hoşgeldin tmzklp.bende hafta sonu kapıları falan silecem.
e bidaha göster dersin
fotocudan iyimi bilcen nan olmuş işte...
bende bakayım dedim arkedeş değiliz teklif ettim ama görmedin heralde canım zaten böcü göstermedi fotolarını bana
facede bı arkadasın fotograflarına bakarken şok oldum
ne bıcım resım laa
kız yatıyo damat üstüne cıkmış kıızın saçlarını cekıo gelının bacakları falan acık
tanıdığın birimi böcü
sağol canım hoşbuldum bende bir bayana yaptırcam genel temizlik napimmm çok yoruluyorum kızım biraz büyürse ben yaparım inşallah:26:
ben deldimmmmm balamı bakiyonuz sizzzz güzel annecik ballll
bende koycem resmimi yine unuttum kıskandm valla
facede bı arkadasın fotograflarına bakarken şok oldum
ne bıcım resım laa
kız yatıyo damat üstüne cıkmış kıızın saçlarını cekıo gelının bacakları falan acık
aslında ytorulmama adına en güzelide benim içime sinmiyor başkasının yaptığı.bide ben evimde başkası temizlik yapsın en nefret ettiğim şeydir.eltim oğluma bakıyo geçen gittik kıyafetlerini makinaya attı sinir oldum ama bişey demedim kırılmasın diye.sevmiyorum kendim yaparım yorulurum ama başkası girmesin evime.kıyıma bucağıma.
bundan başke yok
bu senin düğün foton mu böcü stadyumda mı yaptın düğünü kanka
len hemen sıldım gördün mütühhh
he stadyumda
daha cok varda elımde yok ıdare et
bal sözümü gerı aldım aman çiçenn orda kalsın yeterkı enışte öle poz vermemış olsun
aslında ytorulmama adına en güzelide benim içime sinmiyor başkasının yaptığı.bide ben evimde başkası temizlik yapsın en nefret ettiğim şeydir.eltim oğluma bakıyo geçen gittik kıyafetlerini makinaya attı sinir oldum ama bişey demedim kırılmasın diye.sevmiyorum kendim yaparım yorulurum ama başkası girmesin evime.kıyıma bucağıma.
len hemen sıldım gördün mütühhh
he stadyumda
daha cok varda elımde yok ıdare et
bal sözümü gerı aldım aman çiçenn orda kalsın yeterkı enışte öle poz vermemış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?