Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

amin cnm...

nan ne rahatına düşkün garusun..bebiş oluncada çekersin merak etme

patikçim ben eşimi 10 yıldır tanıyorum ve 8 yıllık evliyim. ilk günden itiberen eşime hep destek oldum. evlendik ne zorluklardan geçtik şükrettim. eşim defalarca işten çıkarıldı çok zor günler geçirdik şükrettim. eşim moralmen çöktü yıkıldı destek oldum. dedim şükret sağlığımız iyi ya sana bişey olsa milyarımız olsa ne işe yarar. biz hep elele sırtsırtayız dedim. biz bu yuvayı ne zorluklarla kurduk neleri aştık bunu da aşarız dedim. hep sağlığımız iyi oldu şükürler olsun. en önemlisi sağlık zaten. şimdi rabbim hayal ettiğim gibi nurtopu bir evlat verdi. 2 tane aşkım var. hayatımın anlamı evimin neşesi...
tabi ki bunlara şükrediyorum. ama demek ki bizim kaderimiz bu. 10 yıldır sınav veriyoruz. rabbim bize sağlık versin birbirimizden ayırmasın. ben kuru ekmeğe razıyım ama sen yanımda ol dedim.
içimde kalan uhteler var sadece... belki bir gün gerçek olur.

melodicim canım inşallah rabbım gönlune göre verir herşeyi üzme tatlı cannı hayat sınavlardan ibaret .

benım eşim kas hastası dmd çok ciddi bi hastalık rabbimm kimseye dert verip derman arattırmasın. Eşimede diyorum bu hastalığa sahip olup neler yaşıyanlar var. sen şükrett inşallah bir gün tedavısı bulunuak die bekliyoruz.

he şimdi ben bunu nie söledım biz dünyaları bağışlsakda eşimin sağlığı geri gelmicek . ama para ölemi çalışırısn kazanırsın senın eşinle çocunla yuvanmutluysa ayrıntılara takılma canım inş. herşeyin en güzeline sahip olursun zamanla.

bu arada hamilelerin duası kabul olur kızlar benım eşim içinde dua edin lütfen.

kraliçem hoş geldinnn .nerelerdeydınız setler boş kaldı =)

kız karta kaççan sen yakında nurocum yaş kemale erdikten sona çocuk falan bakamıcan sen

mbluecim Allahım eşine ve tüm hastalara şifa versin tatlım.ne gibi sorunları var şuanda umarım ilerlemez

kraliçem hoş geldinnn .nerelerdeydınız setler boş kaldı =)

kız karta kaççan sen yakında nurocum yaş kemale erdikten sona çocuk falan bakamıcan sen

hoşbulduk şekerim setleri boş bırakırmıyım hiç aşkolsun ben senin bildiğin kadınlardan değilim kkızıııımmm

kız ne karta kaççam daha 26 yaşında ufacık kadınım 175 boyunda
yaparız 1 tan ne acelesi var

mbluecim Allahım eşine ve tüm hastalara şifa versin tatlım.ne gibi sorunları var şuanda umarım ilerlemez

brciğim dmd die bakarsan googleden ama çok şükür bu hastalıa sahip olanlardan çokçok daha iyi durumda .Beklıyoruz sabırla ilacı çıkıcak die ama henuz bir gelişme yok kandada çalşmaları var bakalım.
cnm stres yorgunluk iyi gelmio ona sinirlenınce dizi boşalıyor.merdıven çıkmakta güçlük çekio sakin olması gerkeiyor hep ama o nu henuz başaramadık hep sınırlı malum bankada çalışınca ve gözler görunmeyen birsürü etkisi var distrofın hormonu uretmedı için kaslar yağa dönüşüo Rabbim inşallah tez zamanda eşime şifa versin .

mblue çok geçmiş olsun tatlım allah şifalar versin eşine:26::26:

çok sağolun cnm. aminnnn

mbluecum geçmiş olsun cnm..eşinin yaşamını kısıtlıyan bi durum varmı ki cnm???
tedavisi filan yokmu dedi doktorlar..teknoloji sürekli gelişiyor bence böyle dediyseler yinede ihmal etmeyin farklı farklı doktorlara götürün..dert veren rabbim dermanıda vermiş ama işte bulmak lazım...

mblue çok güzel bişi hatırlattın hepimize
sağlıktan ötesi yalan
sağlık olmadı mı sudan bile insan keyif alamıo bırak herşeyi
allah tüm hastalarımıza şifa versin inşallah

balım hayatını etkilyior ister istemez çabuk yoruluyo hastalığın tanısı genetik testlerle konuyo canım doğuştan genlerin sonucunda ortaya çıkıyor. Tedavi için bişiyler oluyor ama bakalım Kanada çalışmalar var bu ilaç ile ilgili bir umut bekliyoruz.Rabbim inşallah şifasınıda vericek.buna canı gönulden inanıyorum.

nurdancım

kesınlıkle öle sağlıktan gerisi yalan herşye üzülüp kafa takmamak lazım şükretmek için illa bir şeye sahip olmak gerekmıyor sağlıklımısın nefes alıyomusun en buyuk şükür bunun için edilmeli . rabbım herşeyi bi ölçüde yaratmış o yuzden pek maddi konulara can sıkmamaya çalışyıorum eşim iyi olsun biz mutlu olalım sağlıklı olalım yetter.Rabbım sağlık sıhhat versin hepimize

amin böcüğüm rabbim herkese ssağlık sıhhat versin.insanın sağlığı olmadıkdan sonra milyarları olsa çevresi olsa herkes onla ilgilense ne yazar . rabbım herkese şifa versın inş.

bugünde işler yalan oldu
oysa dolu iş var
yemek yok dün bişi edemedım
ütü çamasr temızlık
bugünde ofıs mobılyaları değişcekmış onları beklıycem

bugünde işler yalan oldu
oysa dolu iş var
yemek yok dün bişi edemedım
ütü çamasr temızlık
bugünde ofıs mobılyaları değişcekmış onları beklıycem

aman herşey iş gibi olsun böcüğüm bugun yapamazsan yarın yarın yapamazsan sona =) rabbim ömür verdikçe sıkma canını =) bak benım evım kaçgundur pasaklıydı temizlik yüzü gördü vallaha mis gibim oldu =) emınım çünkü işin başında annem var =) eecük titiz hatundur =) nese darısı tüm eevi temizlenceklerin başına inşallah =)
ayy eve gitçem ya annem evde olcak nasıl mutluyum yaw heyo heyo

ölede buda bı hayat telaşı cnm naparsın

ohh ne güzel bende annemı gene özledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…