bende kocamla buluşcam öğlen hasret gidereceğiz bi kontrol edeyim göbeğini bakalım eksilmiş mi artmış mı kaydirigubbakcemile3
ayy sıkıştım ama cıkamıom
burdan
altıma etcem
çişşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
nurdan aşk olsun yaa
gördunuz yaa hıc öle mı duruyok
aynı boydayık bıde
adam bünye meselesı mı nedır
cok yer ama kılo almam
aılemdede kılolu yok
yengelerım harıcnlar 70 80 kılo
sabah çiftli ekmeğin yarısından coğunu yerım
yarısını yesem bıle kahvaltılıklardan cok yerım
öğlen az yıyom buranın yemeğinibeğenmedım
akşamda baya yıyom
kociş deil nan daha evlenmedinizlmaz:sempatiksalakcinni
dılek nere gtcenn
melek mı
şeytnda bı melek:roflol:ayy kızma haa
bu arada alman mallarıda ıyı ama ben beğenmıyom mesela shefer sanırım alman malı
hıc kalıtelı değil
phlıps al kucuk ev aletlerını hatta süpürgenı
tamam canım sıkma canını.kimin ne dediğini de umursama.daha güzelini yapabiliolarsa getirsinler yiyelim.salla gitsin.hayatında gördüğün insanlar bile olsa kimsenin senin canını sıkmasına müsade etmetatlım seninle bir ilgisi yok
üstüne alınma lütfen....
amannnn benimki de iş
ömrü hayatımda yüzyüze gelmeyeceğim insanları takıyorum kafama boşverin....
böcükkkkk şu zayıf kalma sırrını bana da bir versen balım beee
evli hatunlar topiğinde uyum sağlıyorum :hulya: tamam sevgilim diyeyim kaydirigubbakcemile
dılek nere gtcenn
melek mı
şeytnda bı melek:roflol:ayy kızma haa
bu arada alman mallarıda ıyı ama ben beğenmıyom mesela shefer sanırım alman malı
hıc kalıtelı değil
phlıps al kucuk ev aletlerını hatta süpürgenı
tamam canım sıkma canını.kimin ne dediğini de umursama.daha güzelini yapabiliolarsa getirsinler yiyelim.salla gitsin.hayatında gördüğün insanlar bile olsa kimsenin senin canını sıkmasına müsade etme
kalbim temizmiş bak şıp diye bildim kiloyu kaydirigubbakcemile2 abow scheffer e kötü mü diyon :1ninca: ben ondan alcaktım kız 1190 tl herbişeyi,süperiye de philips maraton mu ne var o çok iyiymiş onu alırım iyi dimi? :hulya:
kısss evliyken ilk seçimim baktım soyadımı görünce durakladım ulen bu ben değilim die:))12 Eylül'de yapılacak olan referandum ile ilgili oy vermek için seçmen listeleri askıya çıktı.Ve bu hafta sonu itibari ile askıdan indirilecek. Bundan bir çok insanın haberi bile yok.lütfen aşağıdaki linke tıklayıp, adınızın seçmen listesinde olup olmadığını kontrol ediniz.
Ve bu e-postayı en kısa sürede iletebildiğiniz kadar çok insana iletin. Bu hepimizin acil görevidir.
Sandık Bilgisi Sorgulama
ben kullanıyorum korkmaz çok memnunum tavsiye ederim.ay kafam karışıyo valla jumbo,korkmaz,hisar,tefal,philips o şu bu ne çok mal var hangisi en iyi bulana kadar canı çıkar adamın zor iş valla
kalbim temizmiş bak şıp diye bildim kiloyu kaydirigubbakcemile2 abow scheffer e kötü mü diyon :1ninca: ben ondan alcaktım kız 1190 tl herbişeyi,süperiye de philips maraton mu ne var o çok iyiymiş onu alırım iyi dimi? :hulya:
ben kullanıyorum korkmaz çok memnunum tavsiye ederim.
bana ne kadar tşk etsen az
kesınlıkle alma hacı
nan türk malı alsana
güral kütahya falan hatta benımkıler kütahya
phılıps elektrık süpürgem ama kullanmıom 2 tane varda
şuankı kullandığım ayy adını unuttum yazarım bı ara
kütahya güral yada hisar al
celık tencerede korkmaz ve hısar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?