Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşbuldum balım. Bak 3 gün yoktum beni kimse merak etmemiş. :84:
Hoşbulduk böcüğüm bu sabah çektim ama saçlarım toplu. Albüme ekliycem.
Asıl düğünde çekip koyucam.

meloşum inanmazsın belki ama yazıcam yazıcam aklımdan çıkmış ne yazcaktım diyom kaç gündür ben zati kaç gündür yoğunum pek giremedim
ben merak ettim aklıma geldin acaba izne mi çıktı diyodum kendi kendime sabah sorcaktım kızlara işim çıktı unuttum öle yani tatlım

bende kızımın ytağını balkona attım havalansın diye mahvoldu kimbilir öffffff

Son düzenleme:
kıslar yemeğe gidiyorum. sonra görüşrüz.
böcüğüm albüme bak. gelince konuşuruz.

selam hatunlaar :92:

napıyonuz bakim,geçmişi bitiremedim çok çene çalmışsınız :)

birsencim yağmur yok cnm ,nerede yağmış..

bende avrupa yakasındayım yo kyağmur üzme kendini,hava pırıl pırıl...

HOŞGELDİN PATİĞİM evet bende baktım yağmur yok ayy nasıl korktum iş çıktı bana diye

bende avrupa yakasındayım ama gök gürlüyo ve gözgözü görmüyo o derece yağıyor hava delindi

nan patron değil seninki kızılay..kocemide getiririmmm evi tutun hele...
kızılay hat yemış
dünden berı amma nazlıyo benı bısımı dıycen dıye dıye ağzıma bakıy
acep dıom zam mı ıstesemama zaten harçlık verıo ayıp olur

kocenden ayrı zaten olmas
hahahah yaşlılık işte napçen nan algılıyamıyorum artık...

daha dur cocuk olunca ne etcen
pazara gdıp domates dıye ıyı cılek almıon
kıslar yemeğe gidiyorum. sonra görüşrüz.
böcüğüm albüme bak. gelince konuşuruz.

bakem cnm

h geldın tatlış
burdada yok yağış anadolu yakasında yanı
bugunde herkesın bişi edesı tutmuş
camlar acık
camlar sılınmış
yataklar atılmışhava durumu demedı mı yağmurlu dıye
bna sorsalar bende derdım
romatızmam azdı kollarım ağrıyo dıye dünden berı dıom

böcük nan nazar değcek patronuna..bendemi köye gitsem çekip acep:26:
bizimki öle nazlıcak nerde...arayıp sormaz bile..elemanmı yok nan der...

pazara gitmiyom o sebeple karıştırmada olmezz...

sen bana laf dicene romatizmalarına bak nan...şaka bi yana ben çok çektim o romatizmadan zamanında
bi doktor sağolsun bişi bırakmadı...

ayyyy balll tam da ben yarın doktora gitmeyi düşünüyodum ki bacaklarım çok ağrıyo nedendir bilmem yarın kocem izin alda doktora gidelim deyip duruyo bakalım gitcem herhal sana ne dedi doktor ki ne verdi

burdada başladı ama çok değil...

lamecim durlanmış olur tekrar üzülme...

ahhh kızlarr....
valla akşam kısa da açarım sanırım tekrar.. benimde mutfak camı üstten açıktı amaa... tezgah var önünde birşey olmaz diye düşünüyorum..

ayyyy balll tam da ben yarın doktora gitmeyi düşünüyodum ki bacaklarım çok ağrıyo nedendir bilmem yarın kocem izin alda doktora gidelim deyip duruyo bakalım gitcem herhal sana ne dedi doktor ki ne verdi

cnm benim 5-6 sene önce filandı..gitmediğim doktor kalmamıştı ama benim ilerlemişti bacağımı tutuyodu yürüyemiyordum..iltihablıydı ayrıca...sonra 100 e yakın penisin vuruldum ve birsürü ilaçla atlattım...ama genelde sinir stres tetikliyo bu hastalığı..ben sonra eşimle tanıştım ve onun sayesinde atlattım..doktor hep moralini yüksek tutucaksın demişti...

benimde yeni değil ağrılarım senelerdir var ben doktora gitmeyi pek sevmem onun için hep atlattım.
ama artık dayanamıyorum ağrıyınca yaşlanıyom galiba yaaa

ayy kzılar 240 tlye kapanıomuş arbanın bakımı =)=) 75tlde motor temizlik oh şükür çok acımadı =)

tatılıde 1500e kaprsak harıka olcak =) 300tl öderiz 6 ayda dıorum yanı ınş. öle olur =)

aman değmesıneskı patronlarım olsa aynen senınkı gıbı düşünürdü cok şükür bu öle deıl
eşi benzerı yoktur herhal

benım romatızmamı oda kesın deıl aslında sadece kemıklerım sızlıo bı ağrı kesıcı ıle gecıo senınkı baya ağırmış
ama bende dr a gtcem
ılerlemesın

herkeslere geçmiş olsun yaw

bu ağrı sızı olayı gerçekten çekilmez birşey omuzlarım ağrıo bnmde gece asklıyla yattımdı ondan oldu herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…