Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dılek nere gtcenn

melek mı
şeytnda bı melek:roflol:ayy kızma haa
bu arada alman mallarıda ıyı ama ben beğenmıyom mesela shefer sanırım alman malı
hıc kalıtelı değil
phlıps al kucuk ev aletlerını hatta süpürgenı

anladım metabolizma işi cokacimcoook afiyet şeker olsun benimde öyle arkadaşlarım var her yemekten sonra yarasın diyin bana kilo alayım diyor kaydirigubbakcemile3 sana da yarasın opuyorumnanaktan

benim herseyim schafer nan alsanaalsanasmile begeniom ben ama tencere fln almadın yemek takımımla catal kasık takımım

kocişimle gezcektin hacı kpss basvurcakta okula neyim gtcektik ama 1 de

tamam canım sıkma canını.kimin ne dediğini de umursama.daha güzelini yapabiliolarsa getirsinler yiyelim.salla gitsin.hayatında gördüğün insanlar bile olsa kimsenin senin canını sıkmasına müsade etme

dün kocişle pazar pazarına gittik Avcılar'da ki
hani nevresim takımlarından konuştuk ya geçen hafta sürekli
dedim bakayım bir buradakiler nasıl
öyle güzel modeller vardı ki,hem de yumuşacık....
ve fiyatları da 20 ile 25 Tl arasında
pike takımları da vardı çift kişilk 10 Tl.ye aldım....
mis gibi vallahi,gelince hemen yıkadım solma,atma,sertleşme falan yapmadı....

kalbim temizmiş bak şıp diye bildim kiloyu kaydirigubbakcemile2 abow scheffer e kötü mü diyon :1ninca: ben ondan alcaktım kız 1190 tl herbişeyi,süperiye de philips maraton mu ne var o çok iyiymiş onu alırım iyi dimi? :hulya:

herbiseyi deeel nan tencere hisarın al onlar eyi

kısss evliyken ilk seçimim baktım soyadımı görünce durakladım ulen bu ben değilim die:))

ay kafam karışıyo valla jumbo,korkmaz,hisar,tefal,philips o şu bu ne çok mal var hangisi en iyi bulana kadar canı çıkar adamın zor iş valla

bana ne kadar tşk etsen az
kesınlıkle alma hacı
nan türk malı alsana
güral kütahya falan hatta benımkıler kütahya
phılıps elektrık süpürgem ama kullanmıom 2 tane varda
şuankı kullandığım ayy adını unuttum yazarım bı ara
kütahya güral yada hisar al
celık tencerede korkmaz ve hısar güzel

evet haklısın onlara hep güzel diyorlar ay bide bernarda,biev flan diyolar heryerdeki kampanyayı nasıl takip etcen ya kaydirigubbakcemile3 bazen real de oluyor indirim yakala yakalayabilirsen boshayallersmile zor iş be böcüğüm sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…