selam kızlar
2 gündür evdeyim, çok kötü grip oldum ama bugün daha iyiceyim çok şükür
dün dktorumu aradım ilaç içebilirmiyim diye, ben bişey diyemem dahiliye uzmanına gitmen lazım dedi
bende bzim sağlık ocağına gittim bi minoset verdi doktor bide haziran başında gel tetanoz aşını yapalım dedi.
siz nasılsınız bakalımm
sağol böcüğümm..hala olacağım yaa inşallahh..
selam kızlar
dün dktorumu aradım ilaç içebilirmiyim diye, ben bişey diyemem dahiliye uzmanına gitmen lazım dedi
bende bzim sağlık ocağına gittim bi minoset verdi doktor bide haziran başında gel tetanoz aşını yapalım dedi.
siz nasılsınız bakalımm
günaydın kızlarrrr...çok heyecanlıyımmmm..kardeşimin bebişi bugün dünyaya gelecek sanırım..şuan hastanedeler,gelinimize suni sancı vermeye başlamışlar..bende işleri toparlayıp gideceğim hemen
ladyyy bende iyiyim sol şeker dün seni kıskandım bugünde ben erken çıkıcam .
selam kızlar
siz nasılsınız bakalımm
ılk defa mı olcenn
lame ınş sonuçlar ıyı cıkar cnm
hoşgeldin organik....
iyi canım işte,ben evdeyim,yemek ne yapsam diye düşünüyorum
uykum var,uyusam mı diyorum
diyorum da diyorum....
selam kızlar nasılsınız
coturnıx geçmiş olsun cnm
buble gözünüzaydın olsun
kelebekk kuzum nassın görüşemiyoz bayadır
vee diğer ahali nassınızz
cnm ben işden ayrıldım
başka yere başladım....
işten ayrıldığını duymuştum cnm, hayırlı olsun yeni işin:))
lamecim hoşbuldum akşam durakda gördüm seni:)) el sallicaktımda başka yöne bakıyodun sen nasılsın
işten ayrıldığını duymuştum cnm, hayırlı olsun yeni işin:))
lamecim hoşbuldum akşam durakda gördüm seni:)) el sallicaktımda başka yöne bakıyodun sen nasılsın
canım yaaa misafirim gelcek diye stres yapmıştım hiç bakmıyordum senin otobüse.. aklımdan çıkmış bir annn:)
ewet cnm ayrıldımmmm ohh iyikide ayrılmışım dün bi arkadaşa rastladım resmen can kan gelmiş yüzüne diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?