Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sizler bu aşamadan geçtiğiniz belli belli :) sormama gerek yok

bursadayım ben

hoşbulduk sağolun kızlar insanın sevdiği insanla evlenmesi güzel birşey
darısı bekarların başına diyeyim

cnm nerelerdesin sen ya...tebrik ettim mezunlar kervanına katılmışsın...
ben hamişim

Selam kısçeler
bizim iş bir ay daha uzadı bütün işleri üzerimize yığdılar Tatil matil yok ne güzel hayallarimiz vardı iş bitince tatile gidecektik ama uzattılar

hatunlar öyle uykum varki anlatamam =( 2 gecedir 00:00da yatıyroum sabh zor kalkıyorum

kocacımla evın yan tarafındakı parka gidip aletlerle spor yapıyoruz kollarım omuzlarım nasıl ağrıyor hamlamışım bide =(
ay şöle kafamı koysam uyurum .dunde öle dıodum =) eve gidince açıldım hemn etrafı toprladım ymk yedım.bugunun yemenı pişirdim. sonra kocişle çıktık 1 saate yykın prkta spor yptık. ama bu akşam spo riçin erkenden hazır olmam lazım =( dun 22:00da gittik geldiğimizde 23:00dı duşa girdim çıktım az hürreme baktım yatana kadar gece yarısı oldu =( bugun erken ayrlanmım en isi dınlenırım azıcıkda

adam kadın ruhundan anlıyo ya sakin kibar zengin karizma gelir tabyy

yanı:82::82::82:
bana hiç gelmiyyy....

nan berrin niye o çocuk elini tuttu bişi demedi..anlaşmamı yaptılar nan yoksa???

neden laa
yaşlı mı gelıy

evt anlaşma yaptı ahmetı kurtarmak için sanırm onunla evlencek
kaçırtırdı ya
gunydın gzellıklerr =)

bi kredi fiyatlarımı herşey yükseldi . altın =( uçuyor resmen hiç altınmız yokki anasını satım

evt dahada yükselcekmış bı tanıdık dedı
ev hayal oldu
ben ceyreklerle kapısını bıle alamayık

nan ev olsun ne etcen arabayı
bunun için mı üzülüyon

benımde yok gzlı saklı var azcık
sende bırıktr dıycem ama çalışmıyonkı
aman sağlık olsun altın nedır
bir söz vardı
para kazanmak için sağlığımızdan oluruz sağlık kazanmak ıcınde paramızdan
Tekrar hoşgeldiniz fıstıklar ) E keyifler nasıl bakayım ?j Biz süperiz bebişimle hamdolsun .

harıka benım
oyy yerım sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…