ayy balcığıma yazmamışım ..
balım meleğimizimi gördün,duydun..9 mm mi şimdi :) enaaammm...fındık tanesi ölese
biricik ilk kez duydum değişik bişimiş,ilk sütler faydalıdır hee..ama içim almadı birden
evet birsencim kısmetse yarın çözülecek..aksilik yok gibi bende haftasonu fırsatını değerlendirdim..çünkü olursa bu haftasonu taşınıcaz..başka vaktim yok..
evt cnm çüçücükkkk...
sen nasıl taşıncan nakliye filan tutmıycanmı??? tek başına zor ya..yardıma gelen olur işllh cnmm...
biricik alemsin sende cnm ,herşeyi miden almaz bunu nasıl aldıne bilim kıs bal canım çekti ne bağırıyon
patikkk...unuttum bak...
karidesin tarifini versen cnm...bim e karides gelmiş :))
hee bide senin kurt üzümlerden vardı cnm...
oooooooo brckkkkk
banada gelirmisin....
ballll sen taneme diyon anlat anlat diye kız sende anlat h.sonu bebeğini görcektin nasıldın vede gördükten sonra hadi anlat
cnmmm doktoru değiştirdim ve bundanda memnun kalmadım...doğru dürüst bişi demediki...
bebişimde ufacık ultrasonda nokta gibi duruyo....kalp atışlarını o sebeple zor duyduk..ben zaten hem yeni doktor hemde bebişimi merak ettiğim için bişi anlamadım..sadece oluşmuş ve kalp atışlarının normal olmasına sevindim..görmesemde orda ve sağlıklı olduğunu bileyim yeter cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?