Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şeker nası alıştın nan..mşllh..

bugün kızın birine alttan bakçam dedi..nasıl gerildimm banada derse kaçıcaktım walla...

Ablam artık istanbuldaki doktorla irtibata geçti telden ve fakstan hallediyolar muayene için gidiyo doktorun yanına bir ay kadın doğum hapı kullanacak kist yüzünden sonra tedaviye devam

bugün kızın birine alttan bakçam dedi..nasıl gerildimm banada derse kaçıcaktım walla...

kaç kaç sen balım normal doğum yaparsan gelen parmaklıyo giden parmaklıyomuş bazı hastanelerde oyyyyyyy iğrenç

benim belim felaket ağrıyor kızlar müdürden izin aldım istemeyerekte olsa verdi ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları ben çalışacam yarında tatil olanlar için

çünküü düşük yaptığım gün ve akşam toplam (2 tanesine gündüz muayne için gittim biri baktı biride renkli usg çekti)4 dr. 1 asistan 1 hastabakıcı 1 hemşireden geçtimde ondan tabii bide ben baygınken diğer hemşirede görmüştür muhtemelen.

Ablam artık istanbuldaki doktorla irtibata geçti telden ve fakstan hallediyolar muayene için gidiyo doktorun yanına bir ay kadın doğum hapı kullanacak kist yüzünden sonra tedaviye devam

anladım canım... inş. en kısa zamanda güzel haberleri alrısınızz...

benim belim felaket ağrıyor kızlar müdürden izin aldım istemeyerekte olsa verdi ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları ben çalışacam yarında tatil olanlar için

ayyy tatlım dikkat et doğurcan mı kız benim de doğurmadan önce belim ağrımıştı neyse öpüyorum seni tatlımmmmm

cnm geçmiş olsun sana...ii bak kendine

benimde 2 asistan yanaştı aç kurt gibi ama çıkardım dışarı
doktora zate utanıyorum bide onlar baksın olduuuu

cnm geçmiş olsun sana...ii bak kendine

benimde 2 asistan yanaştı aç kurt gibi ama çıkardım dışarı
doktora zate utanıyorum bide onlar baksın olduuuu

ii yapmışın bende utana sıkıla biliyon kanamamda çoktu yaa parça tam düşmemiş üzerime bi örtü vrdiler ama genede görüyolar aman ne günlerdi bee Allah ım bida yaşatasın kimseyede yaşatmasın inş.

artık güzel günler gelio:)))

kızlar yardın edın dedıydım sıze nıye etmıyonus

tel saçmem lazım
nokıa almaya karar verdım ama modele veremedım
c7 nasıl acep

AMİN CNM KİMSECİKLER YAŞAMASIN....
evt güzel günler geliyo işlllhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…