Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy balcığıma yazmamışım ..

balım meleğimizimi gördün,duydun..9 mm mi şimdi :) enaaammm...fındık tanesi ölese

biricik ilk kez duydum değişik bişimiş,ilk sütler faydalıdır hee..ama içim almadı birden

evet birsencim kısmetse yarın çözülecek..aksilik yok gibi bende haftasonu fırsatını değerlendirdim..çünkü olursa bu haftasonu taşınıcaz..başka vaktim yok..

Son düzenleme:
eskiden babanenmin köyde inekleri vardı gönderirdi.Ama şimdi bulmak zor işte maalesef.Farklı bir tad

patikim inşallah hayırlısı ile taşınırsınız allah kolaylık versin taşınmak zor ama şimdi hevesle bişiy anlamazsın kolay olur

brck evet çok farklı bi tat ama ben sevmedim

birsenim sağol cnm...hoşgeldinnn cnm...

brck nan hiç isticek bişey bulamadınmı..nedense midem bulandı...

evt cnm çüçücükkkk...

sen nasıl taşıncan nakliye filan tutmıycanmı??? tek başına zor ya..yardıma gelen olur işllh cnmm...

patikkk...unuttum bak...
karidesin tarifini versen cnm...bim e karides gelmiş :))

hee bide senin kurt üzümlerden vardı cnm...

Son düzenleme:
köyden bişicık getıremedım
cok zamansız gtmışım bıde kırcı yağmış cevız kadar
bahçeler cıplak kalmışannem 3.kez ektı
Allahım ınş tutar
yoksa bu yıl herseyı parayla alcez
ağustos ayında gtseydm tam zamanıydı

ballll sen taneme diyon anlat anlat diye kız sende anlat h.sonu bebeğini görcektin nasıldın vede gördükten sonra hadi anlat

ay ne demek için girdim yine,işim çok çünkü..

kargo geldi bi paket ne bu baktım saç boyası

denedim biliyoruma üye olmuştum bi ara ,geçenlerde email attı hangi boyayı kullanıyonuz die bende öel boş zmanımdı yazdım markasını rengini..
birde boyadan memnunum rengi felan ,üretimini kaldırmasınlar die..

meğersem numune yollıcaklarmış..köpük boyası çıkmış kolestonun..şampuanla yıkar gibi sürüyorsun saçına...
ben bu akşam saçımı boyıcaktım eşime kaçtır sölüyom üşeniyordu..şimdi gerek kalmıcak ,çok sevindim beğenirsem hep alırım artık ...

evt cnm çüçücükkkk...

sen nasıl taşıncan nakliye filan tutmıycanmı??? tek başına zor ya..yardıma gelen olur işllh cnmm...

nakliye tutulcak tabi canikom,nasıl taşıcaz..kırılacakalrı ben paketliyorum..onlar hem kötü paketler hem kırılacakalr için ayrıca 200 tl fazla istediler..bnm çok yok zaten..vitrinim felan yok sevmiyorum almadım..ondan az parça bişi için 200 tl fazla verirmiyim..onlar diğer eşyaları toplayıp taşıcakalr..

ne bilim kıs bal canım çekti ne bağırıyon
biricik alemsin sende cnm ,herşeyi miden almaz bunu nasıl aldı

patikkk...unuttum bak...
karidesin tarifini versen cnm...bim e karides gelmiş :))

hee bide senin kurt üzümlerden vardı cnm...

haftasonu yaptım biliyormusun tarif aklımda çok leziz oldu ...

bimdemi vardı o üğzümden bakayım akşama..şöle kuvvet gelsin biraz direncim düşük..

karidesi çöz canım ,sıcak suda çözsen oluyor..iyice yıka..

tavaya tereyağını ve biraz sıvı yağ erit ama tereyağı karidese yakışandır sıvı yağ hiç koymasan oluyor..

1 orta boy soğanı koy, 1 adet biberi ince ince doğra ,2 diş sarımsağıda minik doğra ya da döv at 3 ü kavrulsun..

sonra karidesleri koy biraz daha kavur..

sonra küp doğranmış domates at 1 adet kadar..

kekik serp..karabiber,tuz..

yarım su bardağı kadar su koy kaynasın biraz..

sonra güveçe koy..üzerine kaşar rendele fırında kaşarlar erisin çıkartın afiyetle yiyin cnm..

yarın kilo karides kadar kullanabilirsin..

çok leziz ve çok vitaminli bir besin..
afiyet olsun kuşum...

böcük unutmuşum yazmayı..hmm çıkış yapılmadıysa sigortadan tazminatı geri vermen gerek..

yeni iş bulmadan çıkma derim ben..

oooooooo brckkkkk
banada gelirmisin....

gelirim tabi cnm ben severim yardımlaşmayı böyle şeyleri.
patik bende bilmiyom kız doğru dedin he:)
bende karides yiyemem yaa sanırım
bu arada bimden tartıyı aldınmı cnm

Son düzenleme:
ballll sen taneme diyon anlat anlat diye kız sende anlat h.sonu bebeğini görcektin nasıldın vede gördükten sonra hadi anlat

cnmmm doktoru değiştirdim ve bundanda memnun kalmadım...doğru dürüst bişi demediki...
bebişimde ufacık ultrasonda nokta gibi duruyo....kalp atışlarını o sebeple zor duyduk..ben zaten hem yeni doktor hemde bebişimi merak ettiğim için bişi anlamadım..sadece oluşmuş ve kalp atışlarının normal olmasına sevindim..görmesemde orda ve sağlıklı olduğunu bileyim yeter cnm...

patiğim sağol cnm tarif için....

ayy o boya banada gelmiş koleston..anneme vericem ben malum boyıyamam....

oyyyy maşallah bıdığa büyüsünde gelsin hayırlısı ile inşallah
memnuniyetsizliğinin nedeni ne ballll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…