Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Hay Allah iyiliğini versin e mi

kım olumsuz bişi dedıkı
yapılan herseyın bı emeğı var sonuçta
düşünmş yapılmış

nurdan sus dıom sana:mymeka:
annemı ölecok ozluomkı
babamıda
off offffff

böcük kocan yeter kız sana :jeyyar: maaşını al hele alışverişe çıkalım bende çeyizime alırım çeyis bakanımla olumunekankayizsmile

kadında aşırı olmadığı sürece kilo sorun değil bence.dün çarşıda kızlara bakıom hem zayıflar hemde öyle dar düşük bel pantolon giymişler ki nasıl sarkmış etleri.aslında kilolu da değiller ama giyinmeyi bilmio bizim insanlarımız.ne kilolu insanlar görüyorum ne güzel hanım hanımcık giyiniolar yakıştırıolar kendine.yoksa bikaç kilo almışım ne olcek:) giyinmmesini biliom herkes haile sanıo sonra:)))

kaydirigubbakcemile5 aynen çok doğru yorum,erkeğin de göbişi olsun azcık zengin göstertir aklinialirimsmile kadın dediğinde ele gelmeli kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 aynen çok doğru yorum,erkeğin de göbişi olsun azcık zengin göstertir aklinialirimsmile kadın dediğinde ele gelmeli kaydirigubbakcemile3
he valla kocam kilo alsın die tabağına dolduruom hep göbek yapıo hala bayılıom yaa:)) göbüşünü gıdıklıom.adam kupkuru olsa kemiklerini mi gıdıklıcam yawf:=)))

kızlar sarmalar kalın olmuş dedim diye bana bozulmuş olabilir mi ada????

bende kalın olmuş dedim,hatta anneannemin yaptığı gibi dedim ama beğendiğimi de söyledim eline sağlık becerli hatun dedim sanırım bozuldu ama fotoğrafı oraya ne diye koydu yorum yapalım diye değil mi?ve kimse de kırıcı olarak yazmadı kalın diye hatta kalın çok severim flan yazıldı neyse kimseye laf atmasaydı keşke

canım beniiiimm allah tez zamanda annene kavuştursun.çok mu uzak ki görüşemiosunuz?

he
onlar niğdede cnm:gitme:
böcük kocan yeter kız sana :jeyyar: maaşını al hele alışverişe çıkalım bende çeyizime alırım çeyis bakanımla olumunekankayizsmile

yetmıyo işte ana baba şart:gitme:neysem efkarlanmayam ben
maaş alınca okadar cok dertt varkı ne etsem
ayy sen öle dıyınce aklıma geldı
ablam gecen hafta englısh homenevresım takımları almış YKM den 25 tl yeeakannehirmıllet kapış kapışmış
YKM de hersey yarı fıyatına ınmış ama ürün kalmamış kampanya bıtmış
bende ykm den phılıps mutfak seysı aldım normalde 200 tl ıdı 99 tl aldımsempatiksalakcinni
ıstanbul forum acıldı baya oldu bayrampaşada ordakındn

he valla kocam kilo alsın die tabağına dolduruom hep göbek yapıo hala bayılıom yaa:)) göbüşünü gıdıklıom.adam kupkuru olsa kemiklerini mi gıdıklıcam yawf:=)))

he valla bende yapıp yapıp götürüyorum ye diye zemuszemus üstüne yatınca ne güzel yumuşacık yastığa gerek yok bide böyle babacan duruyorlar göbekle kaydirigubbakcemile2 ama çok olmasın dimi

ben görmek istediğim gibi görmüşüm çok beğendim kalın seviyorum dedim kırılacağını sanmıyorum ama yinede içime bi kurt düştü.

he valla bende yapıp yapıp götürüyorum ye diye zemuszemus üstüne yatınca ne güzel yumuşacık yastığa gerek yok bide böyle babacan duruyorlar göbekle kaydirigubbakcemile2 ama çok olmasın dimi
çok değil cannım kararında olacak yastık kıvamına gelince durcan dimi:)

abow ne kadar ucuzmuş ya kaydirigubbakcemile2 vazgeçemedin şu philipsten bitmedi mi çeyizin kız daha ne aldın ?bilmiyorumkismile

benım kocamda kılo aldı
dün düğünde herkes az yedır dıo
yemekler guzel olunca yıyo anam ben ne edım

ayrıca bende cok zayıfım yaa 47 kıloyum
halımden memnunum valla

aman be niğdedey miş dünyanın bi ucunda değil ya .davet etsen gelmezler mi canım?? sen çalışıosun gidemezsin ama onlar belki gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…