Allah(CC.) nasip ederse bebişim olunca bu siteden 3müze aynı tshırtten almak nişanlandığımdan beri hayalimdir .
Allah korusun,senin meleğinide..tüm hamilelerimiz meleklerini...
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...
laydii ,bal ,tanembaşka varmıydı...
Amin tatlım Amiin! Çok sağ oltanemcım rabbim korusun hepinizin meleklerini
sağlıkla sıhhatle kucanıza almayı nasip etsin inşallah peygamberımızın ve tüm sahabelerimizin yüzü suyu hürmetine şu mübarek cuma gününün hayrına inşallah sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza meleklernizi
Canım benim yakınlarımdada var sabit fikirli insanlar gerçektende çok zorlarburda bakakl dükkanı gibi emlakçı var olanlarda sinek avlıyor işler durgun.
brck annem bizde kalıyor canım. soğuk davranıyor eşime. eşimde takmıyor zaten. arada kalan ben oluyorum. eşimle hiç sohbet etmez konuşmaz. binde bir ancak konuşur. annem garip bin kere konuştum anne şöyle yapma böyle davran diye ama yok değişmiyor. değiştirmem imkansız. ben bile değiştim çocuğum olunca. annem aslında kötü değil ama birşey kafasında nasıl yer ettiyse 2 dünya bir araya gelse fikri değişmez. ağzınla kuş tutsa yaranamz.
şu var ki abim annemi aramaz sormaz işi düşerse arar. ama eşim annemin bir ihtiyacı olsa anında koşar. annem 2 sene önce hastanede yattı. abim bir kere gelmedi ama eşimle biz sık sık gittik gece işten çıkınca. annemi çözmek mümkün değil. çok zor bir kadın.
melodim canım benim işin çok zor allah sana sabır versin canımannenin evi şuan boşmu abinmi yaşıyor?haftasonlarımı gidiyo annen nasıl yapıyorsunuz?parası varsa parasını kime yediriyor çok afedersin soruyorum ama sana çok üzüldüm
Canım benim yakınlarımdada var sabit fikirli insanlar gerçektende çok zorlarİnşallah değişir .
sonuçta seninde durumun belli hem bakıcı parası hem 4 kişisiniz zor.ayrıca beraber yaşamakta gerçekten çok zordur...bubleye benzettim biraz şuanki pozisyonunu
aminnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmm..............ne güzel dua...çok iyi geldi........
sen naptın gelişme varmı???
amin cnm benım inş.
gelişme şimdilik faturası bana gibi görunmuyor. =) inş. öl eolurbu arada şirketin işleri çok kötü gidiyor inş. btk vermeyız 10aydır burdyım temmuzda izne çıkıcam inş. herşey düzelir burası bnm için bi merdiven ama brdan ekmek yiyen çok insan var herkes için inş. herşey düzelirde firma ayakt akalır
ben bi şekilde hallederim borcumu harcımı ama burkıler aile desteği yok hiçbirinde o yuzden ii olsun firma aykta kalsın inşalalh..
ay geçmişi okuyamadım pek melodının durumuda çok zor Allah yarıdmcısı olsun inşallah
birde benım bi komşum var evini almak için işyerınden girdi çıktı yapıp tazmınat verdiler. seninde öle bi şansın var mı acaba cnm ?
Evt cnm baban olsa tabikide farklı olurdu ama vade bu kadar yazılmış herşey Allahtan.Allah başka ölüm erken ölüm göstermesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?