Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nuro olsa ucundan yardımcı olurdu :))

noliiiiiiiiiiiiiiiii la orda birinin bana ihtiyacı varmış
her türlü cinsel sorunlarınız ihtiyaçlarınız sıkıntılarınız dinlenir çözüm getirilir
büyrüüüüüüüüüüüüüüüün

kime nolmuş
kimnin bi tarafına toz kaçmış

siz en iyisi iş bitince kendinizi ayak bileklerinizden tavana kadar astırın sabaha kadar o zaman kesin gebe kalırsınız

nurdanncım valla ben bildin gibiyim =) ev iş koşmaca birde kg verme çabasına girdim biliosun mayısın ortlarından bu yana =) akşamları parka gidip spor ypıp koşuşturuom işte geçen hfta pazr gunu kuran okuttum çok şükür öle işte geçini p giidom sne napıon =)

anam bu arada yenıgelen hatunlar hoşgeldiniz yoklama çekçez bugun kımler eksik bakım ??

melodi
ada
bunlar izinli
laydyde izin alıp çıktı bugunluk =)
nurdan garusu ve caspersy arkadaşlarımızda yoklamyı duyup koşup gelmişler =) kimler yok hade bakalım

nuro
tabi ncm çok var öyle hamile kalan
ben şunu anladım tavanada diksen ayaklarını,amudada kalksan,eşin tutup ayaklarından sallasada olmuyohiç ummadığın bi anda oluyo böle şeyler.ben düşük yaptığım ay nasıl hamile kaldığıma şaşırdım mesela

birsencim uznzmndır kaçk olan arkadaşlarımız geldii =)=)

kızlar asi maviyi htırlayan varmı oda doğum ypmış oğluşu oldu die htırlıyorum =)

spordan mahvoldun yani
aman yap yap
allah kabul etsin canım ölmüşlerinin canına deysin.
ben hep aynı işten eve evden kocamın üstüne
sonra yine işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…