Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok sıkıldım yaa...napsak bilmiyorumki...işlerinde bitçeği yokkk
eve gitmeyede daha çoooookkk var.....
:87: Ben bunu yeni gördüm bu ne ya mastikamı oynuyo :))

balım zati ben bunların anlamlarınıda bilmiyom bazen hiç yazdığımla uyuşmuyo

bende daha bitanecik ultrason var oda kese...ama çantamda geziyo benle...her çantamı açtığımda görmek mutlu ediyo benim..kesem benimmmm

bende daha bitanecik ultrason var oda kese...ama çantamda geziyo benle...her çantamı açtığımda görmek mutlu ediyo benim..kesem benimmmm

Dimek çantanda geziyo oyyy yerim onu ben minnakım benim
ne güzel heyecanlar hele bir büyüsün tarif edilmez
bişe diyim mi bal dünyada aşk dan de öte tarif edilmez duygu ve mucize rabbimin hikmeti güzellikleri işta hayırlısı ile gelşir inş.

ultrason resimlerini görünce doğurasım geldi yine birsennbende ilk kalp atışlarını duyduğumda çok ağlamıştım birde cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde çok ağlamıştım..çok istiyordum çünkü kızım olsun..çok şükür rabbim gönlüme göre verdi..

amin cnm....
bencede aşktan tedir... aşktan yeri geliyo vazgeçiliyo ama bundan vazgeçmek imkansız dimi cnm...

ayyyy valla sorma benimde hamile kalasım doğurasım deilde nese fazla derine girmeyeyim
hamileliğim süperdi benim yaaa

anammmm ben sizede demedimdi 2.leri yaptırcam diye....çalışmalara başlayın bakalım olcakmı?

amin cnm....
Bencede aşktan tedir... Aşktan yeri geliyo vazgeçiliyo ama bundan vazgeçmek imkansız dimi cnm...

ahhhhh ne vazgeçmesi onun kılına zarar gelse kafayı yiyo insan valla
onun bi gülüşü dünyaya bedel ben kızım için varım
eskiden böle diyenlere kızardım sankim

ayyyy valla sorma benimde hamile kalasım doğurasım deilde nese fazla derine girmeyeyim
hamileliğim süperdi benim yaaa

benimde çok güzel geçmişti hamileliğim yaa..ne mide bulantısı ne baş dönmesi..karnım büyümese hamileliğimden şüphe ederdim heraldetek belirti işte her ay olmadığım regldi..geri kalan herşey çok normaldi..annemler dalga geçerlerdi birde benimle cücük kadar bir çocuk çıkacak bundan diye..onlara inat birde 4200 gr doğurdum

anammmm ben sizede demedimdi 2.leri yaptırcam diye....çalışmalara başlayın bakalım olcakmı?

çalışmaları yapıyoruzda balımm dikkat ediyoruz işte kalmayalım diye artık ne yapalımbenimde yok bir düşüncem 2. bebek ile ilgili ama büyük konuşmakta istemem yine..hayırlısı herşeyin bakalım

ben aslımda düşünmüyom ama düşünsemde bi 5 sene falan var tabi rabbim bilir

5 sene çok 5 ay olsa neysee

negüzel güzel geçmiş...herkesin öyle geçse keşke....mşllh cnm 4200 hee

YOK BENİM 41. GÜN BULANTIM BAŞLADI 5 AYA KADAR DEVAM ETTİ SONRASI ÇOK GÜZELDİ BENİM İÇİN BEN YAZ DÖNEMİ ÇOK İYİ BESLENEMEDİM SICAKTAN VALLA HERŞEY YEDİM DENGELİ BESLENDİM AMA AZ YEDİM BOL BOL MEYVE VE SIVI TÜKETTİM BENİMKİ KUŞ KADARDI YAVRUM 2950 DOĞDU HERKES BANA ŞAŞTI O KOCA KARINDAN BUMU ÇIKTI DİYE BENİM KARNIM ÇOK BÜYÜKDÜ SU İKİZİYMİŞ BEBEM DOKTOR ÖLE DEDİ
SENİN BEBİŞİNE MAŞALLAHHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…