Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınlar kızlarrr herkese hayırlı kandiller bütün dualarımız kabul olur inşallah

facede bunun gibi bişi okumuştum ,

evet altın çilek zayıflatıyor ,çünkü kilosu 150 tl olduğundan onu aldıktan sonra başka bişiye para kalmıyor

ayyy o erik öyle anlatılırmı bak ağzımın gene suyu aktı..bitti eriğim öğlen aldırcam :)

günaydınlar kızlarrr herkese hayırlı kandiller bütün dualarımız kabul olur inşallah

günaydın brckk...aminnnnnnnnn

balım ben bolbol erik yiyim ozman =)=)

ay hanımlar bu arada dün için ksuura bakmayın pat die çıktım.hoşça kalın demeden =( az yorgunluk çöktü dün yimek koy kaldır yıka derkenn bitkin düştüm birden =( neseki iyiyim şimdi =)

bal cım oda yapmayı düşünüyomusun hayırlısıyla kızın doğunca.odalara bakıyorum bende bi arkadaşım içinde
ay kız dedim Allahmı söletti:)

Son düzenleme:
haberler söylemiş yine hazır çorbalar ve ketçap mayonez kanserojen madde fazlasıyla içeriyomuş...artık çıkardım hepsini hayatımdan...dün akşam ilk defa domates çorbası yaptım..bol kaşarlı..mis gibi oldu..artık böyle :)) haftasonuda tavuksuyu çorbası yapmıştım...sırada yayla çorbası var onuda öğrenimce yeter..mercimeği zaten süper yapıyorum :))

olsun mblue önemli diil cnm,hoşgeldin...

geçen dolma yapıyordumya unutmuşum ocakta pcde işim vardı dalmışım ,eşim son anda kapatmış..
akşam yedik iyidi ama dibi bile tutmamış çok sevindim valla..kıymaya acırdım en çok önünede mercimek çorbası yaptım..bu akşamda aynı menü var bitmedi,yapçek bişi yok....

öğlen dışarıda olucam canlarım ,ev sahibiyle tanışıp konuşcaz,hayırlısı bakalım...

akşam üzeri uğrarım inşallah...öpüyorum sizleriiii..

bal cım oda yapmayı düşünüyomusun hayırlısıyla kızın doğunca.odalara bakıyorum bende bi arkadaşım içinde
ay kız dedim Allahmı söletti:)

ayyy bende onu dicektimm kızmı diye
evt cnm düşünüyorum nasip kısmet tabi herşey ama evim 3+1 yani çocuk odam var...

ben hiç hazır çorba kullanmam zati balım
ketçap mayonez de çok nadir
benim hamilelikten sonra tarz haline geldi beslenmem süper oldu hala aynı tempo devam
kola cips yağlı şeyler kesinlikle yok hazır gıdalar vs yoğurdu bilem senelerdir kendim yaparım yaniii

balcım hazır çorba hiç almıyoruz biz zaten,ne eşim ne de ben sevmiyoruz..

tavuk suyu et suyu tabletleride hiç almıyoruz..

mayonez tüketiyoruz ama aslında yapılışının tarifi var ama çabuk tüketmek gerek onu oda mümkün değil...

ah keşke ortak bulsamda kendi işimi açsam bıktım patrondan biz kazandıralım onlar yesin...

benım patronum yesın
facede bunun gibi bişi okumuştum ,

evet altın çilek zayıflatıyor ,çünkü kilosu 150 tl olduğundan onu aldıktan sonra başka bişiye para kalmıyor

benım yengemde almış
hem meyvesını hem ılacını
bak dedım ölcen kadının bırı öldü sağlıklı değil
dınlemıo90 kılo yaklaşık
sabah kalktı bızımle ınanılmaz kahvaltı ettı rejımdeyım dıyoönunden toplamasam bıze kalmıycaktı dedım
lameeeeeeeeeeeee
bende görmedim cnmmmmmmm:82:

bende

patiğim hayırlı haberlerle dön inşallah
kandil günü güzel şeyler olur inş.

Eki Görüntüle 203190
rengi diilde modeli çok hoşuma gitti ya pek kokoş bişi bebekside diil.kızım olursa hep bunu yaptırmak aklımda benim ama ben beşik yaptırmam çünkü yaptıran kimse kullanmıyoki.minik bi tane bambu yada park yatak alıcam zaten yatak odasına alınıyo sonuçta.normal yatak yaptırırım bi cibinlik biraz büyüyene kadarda parmaklık taktırırım büyüyünce çıkarırız

ohh mşllh sana...yoğurdu bile demek kendin yapıyorsun en iyisi cnm...
bende yapmak isterim ama başedemem..eşim 1 haftada 3 kilo yoğurt tüketiyo...uğraşamam :)) bebeişim olunca ama bebişime yaparım o az yer :))

negüzel cnm ozmn...biz bi ara tükettik hazır çorba..akşam geç evde olduğumuz için napalım pratik geliyodu..artık yok ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…