Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Nan böcük topik senin telinle ilgilenmekten başka bişeyler yazmaz olmuş heeeee

konu bulun ozmn duygu hanım
senın kapı süsü ne edıy ıyılerdır ınş

öle tabe ama bzımkı şirket hattı olursa sorun yok ama normal olursa net olmasada olur

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy uykum geldiii yoruldum yawwww

abla markette alşvrişe gitti ofsbylan nese geldiler ben o arada yemkerlı oca ısınmaya koymştum sofryı fln hazırlamıştım zati =)
nese klkıncada bi tatlı şiirid m =) ee yorudlum sona alışvriş pktlrını yerlştiriverdım derken kollarımda hal kalmadı zannımca bu ara dieete oldumdan dolyıda halsızlk oldu =) ama zaferıme az kaldııı 3kg dah averdım mı tmmdır

böcük nan zuzu yok sabah bi gelip gitmiş.
izne çıkıyom görüşemedik cemroş da yok.

tatlımmmmm kilonu çok takıyon sen takılcak bişe olsa bariii
ha bu arada resim koyda görek seni

Böcük çok geride kalmışsın kapı süsümü kalır şimdiye kadar inşallah bu seferki kapı süsü bebiş olduktan sonra olur

tatlımmmmm kilonu çok takıyon sen takılcak bişe olsa bariii
ha bu arada resim koyda görek seni
cnm resım eklıycemde =) eklınce burdan nasıl silcemi biri açıklasa
=) bikere eklmiştimama sen yoktun sanırım ozmn =) ilk tkılmya bşldım gunlerdı yklşık 11 ay oldu yanı =)

sen açıkla buraya eklınce nasıl sılcemı hemn eklim ttlım =)

mblue resim eklerken öncelikle mutlaka bir yazı yaz cevaplama paneline. o zaman mesaj düzenleme den silersin. eklenti kısmından ekleme. resmini google amcadan hızlı uploaddan yükle. forum linkini kopyala cevaplama panelinden yapıştır. sonra silmen çok rahat olur.

HizliUpload.com - Resim Yükleme Servisi
burdan yükle. forumlar kısmından forum kodu yazanı kopyala ve yapıştır.

tatlım başkası anlatsın ben dün kaç saatde ekledim valla oda eğri büğrü iğrenç olmuştu

böcük nan zuzu yok sabah bi gelip gitmiş.
izne çıkıyom görüşemedik cemroş da yok.

meloşum görüşümezsek kendıne cok ıyı bak
kaygana sana ıyı bakar emınım
tosun paşamıda kabız yapmamuz az yıdır hacı
bol bol eğlen
eğer cımrılık etmez knt alırsam msjlar atarım sana yok almazsam işyerınden beleş ararım

zıuzu yoğun olabılır cemre cok sık gelemem demıştı ama bugu sınavları bıttı onun gelmesı lazım

ayyyy canım melodim bizi unutma emi fırsat olunca yaz tatlım kendine çok iyi bak bebişinle ve eşinle sevdiklerinle güzel bir tatil diliyorum tatlimm öp
yorum mavişide benim yerimede dinlen

Son düzenleme:
duygu cıkardığını bılım len yenısını koymadın mı

bu akşam hanımınçiftliğ son bölum
çiftlıği işçiler yakacak herhalde oğlu ölcek kemalıde işçiler öldürcek gıbıme gelıy
kadın bı mutlu olamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…