akşam soner neler yaptı öle acıyom yaa adama ,işi zor..
bıraksaya o mesudeyi..Aylinin canını acıtmak istemiyor ki aslında saçma geliyor o kızla evlenemsi...
mesude para isteyince sen o kadar etmezsin dedi
şanslı masa da da pek gülemedim,sadece teyzenin gaza gelip kendinden cümleler kurmasına güldüm çok :)) zati 2 sini izledim sonrakilere vakit kalmadı uykumuz geldi yattık...
yaa bende sonere çok üzüldüm....
ama inci hoca ne güzel itiraf etti değilmi.... çok duygulandım orda..... inş. ölmez yaaaaa...
ama inci hoca ne güzel itiraf etti değilmi.... çok duygulandım orda..... inş. ölmez yaaaaa...
evet yaaa.ağlamıyayım die dikkatimi vermedim orada..mete şaşırdı :)
ben biliyom nolcağını merak edip okudum senaryoyu
günaydın kızlar.
birsen maşallah sana çocukla bu enerjiyi nasıl buluyorsun şaştım valla. bakalım ben yarın ne yapabileceğim. planım var ama oğlumun durumuna bağlı.
adacım eline sağlık güle güle kirlen.
böcük izmir e mi gelicen?
birsen ben senin gibi olamam :))
mesela camı silmez kendime vakit yaratırdım...
inşallah ileri yaşlarda bugünleri aramazsın,keşke demezsin..
yaaaaaaa.... ölcek demii.....
birsencim... bizde ev işi yapıyoruz... yemek temizlik yapıyoruz..... 1 yıllık evliyim ve sadece 2 akşam kahvaltıyla geçiştiridim, oda hafta sonu yapamıyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye düşündüğümüzden...yemeğim, çorbam muhakakk olur...
hatta sabah erken kalkıp bu akşamki misafirlerim için yemek bile yaptım.... ama kendimi de harap etmiyorum... eşimde yardımcı oluyor sağolsun... dolayısı ile kendime ve eşime vakit ayırabiliyorum....
patiğe katılıyorum... kendini bu kadar harap etme canım.... inanki bu yaşlar geri gelmiyorr....
günaydın kızlar.
birsen maşallah sana çocukla bu enerjiyi nasıl buluyorsun şaştım valla. bakalım ben yarın ne yapabileceğim. planım var ama oğlumun durumuna bağlı.
adacım eline sağlık güle güle kirlen.
böcük izmir e mi gelicen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?