Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

5 sene çok 5 ay olsa neysee

negüzel güzel geçmiş...herkesin öyle geçse keşke....mşllh cnm 4200 hee

inşallah canımm,seninde öyle geçsin..4200 yaa balımm..ben bile doğumda görünce şoke girdimilk söylediğim şey bu bendenmi çıktı oldune güldük hepimiz ameliyathanede

Kızlarrr ben çıkmak zorundayım herkese iyi akşamlarrr
Yarın görüşürüz kendinize iyi bakın sohbetde yeni başladı ki nese yarın artık

balcım bulantıların mı başladı cnm inşallah kısa sürer..yaramaz yeğenim benim..

Lamecim nasıl yani hala olmadın mı :44: nie böle oluyor senin acaba :S

bugün eksper geldi ,krediyede başvurduk..hayırlısı artık...

öğlen bankadaydık gelemedim...

masamın yerini değiştirdim klima sebebiyle,pek nete giremiyorum paydoslar dışında ..minikte açsam gözüküyor :S
klima çarpmaması iyi oldu ama..eski yerinde sırtıma vuruyordu ..

ayy balcım o ultrason fotoları ney öle bazıları çok net belli,gece yeni ekleyenler olmuş bakarsın..
maşallah hepsinin bebişine

özgede surviver den ayrılıyor ,iyi oldu fiziğine baktıkça sinir oluyordum göğüsleri silikon sanırım ama çok doğal duruyor

balcııım oooo ooo mastika mastika :87:

sabah 06:00 da kalkacağım ama henüz yatmadım bile ki ne vakit uyuyacağım hiç bilmiyorum.....
ne kaaaa konuşmuşunuz yavrular.....hepinize yazacaktım ama annemlerdeyim kızkardeşim laptopunu isteyip duruyor....gençlik işte face ile yatıp face ile kalkıyor....
kocem gececi yine....offf sıkıldım yani bu durumdan,1 hafta onunla 1 hafta onsuz uyu (((
bünyem kaldırmıyor bu düzensizliği.....
balım...bebiş mide bulantısı yapıyormuş,dilerim çok uzun sürmez....sağlıklı olsun da yapsın gerçi :))))
sabah gelenler şimdiden günaydın hepiciğinize....

günaydınnnnnn:))

patiğim... evt olamamıştım ama dün akşam lekelendim.. sanırım başlıyor:2:

tanemcim.. ne haber, naptın danteli bakim??

Günaydın Lame fıstık nasılsın bebek ? Kız başka kolay örneğe başladım aynı havlu kenarı gibi kenarlarınıda merdiven gibi olmasada yonca yaprağı gibi üçlü çiçek gibi bişey yapıp yukarı dönüp duruyorum çabuk ilerledi bu bitince o laleliden(dünkü örnek ) başlayacağım merdiven kısmını öğrendim nasılsa gerçi pratiğe geçmedi henüz :)))
Yürüyüşten geldim evi toparladım makinaya çamaşırları attım bulaşık makinasıda çalışıyor aferin bana

günaydın hanımlarrrrr

umarım günümüz güzel geçer

adacım lamecim tanemcim günaydın herkeslere

patiğim canım uğrayamıyon daha ama biz hoş sohbetini çok özlüyoz senin bankaya başvuru yaptınız he haayırlısı olsun inşallah rabbim kolaylık versin rahat rahat ödersiniz.

adacım
kız sabahın 6 sında napcan kız ne iş gezi falan mı var okulun tatlım arada sırada uğra sende özletme

Günaydın Birsen naber kız ? :)

tanemcim güzel annecik günaydın iyiym tatlım sen nasılsın nasıl geçiyor hamişlik
ne güzel yeni bir gün hamileler için bebekleriyle geçirmek keşke benimde kesem olsada kızımı orda gezdirsem hiç ayrılmasam yaaaaa

Son düzenleme:
Anaa Milka gelmiş ve kimse yok

Kimse yok hadi başka kapıyaaaaaaaa

BENDE GİDEM DE TEK KALLLLL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…