Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

burda bakakl dükkanı gibi emlakçı var olanlarda sinek avlıyor işler durgun.

brck annem bizde kalıyor canım. soğuk davranıyor eşime. eşimde takmıyor zaten. arada kalan ben oluyorum. eşimle hiç sohbet etmez konuşmaz. binde bir ancak konuşur. annem garip bin kere konuştum anne şöyle yapma böyle davran diye ama yok değişmiyor. değiştirmem imkansız. ben bile değiştim çocuğum olunca. annem aslında kötü değil ama birşey kafasında nasıl yer ettiyse 2 dünya bir araya gelse fikri değişmez. ağzınla kuş tutsa yaranamz.
şu var ki abim annemi aramaz sormaz işi düşerse arar. ama eşim annemin bir ihtiyacı olsa anında koşar. annem 2 sene önce hastanede yattı. abim bir kere gelmedi ama eşimle biz sık sık gittik gece işten çıkınca. annemi çözmek mümkün değil. çok zor bir kadın.

melodi hakkatten annen ne zor insanmış ya...çatlayası gelir insanın bu tavırları karşısında...çok takma zaten alışmışsın cnm..he he de geç...

Allah(CC.) nasip ederse bebişim olunca bu siteden 3müze aynı tshırtten almak nişanlandığımdan beri hayalimdir .

Allah korusun,senin meleğinide..tüm hamilelerimiz meleklerini...

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...

laydii ,bal ,tanem başka varmıydı...

Amin tatlım Amiin! Çok sağ ol
Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

melodim canım benim işin çok zor allah sana sabır versin canımannenin evi şuan boşmu abinmi yaşıyor?haftasonlarımı gidiyo annen nasıl yapıyorsunuz?parası varsa parasını kime yediriyor çok afedersin soruyorum ama sana çok üzüldüm

Canım benim yakınlarımdada var sabit fikirli insanlar gerçektende çok zorlar İnşallah değişir .

sonuçta seninde durumun belli hem bakıcı parası hem 4 kişisiniz zor.ayrıca beraber yaşamakta gerçekten çok zordur...bubleye benzettim biraz şuanki pozisyonunu

annem evine haftsonları gidiyor. evde kimse yok. abim kirada oturuyor. parasını kimseye yedirmiyor.
biriktiriyordur.
Canım benim yakınlarımdada var sabit fikirli insanlar gerçektende çok zorlar İnşallah değişir .

belli yaştan sonra değişme imkanı yok bence.

sonuçta seninde durumun belli hem bakıcı parası hem 4 kişisiniz zor.ayrıca beraber yaşamakta gerçekten çok zordur...bubleye benzettim biraz şuanki pozisyonunu

annem bize yük olmuyor sağolsun kendi yiyeceğini alır. benim sebzelerimi pişirir. zaten diyette olduğu için biz yemeklerini yemiyoruz.
bakıcıda yemek yemiyormuş. yani öğle yemeği yemezmiş. kahvaltı tarzı yiyor. son 1 haftam izne ayrılıcam zaten annemde rahat eder.
bubleye niye benzeettin.

onunda benzer sorunları vardı melodim ama onun daha kötüydü o yüzden.İnşallah Allahım sana sabır annenede biraz anlayış verir.Nolursa olsun hepsi başımızın tacı.Herşeyden önce bu kadar surata davranışa rağmen mükemmel bir eşin varr bunlara dayanabiliyo

çünkü eşinde diyebilir çekemiyorum artık annenin suratını yeterde diyebilir öyle olsa hepten kafayı yersin tatlım.arada kalmak çok kötü bişi

benim daha anlatmadığım şeyler var. diyorum ya dudağınız uçuklar.
evet annem merhamet ve anlayış versin.
evet başımızın tacı elbet. kıs bizden başka kimsesi de yok. akrabalardan pek kimse kalmadı.
bişey diyim mi babam olsaydı herşey çok güzel ve farklı olurdu.

aminnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmm..............ne güzel dua...çok iyi geldi........

sen naptın gelişme varmı???

amin cnm benım inş.

gelişme şimdilik faturası bana gibi görunmuyor. =) inş. öl eolur bu arada şirketin işleri çok kötü gidiyor inş. btk vermeyız 10aydır burdyım temmuzda izne çıkıcam inş. herşey düzelir burası bnm için bi merdiven ama brdan ekmek yiyen çok insan var herkes için inş. herşey düzelirde firma ayakt akalır
ben bi şekilde hallederim borcumu harcımı ama burkıler aile desteği yok hiçbirinde o yuzden ii olsun firma aykta kalsın inşalalh..

ay geçmişi okuyamadım pek melodının durumuda çok zor Allah yarıdmcısı olsun inşallah

birde benım bi komşum var evini almak için işyerınden girdi çıktı yapıp tazmınat verdiler. seninde öle bi şansın var mı acaba cnm ?

Evt cnm baban olsa tabikide farklı olurdu ama vade bu kadar yazılmış herşey Allahtan.Allah başka ölüm erken ölüm göstermesin inşallah.

yapmazlar böyle bişey. maaşım artmıyor bunu hiç yapmazlar.
Evt cnm baban olsa tabikide farklı olurdu ama vade bu kadar yazılmış herşey Allahtan.Allah başka ölüm erken ölüm göstermesin inşallah.

amin canım inşallah.

mblue işllh kapanmaz cnm...kaç kişi ekmek yiyodur ordan..bizim patronun ihtiyacı yok burayı çalıştırmaya..ama diyor burda ekmek yiyenleri düşünüyorum...

Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin kızlar.Melodi ben seni çok iyi anlayabiliyorum.Benim eşiminde işleri iyi olmadığı için.Borçları çok var babasıyla beraberler.Kocacım kazandığınıda borçlara veriyor.Ev falanda alındı kredi borcu var dolayısıyla maaşsız çalışıyor benim evimde tek maaşla geçiniyor maalesef.Ama şükür çalışıyorum ve maaşım iyi benim tatlım.evimi geçindirebiliyorum

balcım patronun ne kadar vicdanlı, böyle insanları duymak ne güzel oluyor..etrafta sayıları öyle az ki...

yağmur yağıyor,hemde nasıl :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…