hoşgeldin ve hayırlı olsun normal ben hala özlüyorum:))
hoşbuldum cnmm sağolasın
sorma organik.ben kaygana olmasa işi bırakıp büdüşümle hep evde otururdum.
selammmm ben geldimm mezun oldumda geldimmm
ee nasılsınız bakalımm, ben iyiyim biraz idrar sonrası yanmam vardı dururmuyum salı doğru dr.a gittim hemogram,idrar kültürü,tam idrar tahlili hepiciğine baktı dr.bugünde sonuçlar için gittim şükür temiz çıktı kanda çok az enfeksiyon varmış ama o da problem değil dedi ilaç falan vermedi bi kullanımlık toz vermişdi onu kullanmam yeterliymiş ayaklarını sıcak tut bol su iç kendini üşütme dedi.
eee daha daha nasılsınız hamişler nasıl bakalımm ya da hamiş varmı??
cnm nerelerdesin sen ya...tebrik ettim mezunlar kervanına katılmışsın...
ben hamişim
sağol cnmm dolanıp dolanıp geliyorum işteee:))
bebişin nasıl?
ii teyzesi 2cm olduk :)
adam kadın ruhundan anlıyo ya sakin kibar zengin karizma gelir tabyy
bana hiç gelmiyyy....
nan berrin niye o çocuk elini tuttu bişi demedi..anlaşmamı yaptılar nan yoksa???
gunydın gzellıklerr =)
bi kredi fiyatlarımı herşey yükseldi . altın =( uçuyor resmen hiç altınmız yokki anasını satım
bizim vardıda noldu ev için sattıkk hefesimi bile alamamıştımdahada açık var tanem alacaktı arabayı onlarda almadı elimizde patladı sıfır araba fiyatları taksitle daha cazip gelio demekki artık bizde kredi çekecez bu gidişle
Oy kıyamam fıstıkım :92::92::92: Arabanız çok güzelde kociş olmaz dedialtın demeyin benimde böğrüm yanıyor :)) Düğün borcu yüzünden gittiler hep iki üç takılık kaldı şimdide kociş ben sana alcam diye sallıyor bak aklıma geldi eve gelince küseyim:2: giden gitti telafisi zaten zor bundan sonra altın aldı başını gidiyor
Tekrar hoşgeldiniz fıstıklar) E keyifler nasıl bakayım ?j Biz süperiz bebişimle hamdolsun .
bırak brck beee
biz niye yapmıyok..çünkü aklımızda yok
slm kızlar...
patiğimle konuştuk... çok yoğunmuş gelemiyormuş.. hepinize slm var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?