Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik biriktirip mi gidiyon

vitamin eksikliği olmasın ağzındaki..b12 eksikliğinden oluyormuş..annemin çok olur doktor öle demiş...

cilt yağlanmasına ne verdi kız..bnm hep yağlı yaa bıktım artık..

böcük ne yimeğ etcen kız

geçmiş olsun cnm.Rabbim şifasını versin

bezelye olabılur ama bugn yedım bılmımkı hele bı eve varımda
daha ütü var

amin cnm

böcük Allah şifa versin..yaşıda varmış zor yaşlılık..

bende akşam semizotu yıkadım..doğradım akşama pişiricem :)

amin cnm
yaşı var ama görsen 50 55 dersın maşallah
dalga gecıo bıde
alkolu bıraktım ondan tıkandı dıyehatta tekrar başlıycam dıyordu
bı gün gene alkol almış arkadaşlarına demış benı burda ındırın yürürm
gıtmış camıye
namaz kılmış durmuş ne kadar kıldı bılmıyo ama ımam sonunda anahtarı göstermış
ck komık anıları varya
cok sevıyorum yaşlı ınsanların anılarını dınlemeyı
bıde plakları vardı bana gösterdı dedemınde bende var

ben hıc pişirmedım yoğurt etcem

patık kadın şok olmuştur
anam gencecık 4 cocuk cok zor Allah yardımcısı olsun
k valıdesı gene bakarık demış

bu arada amcam o anısını nıye anlattım dıyem onu unutmuşum
yengem gıdemde az öbür dunya ıcın çalışam dedı(namaz kılcak)
gelınıde anne uccan yakında dıyınce amcam uçsam ben uçardım dıye anlattı
ne komık adam yaa
yaşlanmazsın öle adam yanında

vallahi biriktirip gidiyorum yavrum ya.hep izin alamadığım için sürekli bi gittimmi herşeyi söylüyorum:)sanırım vitaminsizlikle ilgili bi krem verdi dilime.oda donuyo ne garip.canım cilt için bakarım evde bıraktım gece kremi çünkü.yazarım ben sana sabah yüzümü yıkadığımda krem hala duruo gibiydi ama bakalım biraz kullanayımda yarar sağlıcakmı.terazi burçlarındada cilt sorunları çok oluyor yahu

günaydınnnnnnnişe başlamadan yoruldum
akşamda eve 22:30da gıttımayaklarumm ağrıyoo
hiç bi iş edemedım
bı yaprağı haşladım çürümesın dıye dolaba attım

günaydın güzellikler

ayy dun gelemedım yaw =) ufaklık otrdu bilgisayarımaa geç kalktı ee snrada iş güç
gene burda aama bakalım =)=)

bugun camlarım siliniyor perdelerım yıkanıoo yppii =)=) artık pasaklılıktan gitçekti ev valla akşamdan annemlere hazırlık yptım gene yorlmuşum yaw =)

eve gittim yemk koy kaldır sonra dizi çkimi = duş aldım dulşu çamaşırsuyuna yatırdım =)

sonra gittim börek yaptm,dolma pişirdim,tavukgöğsü yaptım dedım patatees falanda haşlayıp yıyın dedım =)=) idare edin ancak bukdr yapabıldım dedım. simit var bide nuget kızartın dedım =) ay aklınıza ne gelıosa pişirp yiyin dedim sbh yatıom annem aradı =) fırındayım simit beklıom siz napıonuz dedı göuzmu yenı açtıma nne daha dedım nese hemen kalktım çayı koydum demledım kahvaltıyı hazırladım annem geldi =) fırından çıkmasını beklemiş =) ay canımm annem benımmmmmmmm yawwwwwwwwwwwww

günaydınnnnnnnişe başlamadan yoruldum
akşamda eve 22:30da gıttımayaklarumm ağrıyoo
hiç bi iş edemedım
bı yaprağı haşladım çürümesın dıye dolaba attım

böcüğüm aynen bende öleyım ya kollarım ağrıo yorgun gıbıyım sanki =)

eve nıe okdr geç ggittin cnm bende gece 00:00da yattım uykum var sabh zor klktım

[

brcğim geçmiş olsun cnm yaw dikkt et vitamın olayına soonra hep birbirini tetiklio ben de vitmınsızlktne kılo aldımdı =) doktor amca verdı vıtmınlerı kan ilçlarını şişrdi beni neseki şimdi sıkı bi diet ypıom çok sıkı sayılmasada 55 kg ya düştüm =) hedef 52 ama sanırsam gene vıtmınler düşüo o yuzden dıkkt etmk lazım meyve sut yoğurt yumurta dikktli ye cnm sağlık hiç bişiye benzemıo .bnm burcum akrep ama cilt sorunu bendede çok yanamın kenarnda sivilceler tükenmedi gitti kendımı kötü hiisediyorum ya

buda benım tişörtüm az çekim hatalrı var idare edin aklıma geç geldi.

Eklentiler

• $Görüntü0215.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 18
böcüğüm aynen bende öleyım ya kollarım ağrıo yorgun gıbıyım sanki =)

eve nıe okdr geç ggittin cnm bende gece 00:00da yattım uykum var sabh zor klktım

benım kemıklerım sızlıo resmencok fena dün ılaç aldım öle uyyabıldım sımdıkte almak zorundayım yoksa geçcek gıbı değil

işlerım coktu bıde geç çıkınca trfaıkte kaldım

nan günaydın dedimm...

mbluee ben seni hatırlamıyorum..yüzünüde koysana yaw....mamişler çok güzelmiş eline sağlık..ohh ev temizleniyo garu burda muhabbet ediyo...

uğur böcüğüm dikkat et kendine işlerin birikmesi normal cnm iki gun uzak kaldın ya =( nese halledersın sen bi ağrı kesici alda eve gidince dinlen . dınlenmek iii gelir cnm

bak günaydın demesseniz bana midem bulanıyo
ahada buraya ööööö yaparım haaa:84:

Son düzenleme:
nan günaydın dedimm...

mbluee ben seni hatırlamıyorum..yüzünüde koysana yaw....mamişler çok güzelmiş eline sağlık..ohh ev temizleniyo garu burda muhabbet ediyo...
daha önce koymuştum y abalım =) du bıda koyım bende senı görmedım reısm istiom
ayy evet ev temızlenıo ama içim evde klaıdı valla ay havada bozdu camlarım silinioya bozmasın hva
kız valla aklım evde kaldı hep mamişleride onları dşünerk hemencık hazırldımaklıma başka prtik bişiy gelmedi. gelse bi ki daha hazırlardımda =) malum vkıt kalmadı kuçuk odamı falan toparladım =) ee ancak

güle güle kullan hacı
nerden aldın

annen sana yakın sanırım ne güzel

sağoll böcüğüm kadıköyde eksra die biryer var ptt sokağında ordan aldım 7tl =)

evet cnm annem bana 30 dkkalık mesafede çok şükür yakınımda =) akşm bende anneme geçicem tencre çaydanlık ne varsa kapıp gelcem =)

uğur böcüğüm dikkat et kendine işlerin birikmesi normal cnm iki gun uzak kaldın ya =( nese halledersın sen bi ağrı kesici alda eve gidince dinlen . dınlenmek iii gelir cnm

işlerden fırsat bulursam dıkkat etcem
evde iş dolu iş yerı iş dolu

günaydın kızlar:92:
günaydınnnn
bak günaydın demesseniz bana midem bulanıyo
ahada buraya çıkarırım haaa:84:

günaydın lenn
zırlama
hamış olmasan senı döverdım ya neyse yeğenımıze dua ey

işlerden fırsat bulursam dıkkat etcem
evde iş dolu iş yerı iş dolu

günaydınnnn

günaydın lenn
zırlama
hamış olmasan senı döverdım ya neyse yeğenımıze dua ey

nan böcük seni ayağımın altına bi alırım daha çıkamassın ordan..yaşın kaç len beni dövcen...

mblueee koydum ya geçen hafta gelin resmimi unuttunmu nen...

Günaydın kızlarrrrr
güne hızlı başlamıssınız muhabbet mikemmel başlamış
günümüz de hızlı geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…