çok sıkıldım yaa...napsak bilmiyorumki...işlerinde bitçeği yokkk
eve gitmeyede daha çoooookkk var.....
:87: ben bunu yeni gördüm bu ne ya mastikamı oynuyo :))
selammı veriyor göbekmi atıyor anlamadım bende balımm
çok sıkıldım yaa...napsak bilmiyorumki...işlerinde bitçeği yokkk
eve gitmeyede daha çoooookkk var.....
:87: Ben bunu yeni gördüm bu ne ya mastikamı oynuyo :))
göbiş atıyo.....
Baksanıza kızlar çok güzel paylaşımlar.....
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim.html
balım zati ben bunların anlamlarınıda bilmiyom bazen hiç yazdığımla uyuşmuyo
ayyy balll eski günlere döndüm valla ne güzel di yaaa bende kalp atışını ilk duyduğumda nasıl ağlamıştım allahım ama inanın öle birden oldu elimde değildi susturamadım kendimi herkes bişe oldu sanmıştı bana düşük yaptın diye soruyolardı
bende daha bitanecik ultrason var oda kese...ama çantamda geziyo benle...her çantamı açtığımda görmek mutlu ediyo benim..kesem benimmmm
bende daha bitanecik ultrason var oda kese...ama çantamda geziyo benle...her çantamı açtığımda görmek mutlu ediyo benim..kesem benimmmm
allah tamamını erdirsin balım kaç aylık...darısı başıma..
allah tamamını erdirsin balım kaç aylık...darısı başıma..
ayyy balll eski günlere döndüm valla ne güzel di yaaa bende kalp atışını ilk duyduğumda nasıl ağlamıştım allahım ama inanın öle birden oldu elimde değildi susturamadım kendimi herkes bişe oldu sanmıştı bana düşük yaptın diye soruyolardı
Dimek çantanda geziyo oyyy yerim onu ben minnakım benim
ne güzel heyecanlar hele bir büyüsün tarif edilmez
bişe diyim mi bal dünyada aşk dan de öte tarif edilmez duygu ve mucize rabbimin hikmeti güzellikleri işta hayırlısı ile gelşir inş.
ultrason resimlerini görünce doğurasım geldi yine birsennbende ilk kalp atışlarını duyduğumda çok ağlamıştım birde cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde çok ağlamıştım..çok istiyordum çünkü kızım olsun..çok şükür rabbim gönlüme göre verdi..
ultrason resimlerini görünce doğurasım geldi yine birsennbende ilk kalp atışlarını duyduğumda çok ağlamıştım birde cinsiyetinin kız olduğunu söylediğinde çok ağlamıştım..çok istiyordum çünkü kızım olsun..çok şükür rabbim gönlüme göre verdi..
amin cnm....
Bencede aşktan tedir... Aşktan yeri geliyo vazgeçiliyo ama bundan vazgeçmek imkansız dimi cnm...
anammmm ben sizede demedimdi 2.leri yaptırcam diye....çalışmalara başlayın bakalım olcakmı?
ayyyy valla sorma benimde hamile kalasım doğurasım deilde nese fazla derine girmeyeyim
hamileliğim süperdi benim yaaa
anammmm ben sizede demedimdi 2.leri yaptırcam diye....çalışmalara başlayın bakalım olcakmı?
ben aslımda düşünmüyom ama düşünsemde bi 5 sene falan var tabi rabbim bilir
benimde çok güzel geçmişti hamileliğim yaa..ne mide bulantısı ne baş dönmesi..karnım büyümese hamileliğimden şüphe ederdim heraldetek belirti işte her ay olmadığım regldi..geri kalan herşey çok normaldi..annemler dalga geçerlerdi birde benimle cücük kadar bir çocuk çıkacak bundan diye..onlara inat birde 4200 gr doğurdum
benimde çok güzel geçmişti hamileliğim yaa..ne mide bulantısı ne baş dönmesi..karnım büyümese hamileliğimden şüphe ederdim heraldetek belirti işte her ay olmadığım regldi..geri kalan herşey çok normaldi..annemler dalga geçerlerdi birde benimle cücük kadar bir çocuk çıkacak bundan diye..onlara inat birde 4200 gr doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?