Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınnnnnn
gününüz aydın,bereketiniz bol olsun....
okuldayım,çocuklar sınav oluyor ben de diğer sınav sonuçlarımı net.ten e-okul a giriyorum....
size bakayım dedim...

=) adacım gunydın pintilik yapma kız öğrecılerın notlarına =) kçıncı sınıf öğretmnlı yapıodun cnm sn

günaydınnnnnn
gününüz aydın,bereketiniz bol olsun....
okuldayım,çocuklar sınav oluyor ben de diğer sınav sonuçlarımı net.ten e-okul a giriyorum....
size bakayım dedim...

adacım günaydın
dünkü pideler nasıl oldu yapılabilir yani dimi gerçi benim sen gibi boş vaktim olmuyo ama h.sonu artıkın napalım

mblue... maşallah canım.. pek enerjiksin bu günlerde:)

adacım... kolay gelsin bakalım.... mblue ya katılıyorum.... bol tut biraz notları::)

mblue... maşallah canım.. pek enerjiksin bu günlerde:)

adacım... kolay gelsin bakalım.... mblue ya katılıyorum.... bol tut biraz notları::)

sorma lamecim bende çözemedım =) kendime hayretle bakıyorum sanırım piskolojik olarakda kendimi aşıyorum =) hep böle enerjik kalırım inş. çok mutluluk verici oluyo =) =)

ilköğretim 5.sınıf şu an....
kızlar bol tutuyorum elimden geldiğince ama gerçekten hakedenle aralarında fark olsun diye de çalışmayanlara fazla vermem :)))

pidelere gelince....evet yaptım ancak sonucu beğenmedim,bir daha deneyeceğim bir tarif değil....
çünkü hamuru poğaça hamuru gibi oldu,çok fazla yağlı ve bayıcı....
bir dahakine daha az yağlı ve mayalı bir tarif deneyeceğim...

o zaman bende denemiyeyim yeni tarifi verirsin tatlım

heyyyyyy nerdesiniz tembel garularrrrrrr bi türlü gelemediniz heeeee

=)=) tabıkı çalışmayanla çalışan arasında fark olsun aama sen öğrencilerini ayrı tutma senın için hepsi aynı olsun. ben öğrencıyken çok çektim =) annem okluma gelip ilgilenemiodu öğretmende hep velisi gelen öğrencılerle ilgileniodu =( sen böle olma adacım
hak edene hakkını ver.=) sadece böle bol tut derken dana gibi yatan öğrencıyıde boşyere geçirme =) aahh ahh şimdi onlara ne desen kemane saz gelir bi kulaktan girer bi kulaktan çıkar Allah kolylık versın sana cnm

ee garular gün aydı

neler yapçanız akşam yemeğe=)

gelenler hoşgelmişşşşş herkeslere tekrar günaydınnn

mblueeee şimdi sabah sabah valla heç düşünemiyom ne yemek yapim afyonum patlasın düşünürüm

gelenler hoşgelmişşşşş herkeslere tekrar günaydınnn

mblueeee şimdi sabah sabah valla heç düşünemiyom ne yemek yapim afyonum patlasın düşünürüm

=)=) ay ne bilim kıs benım afyon ptladı heralde biber doldurcam bide merci çorbyla krnıbhr vr saltada yprım yetr D::

mblueee acelen ne kuzum..akşama çok var...
hem yemek yok evde :)))

ay ne bılım blımya ben buldum ne yapcamıda bulmnyn varmı die soryım dedım =)=) nıe evde yemek yok dışardamı yıcenız

eşim akşamları yememe kararı aldı
bende tek başıma yapıp yiyememkiiii
atıştırırım artık..çok canım çekerse yaparım napiimmm

hayırlı günler kızlar.
bal ben seni göremedim yaa.. evini yeni gördüm evin çok güzelmiş.güle güle otur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…