beni tanımıyosun arkadaşım,
bu topic e yalnızca muhabbeti güzel bulduğumdan takılıyodum,bazen akşama kadar ekran açık kalıyodu ben başka işle meşgulken çok gıcık bi durum sanki sizi izliyomuş gibi
halbuki ne tanırım ne bilirim kimseyi burada
kendimi tanıtmak zorunda değilimozmn hala bu gıcıklığı sürdürme ya geldiğinde iyice tanıt kendini yada slm verip verip kaçma...
kendimi tanıtmak zorunda değilim
sizin kendinizi anlattığınız kişiler olduğunuz ne malum
ayy canım benm ama üzgün üzgün yazmışsın kıyamam ben sana
babalar gününde artık hediyesini alırsın yeni babanın
Rabbim tamamıne erdirsin inşş
yenıden merhbalar hanımlar işlere dalmışım syfam açık kalmış yaw :d napıonuz herkes iiimii :d
yenıden merhbalar hanımlar işlere dalmışım syfam açık kalmış yawnapıonuz herkes iiimii
Hoşbulduk,
sizi epey sinir ettim dimi
Bi gelip bi gidiyorum fırsat buldukça yazıyorum çünkü
kusura bakmayın
beni tanımıyosun arkadaşım,
bu topic e yalnızca muhabbeti güzel bulduğumdan takılıyodum,bazen akşama kadar ekran açık kalıyodu ben başka işle meşgulken çok gıcık bi durum sanki sizi izliyomuş gibi
halbuki ne tanırım ne bilirim kimseyi burada
evt üzgün oldu biraz ama sonu güzel olsun işllh cnm...
...
evt üzgün oldu biraz ama sonu güzel olsun işllh cnm...
Inşallah balım allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah tatlım
ozmn hiç katılma aramıza..okumada yazdıklarımızı madem inanmıyorsun..bizde bayılmadık zaten sana kendini tanıt diye...bir görünüp kayboluyorsun o yüzden tanıt dedim...
olur balcım olurr çok tatlı bi anne olursun sennn
ayy kızın diye geçio hep aklımdann minik meleğin biraz daha büyüsün varlığını iyice hisset üzgünlükten eser kalmaz
bak kim burda mblueee
milka gelmiş böcük olsa öle derdi
ay aşkolsun birsencim ben milka olmam =( ben hep buralardayım az işim vardı dabitti ama şimdik burdayım az geçmişi didiklemem lazım kim ne yapmış birilerine misfir gelio heralde :d
ay şu ıslak kurabıye tarıfı nasılya banada verin tarıfı =) pazar gunu pikniğe gitçem kahvaltya yapım =)=)
caspercm iyi ol aman =) kötü olmayın konulara amerıkan kaldım az göz aatınıp döncem aranıza
şu mılkayada kafa yormayın ya sayfadaki güzellikleri fark edememiş sanırım. Burda herkes birbiriyle özel ve güzel şeyler payllaşıyor =) yirim sizi güzellikler iyi olun hepinizz
balımm sankim sende üzülmüş gibi olmuş gibi falan fıstık =( duymım öle üzülmek falan iyi ol sen güzel anne =)
ay aşkolsun birsencim ben milka olmam =( ben hep buralardayım az işim vardı dabitti ama şimdik burdayım az geçmişi didiklemem lazım kim ne yapmış birilerine misfir gelio heralde
ay şu ıslak kurabıye tarıfı nasılya banada verin tarıfı =) pazar gunu pikniğe gitçem kahvaltya yapım =)=)
caspercm iyi ol aman =) kötü olmayın konulara amerıkan kaldım az göz aatınıp döncem aranıza
şu mılkayada kafa yormayın ya sayfadaki güzellikleri fark edememiş sanırım. burda herkes birbiriyle özel ve güzel şeyler payllaşıyor =) yirim sizi güzellikler iyi olun hepinizz
balımm sankim sende üzülmüş gibi olmuş gibi falan fıstık =( duymım öle üzülmek falan iyi ol sen güzel anne =)
ayay şu ıslak kurabıye tarıfı nasılya banada verin tarıfı =) pazar gunu pikniğe gitçem kahvaltya yapım =)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?