oh menu hazır =) yeter tabi
cnm sen yemeklerin nasıl yapıldığınıda sor öle yap =) mesela bugun evde yemeklik ne var onları söle =)
cemreeylul hoşgeldin cnm sende aramıza =) sen baya şanslısın hamarat koca almışın =)
iyiyiz çok şükür canım,sen nasılsın?neler yapıyorsun?biraz bahset istersen kendinden..tanışalım,kaynaşalım:))
kocaya bak yaw. eve gidince yemek ve iş derdi yok ohhhhhhhh! kıs koca evi nasıl temizliyor? köpüşlerin napıyor?
evet kızlar evde dolmalık biber patlıcan ve tavuk var...ama dün gece parmağımı kestim acile gittik dikiş attılar parmağım sarılı.bu halde yemek yapmak zor olacak.ki ben normal haldeyken zorlanıyordum
gecmiş olsun, agır mı yaran :26:
gecmiş olsun, agır mı yaran :26:
evet kızlar evde dolmalık biber patlıcan ve tavuk var...ama dün gece parmağımı kestim acile gittik dikiş attılar parmağım sarılı.bu halde yemek yapmak zor olacak.ki ben normal haldeyken zorlanıyordum
sağ ol canımm..bakalım belki bugün bi ilk olur eşime yaptırırımseyyah geçmiş olsun canım. bu gece aç kaldınız o zaman. kocişin dışardan bişeyler söylesin.
patlıcanları ocakta közleyebilirsin ya da fırında. içine soğan, domates bol ekşili bir salata olur. yada yoğurtla karıştırabilirsin. tavuğu fırın poşetine koy içine havuç patetes koy at fırına.
cemroş köpüşünün ve kedoşunun resmini koysana merak ettim. bir kurt birde golden dı demi?
Geçmiş olsun seyyah umarım en kısa zamanda kapanır
Cemre hoşgeldin
seyyah kız geçmiş olsun öğrencen işte kese biçe
seyyah geçmiş olsun canım. bu gece aç kaldınız o zaman. kocişin dışardan bişeyler söylesin.
patlıcanları ocakta közleyebilirsin ya da fırında. içine soğan, domates bol ekşili bir salata olur. yada yoğurtla karıştırabilirsin. tavuğu fırın poşetine koy içine havuç patetes koy at fırına.
cemroş köpüşünün ve kedoşunun resmini koysana merak ettim. bir kurt birde golden dı demi?
bu arada hoş geldin...ben de yeniyim sen gibi
Cemre hoşgeldin
seyyah kız geçmiş olsun öğrencen işte kese biçe
Bal seyyah yeni gelin mi eskimiş be eskimiş
ben yeni demedimki zaar:26:
hem yılların eskitemediği tek gelin sensin :))
aklıma ne geldi...20 sene önce annemin apartmanına yeni evli çift gelmişti..adını bilmiyok diye herkes yeni gelin dedi..gel zaman git zaman 20 sene oldu o hala yeni gelin diye anılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?