lame şaştım birkaç tarifini biliyorum ama diğerlerini hiç yapmadım kadayıf dolmasını sen mi yapıcaksın hazırmı
işte bende şimdilik börek,poaça,sütlü tatlı,bide ağlayan kek düşündüm kurabiye falan yapayım
Lamecim limonlu peltenin bende istiyom tarifini
vereyim canım hemennn
altına normal tavuk göğsünü yap...
üzeri için:
3 limon 2 de portakal sık... 2 limonun kabuğunuda en ince rendeyle rendele... Bunları 1 bardak su, 1 bardak şeker ve 4 kaşık nişasta ile tencereye al ve kaynat.... Kıvamlı olunca altını kapat.. Ikiside soğuyunca pelteyi tavuk göğsünün üstüne dök.... Ohhhhhh mis gibi tatlı... Istersen üzerine hindistan cevizi de serpebilirisn...
Ben ekşili tatlılara bayılırım... Bu benim vazgeçilmezimdir:))) çokta hafif....
menü süper canım. bunların hepsini sen mi yapcan? temizliği ne zaman yapacaksın!
krep böreğini nasıl yapıyorsun. kreplerin içine harç koyup yumurta ve galetaya batırıp kızartıyorum.
bende ekşiye bayılırım
offf tam yaz tatlısı bende bunun vişnelisini yapıyom lamecik
SAĞOL LAMECİM....ay yaz sıcaklarında ne güzel gider bu pelte ya....
dondurma kuplarına sadece pelteyi dondursak ve üstlerinede limonlu vs dondurma toplarıyla ikram etsek öylede sanki güzel olur :))
kadayıf tarifinide alayım :)
lameee..........
yarın sizdeyim böyle olmu,ıycak cnm :))
krepte mımmmhhhh
AŞKOLSUN CNM YA...keşke yakın olsak örgümü alır gelirdim
casperım.... bu bizim çikolatalı ıslak kurabiye varyaa.....
kız bacım kuzenimin nişanında yaptım oğlan tarafı teker teker tarifini istedi.. hahahaa:))
attım attımm.... görgüsüz damat tarfı:))OHH ATSAYDIN HAVANI CNM...
ben onu beceremedim kaç kez yaptım..bigün buluşursak valla biraz yap getir cnm bakayım sonuç nasıl oluyo...:78:
hiçte beceremeyiz dedikoduyu ama..olsun alışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?