böcük ne maskesi o...neye iyi geliyo????
çeyrek nekdr olmuş??
aferin böcük birikimde yapıyosun he?bende sıkıldım artık haziran gelsede izne çıksam ağustosa kadar yokum inşallah!
ii bakımlar böcük...altınlarınıda Allah arttırsın...
melodi kaç ay izin???
brck güzelmiş...
böcük siz nezmn ev alcaksınız..ufak tefek biyere girsenize kira ödicenize evinizi ödeyinnn
benim iznim 20 gün aslında ama nöbet izinleri ve süt izniyle geçen yıldan senelik iznim birleştirdim. 37 gün pazar günleri hariç.
böcük paraların bile geziyor kısss
ohh ızne bak maşallah
ben özel sektörüm süt ıznı falan verırler mı acep:18:
sorma sürtüp duruyolar
kızlar bugün canım sıkkın ma sebepsiz anlamadım niye sizi okuyom cvp bile yazamıyom yaaa
ya bide bakalım 19 mayıs tatil yapıcaz mı bilmiyorum ama yapmak istiyorum kızımla vakit geçirmek evimle ilgilenmek istiyom.ya bide cumada mı tatil anlmdm melodi
cok ıstıyorum ınan o kırayı her ay veren elim tıtrıyo bazen evıme bısı almak ıstıyorum sonra vazgecıyorum
2012 3. ayına kadar kredımız var cnm bıraz yüksek o bıtsın ınş ozmneşime kalsa hemen ama cok zora sokmak ıstemıyorum kendımı
benim iznim 20 gün aslında ama nöbet izinleri ve süt izniyle geçen yıldan senelik iznim birleştirdim. 37 gün pazar günleri hariç.
böcük paraların bile geziyor kısss
sgk ya bağlıysan alırsın tabi!
az zuzuya gel böcük.
kızlar bugün canım sıkkın ma sebepsiz anlamadım niye sizi okuyom cvp bile yazamıyom yaaa
ya bide bakalım 19 mayıs tatil yapıcaz mı bilmiyorum ama yapmak istiyorum kızımla vakit geçirmek evimle ilgilenmek istiyom.ya bide cumada mı tatil anlmdm melodi
ozmn sağlam birikim yapta peşinatın nekdr yüksek olursa sıkıntın okdr az olur...hayırlısı işllh...
one nann izne bak...sen çalışansan biz neyiz
aslında resmi olarak tatil. Ama esnaflar açarlar o gün. Birde özel sektörler.
öğrencillere 4 gün tatil olacağı kesin. Yarın yarım gün diye bekliyorum ama.
Imzada gelmedi. Yani duyuru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?