Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anlat arkadaşım
ne iş yaparsın evli misin bebiş var mı???

ayy canım benm ama üzgün üzgün yazmışsın kıyamam ben sana
babalar gününde artık hediyesini alırsın yeni babanın
Rabbim tamamıne erdirsin inşş

evt üzgün oldu biraz ama sonu güzel olsun işllh cnm...

kendimi tanıtmak zorunda değilim
sizin kendinizi anlattığınız kişiler olduğunuz ne malum

ozmn hiç katılma aramıza..okumada yazdıklarımızı madem inanmıyorsun..bizde bayılmadık zaten sana kendini tanıt diye...bir görünüp kayboluyorsun o yüzden tanıt dedim...

Hoşbulduk,
sizi epey sinir ettim dimi
Bi gelip bi gidiyorum fırsat buldukça yazıyorum çünkü
kusura bakmayın

sınır oluyorumm evt

ozmn ne dıye başka yere hıc gtmezdın hep burdaydınyeme bızı
üye oldun hemen buraya damladın
ben bıle kk da kaç yıldır varım onlıne sohbet ederdım topıc nedır daha yenı öğrendım

amannnn takmamak lazım bölelerini BİZBİZE YETERİK KIZLARRRR
NAZ EDENE ZATİ YER YOK

Son düzenleme:
ay aşkolsun birsencim ben milka olmam =( ben hep buralardayım az işim vardı da bitti ama şimdik burdayım az geçmişi didiklemem lazım kim ne yapmış birilerine misfir gelio heralde

ay şu ıslak kurabıye tarıfı nasılya banada verin tarıfı =) pazar gunu pikniğe gitçem kahvaltya yapım =)=)

caspercm iyi ol aman =) kötü olmayın konulara amerıkan kaldım az göz aatınıp döncem aranıza

şu mılkayada kafa yormayın ya sayfadaki güzellikleri fark edememiş sanırım. burda herkes birbiriyle özel ve güzel şeyler payllaşıyor =) yirim sizi güzellikler iyi olun hepinizz

balımm sankim sende üzülmüş gibi olmuş gibi falan fıstık =( duymım öle üzülmek falan iyi ol sen güzel anne =)

kız allah seni napsın yanlış anladın sana deMEDİM Kİ mblue bak milka gelmiş burda DEDİM

Son düzenleme:

tamam canımcıımm benmm
ıslak kurabiyee için laameeee...
ben epeyidir yapmıyorum yanlış bilgi vermeyim ama harika mükemmeell enfes bir kurabiye oluyorr canım çekti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…