kızlar etilerde bomba patlamış yaralılar var. ve genç bir kadın bacağını kaybetmiş. fotosunu gördüm çok üzüldüm.
kızlar etilerde bomba patlamış yaralılar var. ve genç bir kadın bacağını kaybetmiş. fotosunu gördüm çok üzüldüm.
geçimişi bitiremedim işim çok hemen çıkmam lazım
bal çok güldümm..erkek olan kesiin biner çok sever öle şeleri :d gözümün önüne geldiDişi odada duramaz korkudan
Canlarım ev işi beklemedeşansımıza tapudaki işini bilmezler kapı numaralarını karıştırmış..
şansımıza hep kapı numaralarında sorun çıkıyor kiralık evimizdede çıkmıştı ikamet kaydında..
Eksper projeye bakarak kapı numarasını yazmış rapora,bakmış tapuda numara başka,karşı daireyle karışmış...
Karşı dairenin sahibide almanyadaadamı aramışlar 1 hafta içinde gelicem demiş...
Inşallah sözünün eri olur bilemiyorum
o evede ısınmıştık çok yeni ev arayışına giresim yok hiç,vaktimizde yok işlerimiz var başka...
Mecburen bekliyoruz bakalım 1 hafta bekleyelimde bakalım nolcak...
Fıtığım için medikal ürünler denicem bakalım...
öpüyorum sizleri çok....
patiğim her işte bi hayır vardır..geç olsun temiz olsun işlllh...
Etilerdeki olayı duydum haberlere bakmaya korkuyorum...allah hepsini bildiği gibi yapsın
kelebenk garusu nan işinmi yok..bunun içinde kutlamamı olur nan :))bravo valla sana ne diyim :)
heee ilk adet olduğum günü bile kutluyom kız bennn
lise 2. Nin 2. Dönemi
mart 14
lise 2. Nin 2. Dönemi
mart 14
bu arada bayaaa geç adet olmuşsun :))
koca kız olmuşsun nann
ben orta sondu sanırım belkıde orta 2.2.dönem
ee boşa dememişler aylak bakkal totosunu tartar diye
Kimbilir daha ne kutlamalar vardır sende
he valla çok çok geç oldummmbu arada bayaaa geç adet olmuşsun :))
koca kız olmuşsun nann
Ben orta sondu sanırım belkıde orta 2.2.dönem
lise 2. Nin 2. Dönemi
mart 14
uffff...Allah onları bildiği gibi yapsın...
yine başladılar demek kudurmaya...valla yolda yürümeye korkar olduk
hele istiklal cad. sine gidince hep aklıma geliyor ürküyorum
Allah sabır versin kadına,ailesine... yazık şimdi yürümekte zorlanıcak,psikolojiside gitmiştir...
şu masum insanlardan ne isterler anlama ya ne çok hır gürü seven toplum olduk offfff o insanların suçu ne allah kolaylık versin ailesine milletinde psikolojisi bozuluyo seçim dönemi ya allah başka belalardan sakınsın
şimdi ellerine negeçti? ne kadar çok insanın hakkını günahını alıyorlar. bunun hesabını nasıl verecekler.
patiğim hakkınızda hayırlısı olsun inş.
patiğim her işte bi hayır vardır..geç olsun temiz olsun işlllh...
etilerdeki olayı duydum haberlere bakmaya korkuyorum...Allah hepsini bildiği gibi yapsın
kelebenk garusu nan işinmi yok..bunun içinde kutlamamı olur nan :))bravo valla sana ne diyim :)
benimde ortaokul bitmişti...yaz tatilinde
ooo hem neler var bi bilsen....
he valla çok çok geç oldummm
seninde pek erken sayılmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?