Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bublem ve melodim özel sektör bizimde işte ama yasal iznimizi kullanamıyoruz parasınıda bu zamana kadar hiç almadık nolucak bilmiyorum.ben doğum iznini bile 6 ay kullanamam pek sanmıyorum.vermezler

hayrlısı olsun cnm yaa
geç olsunda güç olmasın
sabırlısın maşallah ben soğurdum o evden
böcük elbiseme ve ayakkabılara baktın mı.? yorum yap bebem.

baktımda o ayakkabı canta takımını mı kullancaksın
sıyah ayakkabı necı
güzel cnm senın üstünde daha güzel durur
düğün fotonda saçına bakcem artık
bende hep toplarım saçlarımı

bublem ve melodim özel sektör bizimde işte ama yasal iznimizi kullanamıyoruz parasınıda bu zamana kadar hiç almadık nolucak bilmiyorum.ben doğum iznini bile 6 ay kullanamam pek sanmıyorum.vermezler

doğum izni yasal olarak 16 hafta vermek zorundalar. 38. haftada çıkıp bebek 13 haftasını doldurunca işe başlıyorsun. hakkını ara. bebek önemli. zaten işgöremez raporun oluyor.

Kızlar selam, nasılsınız? Kocişle barıştık dün akşam canım ben sana şakada yapsam onuda yanlış anlıyosun ne yapacağımı şaşırdım falan dedi biraz kendime bir göz attım haksızda sayılmaz ben sana azarlar gibi bağırmadım sadece yüksek sesle izah etmeye çalıştım falan dedi ama o gün için dediği doğruydu sanki gene ben yanlış anladım . Şu hamile olduğum günden beri Ona karşı triplerdeyim ben geçti zannediyordum meğer geçmemiş Sonracıkıma kociş bi daha bi daha özür diledi falan göynümü aldı .
Bebeği sorma meselesine gelince ben ne zaman bebeği sorsa sen beni değil onu düşünüyosun diye küsüyodum Ondanmış meğer gizli gizli uyurken seviyomuş karnımı bide sanırsam
Benide düşünmüyosun dediğimde ise abarttığımı anladım gene :))) Ah ahh neyse kapanır inşallah bu trip davası kendimi frenlemem gerek .
Sizler ne ettiniz fıstıklar ?

evet ayaklarım şişmezse gümüşleri kullanıcam. siyahta alternatif. çantam yok ama arkadaşım getirecek.
saçımı nasıl yaptırayım bilmiyorum. çıt çıtlar olmuyor renk tutmuyor.
kiralamak lazım ama 40 tl veremem.

canım alıngan olman çok normal. bende hamileyken çok alıngan ve sinirliydim. zır zır ağlardım.

melodi o ev değil bu başka..daha çok olmadı yani..seçim davasından bekledik birazda...belediyedekiler görevliymiş ...

seçim oldu da bi halt oldu sanki

Taneciğim çok sevindim canım...alınma kız herşeye ..sen adama sorunca kız,sormayınca kız adam ne yapsın

ne dicektim trendyolda master kart ile alınca kargo yak yazıyordu geçen...

doğrumu acap,sitesine girdim yazmıyo sanki ?

sadece 3 hazirana özelmiş sanırım...humm...

Son düzenleme:
canım alıngan olman çok normal. bende hamileyken çok alıngan ve sinirliydim. zır zır ağlardım.
Kız sorma geçen yılsonu gösterisini izlemeye gittik yeğenimin, istiklal marşını okunurken ağladım

Tatlışım şimdi sen eşyalarını falan paketliyordun onlar bi başka ev içinmiydi oradan vazgeçip başka bir eve mi karar kıldınız ?

nan albüme kuru kuru bakmayın!

dün bakıcı beni sinir etti. 4 gün izinliydim. dün maaşını verdim. eksik verdin diye telefon açıyor. dedim izin günlerimi kestim. başka bakıcı arkadaşlarına sormuş kesmiyorlarmışç. 19 mayıs resmi tatilmiş. iyi o günü vereyim dedim. seninde izninde kesilmiyor dedi. ben memurum dedim. beni kendiyle kıyaslıyor. baktı benle başedemeyecek bu sefer ücreti 500 dediniz diye tuturdu. dedim 400+yol dedik tavsiye eden kadında ordaydı diye. tel kesildi. msj atmış bu şartlarda 4 gün daa çalışamazmış. allahım insanlar ne iş ne para beğeniyor. oturup para kazanacak. oğlumun ek gıdalarını annem hazırlıyor o bi zahmet yediriyor. söylenirse bebeğin kıyafetini ütüleyip odasını süpürüyor. uyut altını al mama yedir . yaptığı bu kalkmış izin günlerimin parasını vericem. valla kimse kusura bakmasın ben evime tüp almadım piknik tüple idare ediyorum. çalışmadan para verecek enayi değilim.

böcüğüm tatil 1,500den aşa nasıl bulcaz gidiş geliş dahil içine böle bulsak en kötü çok phlı ttıl olyı 5 gece6 gun
cnm arabanın bkımıda taksıte dahil . daha ucuzu varsa hemen giderim

1500 tl bana cok gelıy belkıde normaldır ama gene cok yaww

ee sonuç napcan
gene benım dedığıme geldın yakışmaz dedıydım içime doğmuş

Melodi siyah elbiyeyle, gümüş ayakkabı çantayı nerde kullanacaksın? Şıklar, sanada yakışır . Oğluşuna bayıldım oy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…