- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydın kızlarrrrr
güne hızlı başlamıssınız muhabbet mikemmel başlamış
günümüz de hızlı geçsin
büyüksün abla
mblue kım temızlıyo evını cnm
yoksa temızlkcıler mı tutttun
para var huzur var:82:
günaydın cnmmmmm
yok nen bunda temizlikçiye para kaptırcak göz varmı
anasıyla halası temizliyooo
Günaydın hatunlarrr
nan böcük seni ayağımın altına bi alırım daha çıkamassın ordan..yaşın kaç len beni dövcen...
mblueee koydum ya geçen hafta gelin resmimi unuttunmu nen...
halmla annem cnm =) gerçi balda demiş amabüyüksün abla
mblue kım temızlıyo evını cnm
yoksa temızlkcıler mı tutttun
para var huzur var:82:
günaydın cnmmmmm
yok nen bunda temizlikçiye para kaptırcak göz varmı
anasıyla halası temizliyooo
ben de hadta sonu camlarımı sildim annemle konuşuyoruz telefonda annem bana kızıyo niye sildin ben gelince silerdim diyo ben ona kıyamıyorum o bana:)) ama geldimi boş durması mümkün değil canım annem rabbim eksikliklerini göstermesin
ben de hadta sonu camlarımı sildim annemle konuşuyoruz telefonda annem bana kızıyo niye sildin ben gelince silerdim diyo ben ona kıyamıyorum o bana:)) ama geldimi boş durması mümkün değil canım annem rabbim eksikliklerini göstermesin
Günaydın hatunlarrr
lamecim çok mu yoğunsun canım ,sohbetini özletme
mbluee Allah 20 tl ne bereket versin..işin zor...para yoksa tatilde ne işin var nen otur evinde...bu yıl ben borç bitsin tatil matil istemiyorum bayram tatilleriyle idare etçezz artıkk napalımmm
h geldın lenn büdüşün anası:)
nerdesın sen kaçak
mblue len tatıle gıtmen madem öle
ben balayı bıle yapmadım daha para yok ne edek sağlık olsun dedıkzora sokman kendınızı
mbluee Allah 20 tl ne bereket versin..işin zor...para yoksa tatilde ne işin var nen otur evinde...bu yıl ben borç bitsin tatil matil istemiyorum bayram tatilleriyle idare etçezz artıkk napalımmm
ben patrona demedım anama gıttım dıye
senı kocenle tatıle yolluycam dedı
çok saol tatlım.vitamin eksikliğinden belkide.çok şükür hayatım boyunca hiç sivilce sorunu yaşamadım bi geçende çıktı sıkıntıdan regl olacağımda okadar.[
brcğim geçmiş olsun cnm yaw dikkt et vitamın olayına soonra hep birbirini tetiklioben de vitmınsızlktne kılo aldımdı =) doktor amca verdı vıtmınlerı kan ilçlarını şişrdi beni neseki şimdi sıkı bi diet ypıom çok sıkı sayılmasada 55 kg ya düştüm =) hedef 52 ama sanırsam gene vıtmınler düşüo o yuzden dıkkt etmk lazım meyve sut yoğurt yumurta dikktli ye cnm sağlık hiç bişiye benzemıo .bnm burcum akrep ama cilt sorunu bendede çok yanamın kenarnda sivilceler tükenmedi gitti kendımı kötü hiisediyorum ya
bak günaydın demesseniz bana midem bulanıyo
ahada buraya ööööö yaparım haaa:84:
hafta sonu beraber yaparsınız canım senin bu aylarda ihtiyacın olabilir anne durabilirmi hiç ben de annem gelmeden bütün işimi yaparım derim bak halıları kaldırdım camları yeni sildim çamaşırı hiç sevmez korkumdan hepsini yıkarım zaten :))oda kızar bana ama yinede kendine yapacak iş buluraminn........bende hayatta kıyamam anama...anahtarı bırak haftaiçi temizlerim ben diyo..hep bahaneyle geçiştiriyorum...kokana kdr direncem :))
bide çocuğun olsun bak ozman ayaklarının alrını öpedin gelir ben bekarkende anneme kıyamazdım hiç ama anne olduktan sonra herşey daha başka oldu gözümdeaynen canm beraber silcektik güya =) yolunu buldu gene bana sildirtmemenın nese =) haloşum silio annemde perdelerimi yıkkıoo annemın değerini hep biliodum ama evlenınce daha çok öğrendım sanırm=)
canım annem rabbım annelerımzı korusun
katılıyorum balcım sana borcu olupda rahat insanları anlıyamıyorum tamam borcun var hayattan kop demiyoruz ama tatilde bana fuzuli geliyo en az 1,5-2bin tl yazık günah bi hafta 10 gün içinmbluee Allah 20 tl ne bereket versin..işin zor...para yoksa tatilde ne işin var nen otur evinde...bu yıl ben borç bitsin tatil matil istemiyorum bayram tatilleriyle idare etçezz artıkk napalımmm
ben patrona demedım anama gıttım dıye
senı kocenle tatıle yolluycam dedı
=)=) ahh kızlar ahh gelin siz bunu benım kocaya anlatın yılda bi giidioz çocuk olunca rht gidemeyız ee ölede bölede der gideriz sonunda
asıl sıkıntı benım gun parama göz dikçek ondan tırısıom =( ben onu kurbn için saklamk istiom
çok saol tatlım.vitamin eksikliğinden belkide.çok şükür hayatım boyunca hiç sivilce sorunu yaşamadım bi geçende çıktı sıkıntıdan regl olacağımda okadar.
günaydın yavriiiii
herkese günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah
yer gök aşk sezon finali yaptı.toprağı göremedim sonlara doğru gerçe tamamınıda izlemedim ama havvanın kaza sahnesi biraz olmamıştı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?