün eve gitmeden pazara gittim 1 saat pazar yaptım annneme bana balık aldım eve gittim balıklları yıkadım süzgeçe koydum.sonra mutfağın camını sildim balığı fırına kydum salata malzmesini yıkadım çorba yaptım perdeleri yıkadım mutfağın salata yaptım masayı hazırladım yedik içtik kociş perdeyi astı.ben çilek suya koymuştum mutfağı temizledim süpürdüm sildim kızımla ilgilenmeye başladım.öleee yani beraber uyumuşuz kalktım onu yatırdım kocişle meyve yedik kahve içtik saat 2 yattım yaaa öle işte koşturmaca ne dizi nede kendime vakit kalıyor kızlar

Son düzenleme:

dizi izlemişde anlatıyor hanımlar anammm ben afedersiniz kçmı koysam yere şaşarım yanii valla abartmıyom

dün eve gitmeden pazara gittim 1 saat pazar yaptım annneme bana balık aldım eve gittim balıklları yıkadım süzgeçe koydum.sonra mutfağın camını sildim balığı fırına kydum salata malzmesini yıkadım çorba yaptım perdeleri yıkadım mutfağın salata yaptım masayı hazırladım yedik içtik kociş perdeyi astı.ben çilek suya koymuştum mutfağı temizledim süpürdüm sildim kızımla ilgilenmeye başladım.öleee yani beraber uyumuşuz kalktım onu yatırdım kocişle meyve yedik kahve içtik saat 2 yattım yaaa öle işte koşturmaca ne dizi nede kendime vakit kalıyor kızlar

birsen ben senin gibi olamam :))

mesela camı silmez kendime vakit yaratırdım...

inşallah ileri yaşlarda bugünleri aramazsın,keşke demezsin..

evet yaaa.ağlamıyayım die dikkatimi vermedim orada..mete şaşırdı :)

ben biliyom nolcağını merak edip okudum senaryoyu

yaaaaaaa.... ölcek demii.....

birsencim... bizde ev işi yapıyoruz... yemek temizlik yapıyoruz..... 1 yıllık evliyim ve sadece 2 akşam kahvaltıyla geçiştiridim, oda hafta sonu yapamıyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye düşündüğümüzden...yemeğim, çorbam muhakakk olur...
hatta sabah erken kalkıp bu akşamki misafirlerim için yemek bile yaptım.... ama kendimi de harap etmiyorum... eşimde yardımcı oluyor sağolsun... dolayısı ile kendime ve eşime vakit ayırabiliyorum....

patiğe katılıyorum... kendini bu kadar harap etme canım.... inanki bu yaşlar geri gelmiyorr....

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
birsen maşallah sana çocukla bu enerjiyi nasıl buluyorsun şaştım valla. bakalım ben yarın ne yapabileceğim. planım var ama oğlumun durumuna bağlı.
adacım eline sağlık güle güle kirlen.
böcük izmir e mi gelicen?

yok cnm:26::26:

günaydın soğuk bir istanbul sabahından hepinize.........

şanslı masayı bende izliyemedim...bekledim bekledim uykum geldi yattım ....

meteyle inci hocanın konuşmasında ağladım walla.....

ali kaptanıda gebertesim geldi...sanki diğer çocuklara babalık yapmışta bunu istiyo delüüü

birsen ben senin gibi olamam :))

mesela camı silmez kendime vakit yaratırdım...

inşallah ileri yaşlarda bugünleri aramazsın,keşke demezsin..

kızlar yapmak istemiyorum ama onu yapmazsam başka bişe çıkıyo onu yapıcam hiç yapmazsam birikiyo kim yapıcak ozaman daha beter oluyo

enerjiyim buluyorum da pilim bitince sinir stres oluyom hava açık olunca enerji tavan bu havalarda kendimi kötü hissediyom cnm

balll h.geldin

birsencim illa ki bir çözüm yolu vardır,yeter ki iste...

balcım izlemesende pek bişi kaybetmedin...çok geç veriyorlar yaa,normalde uyumam o saatlerde ama sabah uyanamıyorum birkaçtır,sanırım kafam çok yoğun...o yüzden 12:30 du dedim yatalım boşver uyanamıcaz yoksa yine :)

şu ev işi bir sonuçlansa çok rahatlıcam valla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…