Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ck sevındım cnm sana bunu anlatmak ıcın zuzuyla cok uğraştık ama sonunda olduevlılık bırazda mantık işi
konta kont yanı heee aman dıyım sahıp çık
hamış olursan doktor da aramazsın

senın no bende yok cnm bende nomu değiştrdım kkdan kızların var ama benım kımsede yok şuan
soran olursa verıyorum tekrardan,
istersen verım hemen tatlım

zuzu sana ulaşabıldı mı yanı oda bişi demedı cunku:26:
neyse geldın yaçok sevındım cnm

kızlar cumartesi arkadaşlarımla müzeleri gezmek istiyorum nerelere gidebiliriz.
topkapı?panaroma? başka nerelere gidebiliriz?

ck sevındım cnm sana bunu anlatmak ıcın zuzuyla cok uğraştık ama sonunda olduevlılık bırazda mantık işi
konta kont yanı heee aman dıyım sahıp çık
hamış olursan doktor da aramazsın

benimki biraz fazla mantık işi oldu ama olsun mutluyum şimdi
kont bey bebek istemiyor malesef, şimdiki sorunumuz bu

ben seni çeyiz topiğinden hatırlıyorum...
gulsunn idi nickim önceden.... 2010 nisana kadar orda takılıyorduk....

aa tamam tamam şimdi hatırladım, adını değiştirdiğini bilmiyordum ondan tanıyamadım, yoksa unutur muyum sizleri ilk takıldığım topikti
adaer cute falan bütün kızlar ordan buraya gecmişti evlenince, kimse kalmadı mı şimdi :26:
demin baktım pek tanıdık kimse göremedim veya nick değiştirdilerse ondan tanıyamadım

hmm zuzuda vardı aslında evt, çanakkaledeyken pek konuşmadık da sonra baya konuştuk, ama zaten sonra nete de girdim ben heralde o yüzden söylemeye gerek duymamıştır, zaten gelip burda anlatabilirim diye istersem
ben kaaaç aydır kk'dayım aslında, ayy sizi buldum yine çok güzel olduuu

ayy sıkıldım....
brck müzeler haftasında gitseydiniz ya....

hem olayı duymadın galiba milkaya kavuştukk

balll ne diosunnn kızzz ne milkası hangi milka o görmedim bakim
müze kartı hemen veriyolarmı kızlar?çıkartıcamda netttende veriliyo ama cmartesiye kadar gelmes sanırım.ben ogün çıkartıyım

müze kartı hemen veriyolarmı kızlar?çıkartıcamda netttende veriliyo ama cmartesiye kadar gelmes sanırım.ben ogün çıkartıyım

üye oldu selam çaktı ama gitti..kalbi dayanamadı zaarrr.... samwhitmore

Müze kartı hemen veriyolarmı kızlar?çıkartıcamda netttende veriliyo ama cmartesiye kadar gelmes sanırım.ben ogün çıkartıyım

benim hiçbir bilgim yok cnm melesef

evet kızlar evde dolmalık biber patlıcan ve tavuk var...ama dün gece parmağımı kestim acile gittik dikiş attılar parmağım sarılı.bu halde yemek yapmak zor olacak.ki ben normal haldeyken zorlanıyordum

ay çok geçmiş olsun canım ya eşinden yardım iste eline eldiven geçir sende tavukları tavda alt süt kızart yada patatesli yemeğini yap. bide makarna haşla salata yada yoğurt tmmdır =)

cemreeylül maş. cnm =) cidden maş. nasıl bakıosun onlara müstakil evde oturuyosunuz sanırım ama gende zor ya haytta eve alıp kedi köpek bakamm alerjim var tüylerine çok sevıorum hyvnlrı ama evde kapluş beslemeule idare ediyorum şimdilik =)

olsun cnm hayrlısı budur dımekkı

bayadır göremedım senı bı ara görür gıbı oldum sankı ama kaybettımzaar
aradada baktım sana onlıne deıldın herhalde
ıyıkı geldın cnm hep buraya gel

kont zamanı var dıyordu belkı tazecık gelın
gideni boşver gelene hoşgel balımmmm
seyyah gelir bence

bencede

Son düzenleme:
cemre goldenın rsmını özellıkle ıstıyorumm tmm mı
hanı bebişi neyım olursa bana hedıye edebılırsın bende golden almak ısıyorum ama ev munasıp değil

evet canım ev müstakil, bahçemde büyük, köpek gezdirilmek istiyor ama benimkiler bahcede koşup koşup enerjilerini atıyorlar zaten, bir de akşam salıyorum gezip gece geliyorlar, pek bi bakım olayı yok o yüzden, veteriner eve geliyor, kimin ne işi varsa yapıp gidiyor ayda bir
golden'ı salmıyorum tabi, bahceye cıkarıyorum gündüzleri, eşimde günde bir mutlaka gezdiriyor
yuvarlanıp gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…