Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

he fatma giriikle oynuodu =) ibonun falan şarkısını ezberlıyodu =) komıktı be

ay ben kemal sunal filmlerını çok severım =) herfılmınden çıkarcak dersler var bence hem gulduruo hem öğretio

valal bende motorola var. eşimin teli benim oldu. alo diyip mesaj atıyorum. resim çekiyor iyi kötü video çekiyor.
ben telefonda bu kadar abartı sevmiyorum. ayrıca fotoğtaf makinam var. hiç gidip telefon bakmadım kendime. eşim hediye aldı, bir kere abim almıştı o kadar.

he fatma giriikle oynuodu =) ibonun falan şarkısını ezberlıyodu =) komıktı be

ay ben kemal sunal filmlerını çok severım =) herfılmınden çıkarcak dersler var bence hem gulduruo hem öğretio

kımse yerıne tutamaz bı onun bı şener şen ın
valla böcük hep öle diyip şakalaşıyoz valla olur mu olur

:18::18::18:

ula hepınız benden zengunsunz he benım tel 20 tllık be

Eki Görüntüle 211852

ahad abenım tel
az kalsın nette bıle bulamıycaktım

kıs benim telimde buydu abimin aldığı. evde duruyor kullanıyoruz arada.
eşimin telinin kenarı kırık. benimkide teknoloji meraklısı kendi telini 1500 tl ye almıştı 3 sene önce çok kızdım ozaman. birdaha bu kadar pahalı alma dedim. eski telefonum çalışmıyor diyordu 3 senedir bende bişeyciği yok.

Son düzenleme:

len bu benım en teknolojık halım be
3310 um vardı
4 yıl kullandım
lısedeyken bı dershane yarışma yapmıştı
1.olana 3310 ıdı benımde telım yoktu bı hışımla gırdım ve 1.olduydum 4 yıl gözüm gıbı baktım
sonra ananeme verdımgıttım baktım bozmş
keşkem vermseydım
hatıraydı cocuklarıma göstercektım

yok değiştir..eskiyide araçların tekerinde kullanın takoz niyetine P

bal hanm dalga geccene aranızda para toplanda şu fakıre(ben)
bı ıpone 4 alın

bu arada benımkınden takozda olmaz artık

kız bız okuldayken sadece bı arkadaşımda bundan vardı
anam o hayranlık hala devam eder bende
sevıom ben
35 tl mıydı ne alsam mı

böcük zati bu teknolojik telefonlar için bilgi gerekli program ney yüklicen program kırcan vs. Bide internet sınırsız gerekli ekstra para yaniiiii ocağı batırır bu teknolojik sevdası başımda var ben bilimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…