evt gerçekten iyidir vicdanlıdır..arada bi gelselerde özü iyidir..daha bugün cami yapılıcak diye demirleri benden dedi 1500 tl trink verdi...
yardımı sever ama o andaki ruh halini yakalaman lazım :)))
işçilere bile dedim ya istesinler verir hemen..taksit yapar...
güzel bir gün.....serin bir hava....
çok kısa süre de olsa yakıcı güneşi görünce böyle havaların kıymeti daha bir anlaşılıyor....
dün çok güzel zaman geçirdim....ailem toplanmış bana geldiler....gecenin bir yarısına kadar bahçede oturduk muhabbet vs.iyi geldi....yağmur şiddetini arttırınca içeri geçtik,sonra kızkardeşimin uçuşu var diye kalktılar....
birazdan da babam gelecek,bauhaustan aldığımız şemsiyeyi küçük diye beğenmedik.....gittik değiştirdik yerine dikdörtgen 200-300 cm lik bir teras şemsiyesi aldık....çok daha güzel uyacak bizim bahçeye,işte babacığım da bu şemsiyeyi bahça duvarına monteleyecek....kocem uyuyor babam gelince kaldırırım artık,nasıl kalkacaksa 20 dk. önce uyudu
bahçeye evin duvarına sticker yaptık.....onu ekleyeyim bari.....banyoya uygun sticker hala bulamadım....
tanemimm inşallah nasip olursa haftaya pazar okutacağım . amın cnm
=) uyandır zorla elektrik süprgesi aç aman uyusun kız adamcağız daha erken kaçta uyuduysa gece
burda hava biraz serin cnm uykum var =) yağmur yağsam mı yağmasam mı =) dio şuan 1,5 saatim kldı inş. =) çıkçam evime gidip oturmak istiyorum =)