- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
teşekkür ederim ama ben seni hatırlayamadım kusura bakma :26:
evet evet ayrıldığım kişiyle evlendim
kontla evlendim kız kimle evlencemmimar olanıyla değil doktor olanıyla yani, sen bunu da unutmuşsundur böcüküm
diğeri sadece hayaldi benim için, saçma sapan bi hayal
emreyi artık çok seviyorum ama
teşekkür ederim ama ben seni hatırlayamadım kusura bakma :26:
evet evet ayrıldığım kişiyle evlendim
ck sevındım cnm sana bunu anlatmak ıcın zuzuyla cok uğraştık ama sonunda olduevlılık bırazda mantık işi
konta kont yanı heee aman dıyım sahıp çık
hamış olursan doktor da aramazsın
ben seni çeyiz topiğinden hatırlıyorum...
gulsunn idi nickim önceden.... 2010 nisana kadar orda takılıyorduk....
senın no bende yok cnm bende nomu değiştrdım kkdan kızların var ama benım kımsede yok şuan
soran olursa verıyorum tekrardan,
istersen verım hemen tatlım
zuzu sana ulaşabıldı mı yanı oda bişi demedı cunku:26:
neyse geldın yaçok sevındım cnm
ayy sıkıldım....
brck müzeler haftasında gitseydiniz ya....
Hem olayı duymadın galiba milkaya kavuştukk
balll ne diosunnn kızzz ne milkası hangi milka o görmedim bakim
müze kartı hemen veriyolarmı kızlar?çıkartıcamda netttende veriliyo ama cmartesiye kadar gelmes sanırım.ben ogün çıkartıyım
balll ne diosunnn kızzz ne milkası hangi milka o görmedim bakim
Müze kartı hemen veriyolarmı kızlar?çıkartıcamda netttende veriliyo ama cmartesiye kadar gelmes sanırım.ben ogün çıkartıyım
hee oda yok oldu seyyahta :)) kaçırdık kızıballl yine bi teknik sorun çıktı galiba milka suspus kaldı
hee oda yok oldu seyyahta :)) kaçırdık kızı
evet kızlar evde dolmalık biber patlıcan ve tavuk var...ama dün gece parmağımı kestim acile gittik dikiş attılar parmağım sarılı.bu halde yemek yapmak zor olacak.ki ben normal haldeyken zorlanıyordum
ilk önce kırma bi golden vardı hani bebekken resimlerini koydugum =)
o var
sonracıma ben evde tek korkuyorum diye 2 tane kurt aldık, biri de iki tane kangal almış bahçesi küçük diye bakamamış, onlar biraz geniş alan serin hava falan istiyor, size verelim mi dedi verin dedik
diğeri de babamın köpeği ama onlar taşındı yeni evde bahçeleri yok. ben dedim verin bana verin :) koleksiyon tamamlansın
golden evde
diğerleri bahçede
maaşımın yarısı anneme, yarısı köpüşlerime ve kedişlere mama parası
kedi de 4 tane
evde 12 kişiyiz diyorum bazen
benimki biraz fazla mantık işi oldu ama olsunmutluyum şimdi
kont bey bebek istemiyor malesef, şimdiki sorunumuz bu
aa tamam tamam şimdi hatırladım, adını değiştirdiğini bilmiyordum ondan tanıyamadım, yoksa unutur muyum sizleriilk takıldığım topikti
adaer cute falan bütün kızlar ordan buraya gecmişti evlenince, kimse kalmadı mı şimdi :26:
demin baktım pek tanıdık kimse göremedim veya nick değiştirdilerse ondan tanıyamadım
hmm zuzuda vardı aslında evt, çanakkaledeyken pek konuşmadık da sonra baya konuştuk, ama zaten sonra nete de girdim ben heralde o yüzden söylemeye gerek duymamıştır, zaten gelip burda anlatabilirim diye istersem
ben kaaaç aydır kk'dayım aslında, ayy sizi buldum yine çok güzel olduuu
gideni boşver gelene hoşgel balımmmm
seyyah gelir bence
ben geldiimm :)))
öncelikle hepinize hayırlı kandiller öpttüümm sizi kocaman kocamann
nasılsınız bakalıımm
cemreeylül maş. cnm =) cidden maş. nasıl bakıosun onlara müstakil evde oturuyosunuz sanırım ama gende zor yahaytta eve alıp kedi köpek bakamm alerjim var tüylerine çok sevıorum hyvnlrı ama evde kapluş beslemeule idare ediyorum şimdilik =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?