Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evde peelingim var aklıma gelmiyor yapayım. artık cildime bakmam lazım. niye bu kadar unutkan oldum.:26:
böcük güle güle kullan.

böcük ne maskesi o...neye iyi geliyo????

çeyrek nekdr olmuş??

bakım maskesı cnm sıyah nokta için falan

ctesı aldım en son 128 tl ıdı suan 129 130
aferin böcük birikimde yapıyosun he?bende sıkıldım artık haziran gelsede izne çıksam ağustosa kadar yokum inşallah!

ebet:78::78:ama artık almıycam hem cok pahalı hemde artık alışveriş edım ıstıyomm

geçen gün noldu dıyım
evde 40 tl kaybettım noldu anlamadım neyse abımler gelcek dıye ortalığı topladım meğersem parayı eşimin mantonun şapka kısmına kaçmışeşim dün karşıya gıderken monto almış şapksında parayla gezmış
arabaın koltuğuna atarken bı bakmış paradün geldı dıo sana müjdem var
çok şükür dedım zaten param yoktu

meloş tşkler

"Ayağın kırıldı diye ÜZÜLME..! Allah sana belki KANAT verecek.Kuyu dibinde kaldın diye KIRILMA, belki oradan bile bir KAPI açılır... Yusuf kuyudan SULTAN oldu.."
''H.Z MEVLANA''

bayıldım söze

geçen gün noldu dıyım
evde 40 tl kaybettım noldu anlamadım neyse abımler gelcek dıye ortalığı topladım meğersem parayı eşimin mantonun şapka kısmına kaçmışeşim dün karşıya gıderken monto almış şapksında parayla gezmış
arabaın koltuğuna atarken bı bakmış paradün geldı dıo sana müjdem var
çok şükür dedım zaten param yoktu

meloş tşkler

brck güzelmiş...

böcük siz nezmn ev alcaksınız..ufak tefek biyere girsenize kira ödicenize evinizi ödeyinnn

brck güzelmiş...

böcük siz nezmn ev alcaksınız..ufak tefek biyere girsenize kira ödicenize evinizi ödeyinnn

cok ıstıyorum ınan o kırayı her ay veren elim tıtrıyo bazen evıme bısı almak ıstıyorum sonra vazgecıyorum
2012 3. ayına kadar kredımız var cnm bıraz yüksek o bıtsın ınş ozmneşime kalsa hemen ama cok zora sokmak ıstemıyorum kendımı

benim iznim 20 gün aslında ama nöbet izinleri ve süt izniyle geçen yıldan senelik iznim birleştirdim. 37 gün pazar günleri hariç.

böcük paraların bile geziyor kısss

benim iznim 20 gün aslında ama nöbet izinleri ve süt izniyle geçen yıldan senelik iznim birleştirdim. 37 gün pazar günleri hariç.

ohh ızne bak maşallah
ben özel sektörüm süt ıznı falan verırler mı acep:18:

sorma sürtüp duruyolar

kızlar bugün canım sıkkın ma sebepsiz anlamadım niye sizi okuyom cvp bile yazamıyom yaaa
ya bide bakalım 19 mayıs tatil yapıcaz mı bilmiyorum ama yapmak istiyorum kızımla vakit geçirmek evimle ilgilenmek istiyom.ya bide cumada mı tatil anlmdm melodi

aslında resmi olarak tatil. ama esnaflar açarlar o gün. birde özel sektörler.
öğrencillere 4 gün tatil olacağı kesin. yarın yarım gün diye bekliyorum ama.
imzada gelmedi. yani duyuru.

ozmn sağlam birikim yapta peşinatın nekdr yüksek olursa sıkıntın okdr az olur...hayırlısı işllh...

one nann izne bak...sen çalışansan biz neyiz

sgk ya bağlıysan alırsın tabi!
az zuzuya gel böcük.

bağlıyım özelede bağlıyım ama bakalım

zuzuya gelıom

havadandır cnm belkıde
bıze tatıl deıl orası kesın
ozmn sağlam birikim yapta peşinatın nekdr yüksek olursa sıkıntın okdr az olur...hayırlısı işllh...

one nann izne bak...sen çalışansan biz neyiz

ınş cnm o yüzden acele yok

aslında resmi olarak tatil. Ama esnaflar açarlar o gün. Birde özel sektörler.
öğrencillere 4 gün tatil olacağı kesin. Yarın yarım gün diye bekliyorum ama.
Imzada gelmedi. Yani duyuru.

offf özel sektörden kurtulamadım kızıyorum böle tatillerde falan yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…