Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tanemcim.... balıma maalesef katılmıycam.....eski halinde çok güzel ama bu saç rengi ve kesimide sana çok gitti bence.... bir hava kattı... zaten güzelliğine söz yok...

bende lameye katılaraktan son hali perfect diyorum tanemim çok yakışmış valla

aman yaa sayfayı indirmişim kalmış..kaç dk nette kayıtlı kaldım şimdi durduk yere ....

napıyonuz yavrular...

hoşgeldin yawru kuşşş
nerelerdesinnnn

allaha şükür diyelim balımmm para varda kızı virmez babaı şimdiden sırada bir sürü var vallahiiiii

turşusunu kurcak haliniz yok
hem teklif ediyosun hem kaçıyosun ala ala

herkes kocasını koysun ulen
hihiihi
tanem oy birliğiyle saçının koyuluğuna ve uzunluğuna karar verdik
ne etçen nan kocaları...
ben koymam

bende sana aynısını sölim şimdi abartma balllll resimci amca düzenleme yapmışşşş

sen de mi ballll kızımı kimse bana benzetmiyyyy zati o sarı ben kara kız

birsen resmi görünce direk bende öyle düşündüm ne kadan esmer dedim kızı ne kadar sarışın dedim..

tanemcim.... balıma maalesef katılmıycam.....eski halinde çok güzel ama bu saç rengi ve kesimide sana çok gitti bence.... bir hava kattı... zaten güzelliğine söz yok...
Mucukkks bebeğim senden sıçramış olsa gerek . Bişey dicem benim kalçalarımda ve göğüslerde tık yok :)) Bide zayıflıyorum 3-4 kilo verdim kusma falanda olmadı nedenki doktora soracağım yarın .

Ben bala erkek çocuğunu yakıştırdım nedense.
tanemede kız olucak gibi geliyo shewal bende öyle düşünüyorum

Mucukkks bebeğim senden sıçramış olsa gerek . Bişey dicem benim kalçalarımda ve göğüslerde tık yok :)) Bide zayıflıyorum 3-4 kilo verdim kusma falanda olmadı nedenki doktora soracağım yarın .

canım zaten yarın doktora gitceksin.. sorarsın.. ama ilk aylar kilo verenler oluyormuş.. çokta kafana takmaa..
zaten daha erken kalça göbek için bildiğim kadarıyla:)

Güzel bakışlı beybiler tekrar teşekkürler.
Bana küçüklüğümden beri erkek bebekler çok daha sempatik gelmiştir böyle yaramaz yaramaz Artık kız bebeklerde öyle geliyor bakalım hayırlısı . Balım aynen önemli olan dediğin gibi sağlığı öğrenmiş olduk hepberaber .

tanemmm ilk 3 ay veriliyomuşta cnm ve ilk 3 ay alınan kilolar seninle kalıcak olanlarmış...nekdana şanslısın cnmmmmm

bal bende içiyorum şuanda ama midemi mafetti yaa nedense limonlu soda dokunuyo ama seviyorum yinede.ekşi herşeyi severim.
buzparmak ı da çok seviyom

ben eskiden erkek çocuklarına gıcık kapardım nedense çok sevimsiz gelirlerdiama artık oğlum olsada üzülmem onlarıda çok seviyorum

brck ben gazoz niyetine içiyorum bişi etmiyo...
buzparmak bana hiç tat vermemiştir..bide meybuzmu ne yerdiler hayatta ağzıma süremezdimm öööööö

taneciğim güzel hatun seni..

bence sana sarışınlık çok yakışır cnm..ama böle bebe sarısı ...

sen pasaklımızın fotosunu görmüşmüydün o sarı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…