Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim çok geçmiş olsun canım benmde kolaum ağrıyor ya pazrtesi günü duş alıp yattım asklıda giy,miştim omzum tutulmuş resmen =( umarım ağrılarının sebbei ciddi değildir acil şifalar cnm

böcüğüm bencede bugun iş yapsaım yok deme işleirni hallet akşamda saaatınde çık işinden yorugnluktan bıttın cnm sende bende eve gidince çok işim var bugun yaw backlarımı alcam. mutfağın dolaplarını düzenlicem şöle üstündende olsa dolabımı silmem lazım ama o nu yarın yapcam ütü yapcam ben en isi kmseyi çağırmım bugun =)

dun annemlere yaptımbörek tatlıdan ve dolmadan var =) çaya misfir ii olurdu aslında hemde aradan çıkardı ama kararsızıım =( nese bakçaz ilkönce eve gidip bcklarımı alımda en önemlisi =) vkıt uygun olursa çağrırım mısfır =)

Son düzenleme:
Herkeslere iyi günler diliyorum.

MBLUE eşin için çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inşallah.

Son düzenleme:
mblue kendıne ne iş arıyon bee evın daha yenı temızlendı hoş gelen belkı kırletmez ama bence işin yokken kalan az işlerını hallet yada dınlen
ne etcen mısafırı
delü garu

geldim ama birazdan yemeğe çıkıcam. öğleden sonra görüşürüz artık.

dün yazamadım. MBLUE cim eşine tez şifa versin inşallah. dualarım seninle canım.

BÖCÜK ZUZUDAN HABER YOK YİNE. :26:

sağolun kızlar Allah razı olsun.

böcüğüm bencede kalan işleri halledim =) bi backlarmı yolsam yeter zati =) kuaföre gidiom ama yazık şimdi boşa para vermim =) tatile giderkene komple yaptırıım =)

kimsecikler yok topiğimiz boş kalmış

geçmişi okudum ucundan...

Mbluecim inşallah tez zamanda şifa bulur eşin ...stres olmaması gerek demek moralini yüksek tut cnm eşinin ,tatile gitmeniz çok iyi fikir...hafta sonlarıda hep gezin relax olun cnm bence...

birick yok kız öle anlamadım zaten ,duş yapılırmı be

ben akşam yeni bir tarif denedim çok güzel oldu ama hamişlerimizn canı çeker mi diye yazamıyorum..yapımı da pratik esasında çok isterlerse yapabilirler ama...izin verirseniz yazıcam :))

kemal sunal misali sordun, kaynanam iyi ulaannn

Iyiyim böceğim.sen nasılsın.boşver haberin olacakta ne olacak.

hiç yane dert yancak
böle ıyı

aradın mı hiç
telı bende öbür telımde kaldı ıstersen ver ben bı arayım hasta olmasın:26:
sağolun kızlar Allah razı olsun.

böcüğüm bencede kalan işleri halledim =) bi backlarmı yolsam yeter zati =) kuaföre gidiom ama yazık şimdi boşa para vermim =) tatile giderkene komple yaptırıım =)

gel ben yolam anam
bende kendım yapmaya üşenır hep gıderım onca para gıdıo ama olsun pak oluyok
bacak bişi deılde dudu acıyyama oda alıştı garıbım

patik hoşgeldin canım benim
kokusu güzel ama dimi:)
ne tarifi söyle bakalım

kullanmadım henüz cnm..temizlik yapasım gelmedi akşam..osmanı izledim yemekten sonra ..o da geç bitiyo zati..

artık reklam araalrında da bi iş yapamıyoz kısacıklar,hemen bitiyo ..

yazıcam birazdan isterse herkes

evet cnm yaa reklam araları çok kısa yada zamanı gösterdiği için hemen bitiveriyor.iş yapamıyoruz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…