Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

duygu sende ben gıbı iş ıle geçirmişsın
h sonu ne ettın bakım

lame bende ıyyım cnm
h sonu gezersek böle olur işte
off aklım halılarımda koltuklarımda ama onları vermeden temızlık yaptığımı anlamıyorum

bu hafta böyle canım reçellerimin hepsini bu hafta yapıcam ilerki zamanlarda yemeklikler yapıcam

ben reçelı sevmım pek hemde yapamam sanırım hıc yapmadım
bı küçük kavonoz aldım aylarca yıyozgeçen ahududu aldım bıde kıraz aldım
balda olduğundan reçele pek bakan olmuo

günaydın hamarat hatunlarrrrrr
böcük lamecim ve duygucum günaydınlarrrr
duygucum bende pek severim reçel yapmayı ve kış hazırlığı yapmayı bu arada domates kaynattım demişsin kış için mi ve nasıl yaptın cnm

Bende yapmayı severim yemeyi sevmem böcük ne bal ne reçel

Son düzenleme:
bırsen h geldın cnm
yazın yenmıo pek zaten
ben genede böle bı kaşıkta olsa yensın dıye koyarım
avuç içi kadar recellıklerım var cok sevıyom onlarıservıs tabağına koyyom cok şık duruyo

ben ne yaz ne kış yemem tatlıyıpek sevmem zati
birsencim.. hoşgeldin canım...

hoşbuldum tatlım nasılsın?

BUGÜN YAVRUM GELİYORRRRR ÇOK MUTLUYUM YUPPİİİİİİİİ

günaydın güzelliklerr

atom karıncalar sizi=) duyhasım böcüğüm maş. size hamarat hatunlar =) bende kızarmış ekmen üstüne tereyağ reçel bayılırım =) ama yimem =)=)

birsneım gözun aydınnnnnnn =)= ) meleğine kavşuosunn

ayy dun akşam benım için çok güzel geçti =)

hemen evimize gittik kocacımla yemeklerı ısttım yedık mutfamı bi çırpıda topladım ocada çay koydum hemen kurbıylerıde bardaklarıda hazırldım geçtim kocacımın yanına =)=) çaylrıda doldurdum film izledik =)

incir reçelli çok güzel bi filmdi tavsıye edeırm hanımlar =)
geçen gecede sınemada transfrmrs izledik =) oda süprdi

anlıycanız dun gece dınlendım ilk defa =) sabah ta kalktım kocişmin gömleklerini ütüledim =)

hanımlar =)

ben sizlerden kurabıye tarifi isticem şöle güzel tadı damadınzda kalan tarıflerınız varsa rica edicem =) tatlı tuzlu ikisindned elütfen

hanımlar =)
ben sizlerden kurabıye tarifi isticem şöle güzel tadı damadınzda kalan tarıflerınız varsa rica edicem =) tatlı tuzlu ikisindned elütfen

al bakalım canım..

elmalı kurabiye
3 bardak un
1 çay bardağı pudra şekeri
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket eritilmiş margarin
1 paket kabartma tozu,1 paket vanilya
bu malzemeleri yoğurup kurabiye hamurunu yapıyoruz

iç malzeme
2-3 orta boy elme
1 çay bardağı kadar toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
elmaları rendeliyoruz bir tavaya alıyoruz,suyunu bırakmaya başlayınca şekeri ekliyoruz ikisini birlikte şekerler eriyip elmalar yumuşayana kadar pişiriyoruz,ocaktan almaya yakın tarçını ilave ediyoruz.
daha sonra hamurumuzdan cevizden büyük parçalar kopararak avcumuzla açtırıyoruz içine elmalı karışımdan koyup poğaça gibi kapatıyoruz,yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz,üzeri hafif pempeleşene kadar pişiriyoruz,piştikten sonra üzerine pudra şekeri serperek servis yapıyoruz..

mblue sonunda kendınıze zaman ayırdınız desene

bugun carılerı düzenlıycemmpoff her hafta sıkıldım
ortak aldığı paraları düşmuo sonra dön başa eksıklerı kapat

patık ablamın kızı olcekmış
ne güzel haber bu :)

sevindim cnm olsun iyi olsunda taburcu olur..
biz yapmıyoruz cnm ama biliyorum yemiştim bir kere..mısır unundanmı yapılıyodu..
karıştırmış olabilirim :)

Birseeen gözünaydın cnm..

Birsenim hoigeldin
domatesi geçenlerde kocam azı bilmediğinden beş kilo domates almış daha öncedende vardı çürümesinler diye rondodan geçirdim kaynattım biraz yağ biraz tuz koydum kaynadılar kavanozlara koydum dayansın diye kaynattım

bugün hiç çalışasım yok benim,işim gücüm olmasa da nette takılsam tüm gün

neyse bugün maaş günü olacağını hatırlıyım :) hesabıma yatana bakıyım,kulaklığı takayım motive olıyım işleri bitireyim

öpüyorum canlarım sizi,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..:92:

MANTAR KURABİYE

Malzemeler
1 paket margarin
2 adet yumurta
1 su bardağından 2 parmak az şeker
400 gr mısır nişastası
1 paket kabartma tozu
1-1,5 su bardağı un
2 yemek kaşığı kakao

Hazırlanışı : Geniş bir kaba oda sıcaklığında beklettiğimiz yumurta ve margarini koyalım ve şekeride koyarak iyice karışım krem haline gelene kadar karıştıralım. Nİşastayı da ekleyerek karıştıralım. Unu ve kabartma tozunuda ekleyelim ve yumuşak bir hamur elde edene kadar iyice yoğuralım. Hamurdan küçük parçalar koparalım elimizle yuvarlayarak top haline getirelim. Yağlanmış tepsiye yerleştirelim. Mantar şeklini vermek için bir kaba 2 yemek kaşığı kakaoyu koyalım bir şişe (soda şişesi yada benzeri) ile desen verelim. Şişenin uç kısmını önce kakaoya daha sonrada hazırladığımız toplara hafifçe batıralım. Hamur mantar şeklini alacaktır. Bütün kurabiyeleri bu şekilde hazırlayalım. Önceden ısıttığımız 175 dereceli fırına pişmeye bırakalım.Yaklaşık 30 dakikada pişecektir. Üzerlerinin pembeleşmesini beklemeden fırından al

mblue sonunda kendınıze zaman ayırdınız desene

bugun carılerı düzenlıycemmpoff her hafta sıkıldım
ortak aldığı paraları düşmuo sonra dön başa eksıklerı kapat

çok şükü rböcüm kendime geldim valla =) bu akşmda heralarla parkta keyıf yapıcaz ) yemek yicez =)
yemk dedim aparatif bişiyler =)
ay benımd eişm çokda yapasım yok ustalarla urşmk çok zor=(

=)=) ahh ahh bende maaşda yatmadı nasıl motıve olsam ki haftya ancak yatr

patık hadı ıyısın maaş gunu dımek
en sevdığın gün ne deseler cuma derım
maaş günümüzkocamnınd bugun

slm kızlar nisbet gibi olmasında yeni kalktım kahvaltı yapacam

böcük yiğenin kız demek sağlıklıca gelir inşallah bu sene erkek az zaten geneli kız ne hikmetse

birsens gözün aydın dielim şimdiden kızın geliomuş

mbule

2 yemek kaşığı şeker
1 yumurta
2 y.kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı zattn yada ayçiçek yağı
1 pakt kabartma tozu
1 paket margarin

hamur yapıldıktan sonra 2 saat dolapta dinlendiriliyor yumurtanında beyazı ayrılıyor üzerine sürülüyor çok hafif ve güzel oluyo bugün bende yapam bari canım istedi

ladyyyy tatlım napıyon doğurmadın mı sen
nispet gibin olmaz sana sen hamişsin dinlen sen sana beleşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…