Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

büyüksün abla

mblue kım temızlıyo evını cnm
yoksa temızlkcıler mı tutttun
para var huzur var:82:

ben de hadta sonu camlarımı sildim annemle konuşuyoruz telefonda annem bana kızıyo niye sildin ben gelince silerdim diyo ben ona kıyamıyorum o bana:)) ama geldimi boş durması mümkün değil canım annem rabbim eksikliklerini göstermesin

birsencım hoşgeldin inş. günumzde hızılı gçr cnm uykum var benım =)

nan böcük seni ayağımın altına bi alırım daha çıkamassın ordan..yaşın kaç len beni dövcen...

mblueee koydum ya geçen hafta gelin resmimi unuttunmu nen...

yok cnm unutmadımda =) göremeden kaldırdın sen. şu foto kaldırma olayını açıklyın bana ilkönc eonu bulum koycam fotomu =) ama kaldırmayı öğrenmem lazım ilkönce

büyüksün abla

mblue kım temızlıyo evını cnm
yoksa temızlkcıler mı tutttun
para var huzur var:82:
halmla annem cnm =) gerçi balda demiş ama

günaydın cnmmmmm

yok nen bunda temizlikçiye para kaptırcak göz varmı
anasıyla halası temizliyooo

kız ben temızlıkçiye bırakamam ki evimi yanı tanımadım bırnıe =)

kız öle deme anneme para bırktım halama versın dıe maddı durumu çok iyi değil 3 çocuk bide kirada kimsenın hakkını gasp etmem ben
anneciğim melk annem onun hakkını ödıyemem de =) temmuz 2 de yaş gunu var telefon alcam anneciğime =)

ayy püff
nakit param kalmadı gene son 20tl var cebımde ay sonuna kdr idare etmem lazım kociştede 20tl var dun gene alışveriş ettik 59tl bırktım markete karta gırcke aysonu bunlar
tabı bıda markete gitçem cmrtesi tavuk margarın vs. alıncakkk

ayy bunlar olsa iyi de

1,500tl tatil için lazım 5 kuruş yok karta gircek oda
halılaırmı yıkamaya vercem kurandan sonra off off netçem bilemıom aldımız yetmıcek gene kısadan zengın olsam ahha hh bulsam prayı bee . bide arabanın bakımı var 300-400 ne ise işte bitti gitti elimize para kalmasını bırak yetmıcek bile artık tatili taksit etcez başka çare yuk

aminn........bende hayatta kıyamam anama...anahtarı bırak haftaiçi temizlerim ben diyo..hep bahaneyle geçiştiriyorum...kokana kdr direncem :))

aynen canm beraber silcektik güya =) yolunu buldu gene bana sildirtmemenın nese =) haloşum silio annemde perdelerimi yıkkıoo annemın değerini hep biliodum ama evlenınce daha çok öğrendım sanırm=)

canım annem rabbım annelerımzı korusun

mbluee Allah 20 tl ne bereket versin..işin zor...para yoksa tatilde ne işin var nen otur evinde...bu yıl ben borç bitsin tatil matil istemiyorum bayram tatilleriyle idare etçezz artıkk napalımmm

mbluee Allah 20 tl ne bereket versin..işin zor...para yoksa tatilde ne işin var nen otur evinde...bu yıl ben borç bitsin tatil matil istemiyorum bayram tatilleriyle idare etçezz artıkk napalımmm

ben patrona demedım anama gıttım dıye
senı kocenle tatıle yolluycam dedı

h geldın lenn büdüşün anası:)
nerdesın sen kaçak

mblue len tatıle gıtmen madem öle
ben balayı bıle yapmadım daha para yok ne edek sağlık olsun dedıkzora sokman kendınızı

=)=) ahh kızlar ahh gelin siz bunu benım kocaya anlatın yılda bi giidioz çocuk olunca rht gidemeyız ee ölede bölede der gideriz sonunda

asıl sıkıntı benım gun parama göz dikçek ondan tırısıom =( ben onu kurbn için saklamk istiom

çok saol tatlım.vitamin eksikliğinden belkide.çok şükür hayatım boyunca hiç sivilce sorunu yaşamadım bi geçende çıktı sıkıntıdan regl olacağımda okadar.

bak günaydın demesseniz bana midem bulanıyo
ahada buraya ööööö yaparım haaa:84:

günaydın yavriiiii
herkese günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah
yer gök aşk sezon finali yaptı.toprağı göremedim sonlara doğru gerçe tamamınıda izlemedim ama havvanın kaza sahnesi biraz olmamıştı bence

aminn........bende hayatta kıyamam anama...anahtarı bırak haftaiçi temizlerim ben diyo..hep bahaneyle geçiştiriyorum...kokana kdr direncem :))
hafta sonu beraber yaparsınız canım senin bu aylarda ihtiyacın olabilir anne durabilirmi hiç ben de annem gelmeden bütün işimi yaparım derim bak halıları kaldırdım camları yeni sildim çamaşırı hiç sevmez korkumdan hepsini yıkarım zaten :))oda kızar bana ama yinede kendine yapacak iş bulur
bide çocuğun olsun bak ozman ayaklarının alrını öpedin gelir ben bekarkende anneme kıyamazdım hiç ama anne olduktan sonra herşey daha başka oldu gözümde

katılıyorum balcım sana borcu olupda rahat insanları anlıyamıyorum tamam borcun var hayattan kop demiyoruz ama tatilde bana fuzuli geliyo en az 1,5-2bin tl yazık günah bi hafta 10 gün için

Son düzenleme:
ben patrona demedım anama gıttım dıye
senı kocenle tatıle yolluycam dedı

NAN hem surat yapıyo hem tatilemi yollıcak..way beeee
seninki patronsa bizimkiler ne nan...

anammm ortalığı yıkarım benim parama hemide gün parama göz dikecekse....sert ve kararlı bir tavırla o para benim de...gözünü çeksin üstünden..

günydın brck...izliyemedim bak..havvaya üzülüyorum artık yaaa

bal ben havvanın ağlamasına gıcık kapıyorum yaa
lamecim günaydın cnm
1,5 tatil bulursanız öpüp başınıza koyun.biz gitmek istesek bu sene gitmicez geçensenede gidemedik eşimle birlikte.ama o ultra herşey fahil falan bakıyo beyimiz
burdaki çocuğa baktık 4 yıldızlı 135 tl dive çok vasattı.150 170 180 300 e kadar çıkıyo dahada çıkyo yani gecelik fiyatı çok pahalı bu sene
bu sene herkes eşinin memleketine gitsinyada kendi memleketinize boşverin hihi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…