Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar..tembel garular nerdesiniz????

hayırlı kandiller...rabbim açılan elleri geri çevirmesin işllh...aminnn

Günaydın kızlarrrrrr
sizlerinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inş.
Ballll sen hamişsin çok dua et senin duaların kabul olur bizede dua et olur mu tatlım

Günaydın kızlarrrrrr
sizlerinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inş.
Ballll sen hamişsin çok dua et senin duaların kabul olur bizede dua et olur mu tatlım

ederim cnm...akşam büyük ziyaretleri filan derken dualar geçe kalıyo ve sonrada uyku basıyo...ben karşıyım aslında kandillerde evden çıkmaya ama bekliyolar diyede gidiyok...bu sebeple ben sabah ettim duamı cnm akşam bırakmadım...tekrar ederim heç merak etme cnm...

bende 6da başlıyom ama burdayım tükkan acıombıdaha olmasın

diğer topıclere yazıom

nan böcük ee niye kk ya girip çıkıyonki..oraya yazmak için burdan niye çıkıyon yane???

haherkese hayırlı sabahlar

Rabbim herkesin dualarını kabul etsin açılan elleri boşçevirmesin inşallah.AMİN Kandiliniz MÜbarek olsun.

Son düzenleme:
ya var ya bende öyle bi patron varki bi yerde durmuyor ikidebir gelip gidiyor O yüzden ekranı görmesin diye geç yazıyorum ne işle meşgulsun sen bakem???

anlaıdm cnm benımde başımda ortak oluopatron bişi demıo
benım işim bu

bal diğer topıce gtmek ıcın cıkıyorum evt bı sayfa daha mı aç dıyon yanı:26:cok sayfa acık olduğundan acmıyorum

günaydın kıslar hepinize hayırlı kandiller!

dün resim koyanlara yorum yazamadım çok işim vardı.
birileri de bunu fırsat bilip kandırıkçılık yaptı.

nevgül,organik ve brck resimleriniz çok güzelmiş.
nevgülün köyü çok güzel inanın orada koşturası geliyor.
brck ve organik çok hoş gelin olmuşsunuz.

kimmiş o meloşumm senı kandıran
söyle dövem
günaydın kızlar:)

gunaydın

yeni gelen atom karıncalar günaydın

nan böcük böyle daha zor değilmi zırt pırt aç kapa...benim akşama kdr onlarca sayfa açılıyo ekranda...akşam çıkarken kapatıyom hepsini :)) tükkanı kapatır gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…