Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ee böcük senin bi hatan kusurun yoksa niye böyle davranıyor anlamadım gitti...

hatam olduğınu düşünmüyorum:26:ınsanız belkı hata yapmışımdır farkında olmadan ama cok gerıldım patronum üzülsün ıstemedım
süreklı ben şıkayet edıldım sabrettım ama sonunda dellendırdıler benı
bende patrona dedım cıktım
muhasebeye gıdıp çıkışımı ımzaladım paracıkları aldımharcadımda bıttı bılem

....................................................................................

Son düzenleme:
Uğurcum hayırlısı gidip geri gelmenmiş inşallah kıymetini bilirler artıkın gerçi patronundan yana sıkıntı yoktu .

tanemcim... canım konuş eşinle... bağırmadan çağırmadan... güzle bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu.. bir sorun varsa herkes gittikjten sonra konuşup halledebileceğinizi, asla 3. kişinin yanında sesinizi birbirinize yükseltmemeniz gerektiğini anlat.. ama tatlı dille... sakın sert konuşma canım..

ayrıca misafir geldiğinde kendini çokta harap etmee... indir çayı önlerinee.... çokta birşey yapma canım.. ve görümcelerinden yardım iste... önemli olan senin ve bebeişin sağlığı....

Lamecim sorma tatlışım çok gamsız oldu bugünlerde ne beni düşünüyor ne bebeği bir kere bile bebeği sorduğu yok bir derdin mi var diyorum bişeyde yok diyor iyice sıktı yani . Akşam gene konuşmayı deniycem daha öncekiler gibi bu sefer dank eder inşallah .
Tatlım bunların ailesi özellikle büyük görümceler bir garip milletin evine kahvaltıda çoluk çocuk kayınvalideside hatta gidiyorlar gece 12 de kalkıyorlar bekle Allah bekle yemek koymadan olmuyor ki . Ne kadar yakının olursa olsun her hafta çekilmiyor özellikle pazarları şu an sağlık durumumda müsait değil normalde gene sorun etmemde . Bide azbuçuk kenardan köşeden hadi yemek pişirmeye karışmazsın anlarım madem o saatlere kadar oturma samimiyetin varsa bari sofra koyup kaldırmaya yardım edersin . Ay ya da ben mi çok abartıyorum kızlar ya hamileyimya bana çok geliyor .

Son düzenleme:
Bide şeyi farkettim bu bana soğuk davranınca ya da sert bunun ailesinin hoşuna gidiyor (küçük görümceler hariç) resmen seviniyorlar desem abartmam sanırım .

Tanemcim Allah sabır versin cnm..hayır sen abartmıyosun bence...dediğin gibi bi işin ucundan tutmaları lazım..ama senin hatan yapmıyosalar söyle...yok yapmam etmem demezler heralde...onlar yüzsüzse sende çekinme yardım edin demeye bence..

Son düzenleme:
tanemcim.. gerçekten zor bir durum.. belki kafasında bir şeyler vardırr.. senle paylaşamadığı... ona ilgili davran... sıkıntı yaratmaa.. biraz suyuna git bakalım..
ailesi içinde sen rica et.. şunu yaparmısınız de... sonuçta hamilesin canım....

YA KONU YOKKEN niye çıktın..patron demedimi hayrola??? ve şimdi suratı niye asık...

soruşturma başlatçam bak :)

Sağ olun fıstıklarım sizide gerdim sabah sabah
Kızlar ya adımı sinirliye çıkardılarya o yüzden bişey rica etmiyorum bak bak 2 tas yemeyi koyamadı derler bide diye . Şeytan diyor ki sende gittiğinde al eline elişini otur aşağı Ama yok beceremem :84: Bunların hakkından gelsen adın sinirli oluyor gelmesen böyle kendimi yorduğumla kalıyorum amaan bu lafa inanmazdım ama el gerçekten el oluyor bazen .
Ne olacak bende bilmiyorum bir tuhaf iyice sıkıldım anlayışlı davranmakta bir yere kadar Lamecim bak sana bişey anlatayım geçen açıköğretim sınavları vardı eşimin huyunu bildiğim için akşam 11de uyuduk sabahleyin 7buçukta evden çıktık 9da sınav yerine vardık falan giderken yolda anlaştık içeriye cep telefonuyla girmek yasak olduğu için herşeyi arabaya bıraktım cebime bozuk para aldım çıkışta bakkal gibi bir yerden arayıp buluşacağız beni almaya gelecekti . O da bir yerlerde takılacaktı o zamanda midem falan bulanıyordu aklın telefonda olsun dedim .
Sınav yeride ilde bizim eve uzak bir buçuk saate yakın neyse çıktım ben bunu arıyorum ara Allah ara tık yok . Derken okulun olduğu yerde biraz tenha yağmur yağmaya başladı herkes dağılmaya başladı bende merkezde avmye gittim oradada kontürlü telefon yok deli olacam üzerimde çantam yok para yok önüme gelene rica ediyorum ödemeli atıyorum derken 2 saati geçti sınav biteli kaldım ortada artık eniştemi arayacaktım böyle böyle bişey oldu galiba beni almaya gel diye en sonunda bu açtı telefonu arabayı tenha biyere çekmiş telefonun sesini kısmıs uyumuş . Düşün artık nasıl bir değişikliğe uğradığını bu arada başladım sinirden ağlamaya beni bir ton gıcık etti . O telefonda gece 5 te bile çalar işyerinden ararlar evlendiğimizden beri ilk kez sesi kısık . Bu ne düşüncesizlik bin pişman oldum .

tanemim sen sakin ol bebişini düşün cnm..eşinin durumu geçicidir diye düşünüyorum o yüzden fazla kafana takma cnm..

ailesi içinde sinirlenirsen onlara karşı onlar kazanmış olur gayet rahat ve geniş davran bence..istediklerini yapmöa cnmm....

Sağ ol fıstıkım .

Uğurcum hayırlısı gidip geri gelmenmiş inşallah kıymetini bilirler artıkın gerçi patronundan yana sıkıntı yoktu .

patrondan yana yok cnm şükür

YA KONU YOKKEN niye çıktın..patron demedimi hayrola??? ve şimdi suratı niye asık...

soruşturma başlatçam bak :)

konu varya hacı
ortak şöfor ve çaycı kadın
demez mı dedı cıkma dıye cok ama o an sınırle kımseyı görmezdı gözüm
ortağın caycının ve şöforun suratı asık cunku gerı döndum

tanemcım üzme kendını cnm bal haklı genış davran sinirlendığını bellı etme
ve kımseden cekınme
yardım edermısnız de
kendını yıpratma fazla cnm
hassasın ve eşinin yaptıkları sana koyuyo üstüne gtme herşey düzelır

selam güzellikleer...

kesinlikle bala katılıyorum taneciğim...

sakın kendini üzme,yormalarınada izin verme..sabahtan akşama oturacak insan işin ucundan tutmaz mı birde sürekli geliyorlarmış
bebek beklediğinizi bilmiyorlar mı biliyorlarsa yardım edermisiniz de riskli bir dönemdeyim arada uzanmam gerek falan de..bırak onları git uzan...

Benim canım kaç senedir ağuz istiyooo yaaaaa bulamadık bi türlü denk gelemedik (

ağuz nedir ?

böcük niye istifa ediyon bırak onlar çıkartsın..aldığın paralar maaşınmı tazminatmıydı ?

tam patronla konuşuyordum arkadaşları geldı
bıraz konuştuk ama ben değil maşallah hep o konuştu

ben çıkınca çaycı akrabasını getrmış kzn aklı fıkrı tv de yıldız olmakmışve bızım çaycı ınanılmaz çalıştı aşağı yukarıyı temızledı görsen dıo
sonra kızı patron cıkarmış
ortak ve şöfor eleman aramak ıcın baya uğraşmış
patron demış z gelcek
çaycı demış ben cıkarım
kım gıderse kapı orda demış
falan falan

çıkarken aldığım para
haftalığım ve 2 hafta çalışmadığımın parası ve tazmınatımdı cnm

bugunde aradık muhasebe ssk zaten sonlandrmamş

ben geldim sanırım işim çıkmazsa yine

balll dimek bebişi gördün he hadi hayırlısı cnm

patik taşınıyon artık demek allah kolaylık versin yorma kendini

tanemcim kız onlar yüzsüz sen onlardan yüzsüz ol ne demek hamile kadından iş beklemek yardım iste yok öle yan gelip oturmak

böcük kız hoşgeldin bi daha habersiz kaçma heee

mblue allah kabul etsin tatlım mevlüdünü bende okutmak istiyom bakalım nasip ne zaman

brck ağuzu ben biliyom nerden aklına geldi o kız

patikim AĞUZ ineğin doğum yaptıktan sonraki ilk sütü cnm.böyle pütürlü pütürlü koyu bir kıvamı var tadıda çok güzel çok değişik bişi kaç senedir canım istiyo bi türlü denk gelemedik bulamadı annemler.normalde sütü sevmem aram yoktur sütle ama o çok güsel yaaa soğuk soğuk içine şeker koyup yiceksin tatlı gibi ımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…