tanemcim.... balıma maalesef katılmıycam.....eski halinde çok güzel ama bu saç rengi ve kesimide sana çok gitti bence.... bir hava kattı... zaten güzelliğine söz yok...
aman yaa sayfayı indirmişim kalmış..kaç dk nette kayıtlı kaldım şimdi durduk yere ....
napıyonuz yavrular...
allaha şükür diyelim balımmm para varda kızı virmez babaı şimdiden sırada bir sürü var vallahiiiii
ne etçen nan kocaları...herkes kocasını koysun ulen
hihiihi
tanem oy birliğiyle saçının koyuluğuna ve uzunluğuna karar verdik
bende sana aynısını sölim şimdi abartma balllll resimci amca düzenleme yapmışşşş
sen de mi ballll kızımı kimse bana benzetmiyyyy zati o sarı ben kara kız
Mucukkks bebeğim senden sıçramış olsa gerek . Bişey dicem benim kalçalarımda ve göğüslerde tık yok :)) Bide zayıflıyorum 3-4 kilo verdim kusma falanda olmadı nedenki doktora soracağım yarın .tanemcim.... balıma maalesef katılmıycam.....eski halinde çok güzel ama bu saç rengi ve kesimide sana çok gitti bence.... bir hava kattı... zaten güzelliğine söz yok...
Tişkür ederim hatunlar . Balım göbekli foto eklenmiyor onuda başka zaman eklerim olar .
bence bal ın oğlu olacak
Mucukkks bebeğim senden sıçramış olsa gerek . Bişey dicem benim kalçalarımda ve göğüslerde tık yok :)) Bide zayıflıyorum 3-4 kilo verdim kusma falanda olmadı nedenki doktora soracağım yarın .
Bu arada tam gaz dantele devam :))) Çok sardım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?