- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük bende şimdi gördüm seni ne kadar tatlısınız maşallah
çok yakışmışsınızzz
kızlar kocemle beni koydum albüme. işte ben albümünde. silcem sonra.,
böcük resmi silebildin mi?
dondurmada tek tercihim çikolata.
ama magnumda bademliye bayılıyorum.
Kız ne kadarda doğal olsa 3 aydan önce kullanmayı önermiyormuş doktorlar diğer topikte bayanlar öyle dedi bayanlar ben bir ara badem sütü falan kullanıyordum bıraktım hayırlısıyla bir 3 ayın bitsin öyle başlarsın fıstıkım . 15 haftam dolunca badem sütü+ bebe yağına başlayacağım bakayım belkide dediğine başlarım fıstıkım .tanem çatlak kremine başladınmı bakem???
başlamadıysan başla...lierac en çok önerilen ama pahalı biraz...
bide kakao yağı çok ii geliyomuşşş
kızlar bi sohbet edemedim sizle
çok istiyorum ama geçmiş çok sürüyor sonrada vakit kalmıyor..
dur bakayım bu sefer yetişebilecekmiyim
okuya okuya geliyorum
bu arada işyerinden arkadaşımın bugün 32. haftası
doğum iznine ayrıldı
oy çok duygusaldık
şimdi vedalaştım
Allah hamişlere de bizlere de nasip etsin inşallah
sabah kendi kendime hayal kuruyorum mayısta hamile kalsam burcu balık olsa falan diye.
kocişin haberi yok.
Allahım sen bizlere de hayırlısı ile nasip et
hamile hatunlar ben çatlak için johson baby kullandım yağ olarak. sabah akşam dizimden basenlerime göbişime ve göğüslerime sürdüm. 1 cm bile çatlağım olmadı!
su faturam gelmiş. 66 tl.:84:
Böcüklerde çok yakışıyor
Melodi sizede bakcam şimdi.
Kız ne kadarda doğal olsa 3 aydan önce kullanmayı önermiyormuş doktorlar diğer topikte bayanlar öyle dedi bayanlar ben bir ara badem sütü falan kullanıyordum bıraktım hayırlısıyla bir 3 ayın bitsin öyle başlarsın fıstıkım . 15 haftam dolunca badem sütü+ bebe yağına başlayacağım bakayım belkide dediğine başlarım fıstıkım .
böcüğüm olur canım zamanla ilgisi yok. resmin olduğu yerde mesaj düzenleme paneline gir. sayfanın altında yazı olan yerde değil daha altta eklenti eklediğin yer var. orayı silicen.
dur deneyim bi.
Güzel bakışlı beybiler tekrar teşekkürler.
Bana küçüklüğümden beri erkek bebekler çok daha sempatik gelmiştir böyle yaramaz yaramazArtık kız bebeklerde öyle geliyor bakalım hayırlısı . Balım aynen önemli olan dediğin gibi sağlığı öğrenmiş olduk hepberaber .
Kız varya doktorlarda ayrı alem hh mesela 2li testi bazı doktorlar mutlaka yaptır bazısıda yaptırma boşver diyorlarmış . Bu da öyle hemfikir değiller gene .cnm bizim topiktekilerede önerenler doktorlar...
ben zaten normaldede bebe yağı kullanıyorum hiç bırakmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?