belediyelerin beceriksizliğinden beklemedeydik...
mahallelerin belediyeleri değişmiş, projeleri taşımamışlar ..ev sahibi hangi belediyede bulmaya çalıştı tabi avantayla dönmüş işler..haram paradan korkan yok,işini yapmıyorlar başka türlü...
yazık adamcağız evini satıcak die hem cebini deldi ,hem koşturdu..
bugün ya da yarın eksper projeye bakmaya gidicek.. hallolcak inşallah..
böcük elbiseme ve ayakkabılara baktın mı.? yorum yap bebem.
bıze gelseydın para bılem almazdık
len daha uygun tatıle bakın dıok sana 300 tl ayda az mı
bublem ve melodim özel sektör bizimde işte ama yasal iznimizi kullanamıyoruz parasınıda bu zamana kadar hiç almadık nolucak bilmiyorum.ben doğum iznini bile 6 ay kullanamam pek sanmıyorum.vermezler
baktımda o ayakkabı canta takımını mı kullancaksın
sıyah ayakkabı necı
güzel cnm senın üstünde daha güzel durur
düğün fotonda saçına bakcem artık
bende hep toplarım saçlarımı
Kızlar selam, nasılsınız? Kocişle barıştık dün akşam canım ben sana şakada yapsam onuda yanlış anlıyosun ne yapacağımı şaşırdım falan dedi biraz kendime bir göz attım haksızda sayılmaz ben sana azarlar gibi bağırmadım sadece yüksek sesle izah etmeye çalıştım falan dedi ama o gün için dediği doğruydu sanki gene ben yanlış anladım . Şu hamile olduğum günden beri Ona karşı triplerdeyim ben geçti zannediyordum meğer geçmemişSonracıkıma kociş bi daha bi daha özür diledi falan göynümü aldı .
Bebeği sorma meselesine gelince ben ne zaman bebeği sorsa sen beni değil onu düşünüyosun diye küsüyodumOndanmış meğer gizli gizli uyurken seviyomuş karnımı bide sanırsam
Benide düşünmüyosun dediğimde ise abarttığımı anladım gene :))) Ah ahh neyse kapanır inşallah bu trip davası kendimi frenlemem gerek .
Sizler ne ettiniz fıstıklar ?
Kız sorma geçen yılsonu gösterisini izlemeye gittik yeğenimin, istiklal marşını okunurken ağladımcanım alıngan olman çok normal. bende hamileyken çok alıngan ve sinirliydim. zır zır ağlardım.
melodi o ev değil bu başka..daha çok olmadı yani..seçim davasından bekledik birazda...belediyedekiler görevliymiş ...
seçim oldu da bi halt oldu sanki
Taneciğim çok sevindim canım...alınma kız herşeye ..sen adama sorunca kız,sormayınca kız adam ne yapsın
böcüğüm tatil 1,500den aşa nasıl bulcaz gidiş geliş dahil içine böle bulsak en kötü çok phlı ttıl olyı 5 gece6 gun
cnm arabanın bkımıda taksıte dahil . daha ucuzu varsa hemen giderim
evet ayaklarım şişmezse gümüşleri kullanıcam. siyahta alternatif. çantam yok ama arkadaşım getirecek.
saçımı nasıl yaptırayım bilmiyorum. çıt çıtlar olmuyor renk tutmuyor.
kiralamak lazım ama 40 tl veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?