Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım patronun ne kadar vicdanlı, böyle insanları duymak ne güzel oluyor..etrafta sayıları öyle az ki...

yağmur yağıyor,hemde nasıl :S

evt gerçekten iyidir vicdanlıdır..arada bi gelselerde özü iyidir..daha bugün cami yapılıcak diye demirleri benden dedi 1500 tl trink verdi...
yardımı sever ama o andaki ruh halini yakalaman lazım :)))
işçilere bile dedim ya istesinler verir hemen..taksit yapar...

ana tükkanın bereketi kaçıcak =) kepenkleri ben kaldırım bugun
gunumuz aydın olsun hatunlarrr

cumartesi çalışan hatunlar nerdesınızz benı bi başıma koyup gittiniz

güzel bir gün.....serin bir hava....
çok kısa süre de olsa yakıcı güneşi görünce böyle havaların kıymeti daha bir anlaşılıyor....
dün çok güzel zaman geçirdim....ailem toplanmış bana geldiler....gecenin bir yarısına kadar bahçede oturduk muhabbet vs.iyi geldi....yağmur şiddetini arttırınca içeri geçtik,sonra kızkardeşimin uçuşu var diye kalktılar....
birazdan da babam gelecek,bauhaustan aldığımız şemsiyeyi küçük diye beğenmedik.....gittik değiştirdik yerine dikdörtgen 200-300 cm lik bir teras şemsiyesi aldık....çok daha güzel uyacak bizim bahçeye,işte babacığım da bu şemsiyeyi bahça duvarına monteleyecek....kocem uyuyor babam gelince kaldırırım artık,nasıl kalkacaksa 20 dk. önce uyudu
bahçeye evin duvarına sticker yaptık.....onu ekleyeyim bari.....banyoya uygun sticker hala bulamadım....

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

Son düzenleme:
adacım çok hoşd uruo daldaki kuş =)=)

çiçeklerde çok hoş oh mis gibi bir gun geçirmişsin dün =)

bnde kayınvldemdydım dun kuran okutmaya nıyetlendım inşallah =) dolmalrımı srıcak =) yuppi =)=)

annmlede yarın camlarımı ve perdelerimi halledicez elektrik süprügesı aldım =) kızlar süpürgem ii çekmiodu nese ii olcak inş. bu sefer =)

tatlı cadı ohh gule gule kullan cnm iznini =)

Adacım çok hoş olmuş cikcikcik :)) Güllerde öyle ne güzeller .
Blue tatlışım süpürgen hayırlı olsun Mevlüt mü yapacaksın Allah(CC.) kabul etsin şimdiden .
Kızlar kociş uyuyor uyansa pazara gitmek istiyorum havada yağmurlu falan filan Sizler nasılsınız ?

Son düzenleme:

tanemimm inşallah nasip olursa haftaya pazar okutacağım . amın cnm
=) uyandır zorla elektrik süprgesi aç aman uyusun kız adamcağız daha erken kaçta uyuduysa gece

burda hava biraz serin cnm uykum var =) yağmur yağsam mı yağmasam mı =) dio şuan 1,5 saatim kldı inş. =) çıkçam evime gidip oturmak istiyorum =)

slm
sıze haber veremeden cıktımm çok özledımm hepınızı

işten ayrıldım
annemı gördüm geldım kocemle:)

görüşmek üzere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…