Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar etilerde bomba patlamış yaralılar var. ve genç bir kadın bacağını kaybetmiş. fotosunu gördüm çok üzüldüm.

geçimişi bitiremedim işim çok hemen çıkmam lazım

bal çok güldümm..erkek olan kesiin biner çok sever öle şeleri gözümün önüne geldi dişi odada duramaz korkudan

canlarım ev işi beklemede şansımıza tapudaki işini bilmezler kapı numaralarını karıştırmış..
şansımıza hep kapı numaralarında sorun çıkıyor kiralık evimizdede çıkmıştı ikamet kaydında..

eksper projeye bakarak kapı numarasını yazmış rapora,bakmış tapuda numara başka,karşı daireyle karışmış...

karşı dairenin sahibide almanyada adamı aramışlar 1 hafta içinde gelicem demiş...
inşallah sözünün eri olur bilemiyorum
o evede ısınmıştık çok yeni ev arayışına giresim yok hiç,vaktimizde yok işlerimiz var başka...

mecburen bekliyoruz bakalım 1 hafta bekleyelimde bakalım nolcak...

fıtığım için medikal ürünler denicem bakalım...

öpüyorum sizleri çok....

patık h geldın cnm
off ne şanssızlık ama emınım bı hayır vardır
üzme kendını 1 hafta cabucak geçsın

mübişlerını yesınler senın

kızlar etilerde bomba patlamış yaralılar var. ve genç bir kadın bacağını kaybetmiş. fotosunu gördüm çok üzüldüm.

uffff...Allah onları bildiği gibi yapsın...

yine başladılar demek kudurmaya...valla yolda yürümeye korkar olduk
hele istiklal cad. sine gidince hep aklıma geliyor ürküyorum

Allah sabır versin kadına,ailesine... yazık şimdi yürümekte zorlanıcak,psikolojiside gitmiştir...

patiğim.... canım benim yaaa.... zor olucak ama güzel olcak bence... sıkma canını......
eninde sonunda kavuşacaksın evine:)

boynun içinde çok dikkat ett tatlım yaa....

şu masum insanlardan ne isterler anlama ya ne çok hır gürü seven toplum olduk offfff o insanların suçu ne allah kolaylık versin ailesine milletinde psikolojisi bozuluyo seçim dönemi ya allah başka belalardan sakınsın

patiğim hakkınızda hayırlısı olsun inş.

şeni çok özledim ama bennnnn

patiğim her işte bi hayır vardır..geç olsun temiz olsun işlllh...

etilerdeki olayı duydum haberlere bakmaya korkuyorum...Allah hepsini bildiği gibi yapsın

kelebenk garusu nan işinmi yok..bunun içinde kutlamamı olur nan :))bravo valla sana ne diyim :)

heee ilk adet olduğum günü bile kutluyom kız bennn
lise 2. Nin 2. Dönemi
mart 14

heee ilk adet olduğum günü bile kutluyom kız bennn
lise 2. Nin 2. Dönemi
mart 14

kızı gördüm işe gidiyormuş kadere bak yaw. allahım bizleri kötü insanların şerrinden koru.

ben haber seyretmiyorum ama gazetelere şöyle bir bakıyorum. aslında ona da bakmayacağım ama olmuyor işte. hamileyken ne gazete ne tv hepsinden uzk durmaya çalıştım.

Pişşt güzel gacılar nörüyonuz gripim geçmek üzere Ha ha geçmeden Balllı ekmeğede bulaşsın
Annemi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…