ne güzel
tmm lenn tanıyon benı hemende tanıdın
Yok annem genç sayılmaz 53 yaşında
hmm anladım cnm...
bende çok yedim bu yaz..geçen birisi getirmiş ağaçları varmış organik o kdr güzeldiki valla..yine cnm çekti bak şimdi..
kiraz ve erik aynı kasede olcak böle ayyy çok seviyom o görüntüyü,iştahımı kabartıyor
bu arada kirazın kilosu 17 tl mi neydi
günaydınlar kızlarrr herkese hayırlı kandiller bütün dualarımız kabul olur inşallah
böcük senin ortak olmasın
Iyiyim cnm çok şükür...kucağımda erik torbası görsen halime gülersin walla
bal cım oda yapmayı düşünüyomusun hayırlısıyla kızın doğunca.odalara bakıyorum bende bi arkadaşım içinde
ay kız dedim Allahmı söletti:)
haberler söylemiş yine hazır çorbalar ve ketçap mayonez kanserojen madde fazlasıyla içeriyomuş...artık çıkardım hepsini hayatımdan...dün akşam ilk defa domates çorbası yaptım..bol kaşarlı..mis gibi oldu..artık böyle :)) haftasonuda tavuksuyu çorbası yapmıştım...sırada yayla çorbası var onuda öğrenimce yeter..mercimeği zaten süper yapıyorum :))
ah keşke ortak bulsamda kendi işimi açsam bıktım patrondan biz kazandıralım onlar yesin...
facede bunun gibi bişi okumuştum ,
evet altın çilek zayıflatıyor ,çünkü kilosu 150 tl olduğundan onu aldıktan sonra başka bişiye para kalmıyor
lameeeeeeeeeeeee
bende görmedim cnmmmmmmm:82:
olsun mblue önemli diil cnm,hoşgeldin...
geçen dolma yapıyordumya unutmuşum ocakta pcde işim vardı dalmışım ,eşim son anda kapatmış..
akşam yedik iyidi ama dibi bile tutmamış çok sevindim valla..kıymaya acırdım en çokönünede mercimek çorbası yaptım..bu akşamda aynı menü var bitmedi,yapçek bişi yok....
öğlen dışarıda olucam canlarım ,ev sahibiyle tanışıp konuşcaz,hayırlısı bakalım...
akşam üzeri uğrarım inşallah...öpüyorum sizleriiii..
ben hiç hazır çorba kullanmam zati balım
ketçap mayonez de çok nadir
benim hamilelikten sonra tarz haline geldi beslenmem süper oldu hala aynı tempo devam
kola cips yağlı şeyler kesinlikle yok hazır gıdalar vs yoğurdu bilem senelerdir kendim yaparım yaniii
balcım hazır çorba hiç almıyoruz biz zaten,ne eşim ne de ben sevmiyoruz..
tavuk suyu et suyu tabletleride hiç almıyoruz..
mayonez tüketiyoruz amaaslında yapılışının tarifi var ama çabuk tüketmek gerek onu oda mümkün değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?