Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne yapsan sanırım o duyguyu yenemessin...ama yinede sakin olmaya çalış canım...
tüm hazırlıklar tammamı?? bebişe oda filan yaptınmı cnm?? beşiği filan nasıl keşke foto çekip eklesen yaaa

ilk 3-4 ay yanımda olacağı için park yatak aldık canım odasını sonra yapacaz diğerleride tamam benm bi terliğim kaldı hastane için bide bebek şekerimiz eksik çekimmde koyuyum dur

selam kızlar nasılsınız?
benimde içim sıkılıyor sebebsiz yine ağzımda aft çıktı püfffffff!

melodi slm canım nasıl gidio tatil

yok hamiş olmasamda anacığım hep böyle düşünür...oraya gitsem paketsiz eve yollamaz mutlaka elime bişi tutuşturur veya gelse yine aynı dolu gelir...Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı...

nan koy dememizimi bekliyodun ala ala kendinide koy bakem :))

ayy balım.... allah annene güç kuvvet versin.. kadıncağız heryere yetişiyor vallaa...

aminnnnn cnmmm...evt heryere yetişiyo ama kendine yazık ediyo...bide senin bebişinede bakarım diyo..nasıl kıyarım ona bu durumda bebiş baktırırım...

kızlar napıyonuz bensiz çene çalıyonuz

ballll annecinin yaptığını okudum gözlerim doldu valla cnm ya

ladyyy annem koyda bakak fotolara
meloşşşş özledim kız seniii bol bol güneşlen yavruuuuu
nevgülüm napıyon tatlımmm saol canım kızım geliyoo

patiğim de yazmış beğenmiş gitmiş cnm valla muhabbetini özlüyoz ha sık gel
lamecim duygucum napıyonuz
böcükkk zati sen hiç uyumuyon galiba sabah 5 de kalkıyom diyon

Hoşgeldin birsen.....

saol tatlım büdüş nasıl bakıp bakıp resime seviyom büdüşü

nevgül fasülyeyi az bi pişirirsen koku falan olmuyo bende normalde dondurucudan çıkan yiyecekleri sevmem ama
ben az fasülye domates çok az sıvıyağ ve tuz pişiriyom (rengi fasülyenin dönene kadar)poşetleyipp atıyom mis gibin oluyo valla

kızma nen tonyalı garu :))
temem sende hamaratsınn

yokya benim nerem hamarat.alt tarafı hem eş hem iş hem kaygana hem çocuk hem ev işi arada köyde tarla bahçe işi.yazın ağustosda fındık toplama iş.bu kadar yani.

Aa tarla dedimde bak buzluğa tek birşey koymayı seviyorum ona hçbişeycik olmuyor taze mısırrr.YOKSA GERİSİNİ ALIR YAPARIM TAZE TAZE.

Son düzenleme:

bende öyle yapıyorum canım.fasulye atıyorum.mısır atıyorum.bezelye atıyorum.erik attım geçen sene doğum yaptım kışın komposto yaparım diye.lahana haşlayıp atıyorum sarma için.

valla nevgülüm karadeniz kadını olupda hamarat olmayanını görmedim .annem ananem teyzelerim kaynanam hepside temiz titiz ve hamaratırlar.

seni tebrik ediyorum tatlım

nan koy dememizimi bekliyodun ala ala kendinide koy bakem :))
aminnnnn cnmmm...evt heryere yetişiyo ama kendine yazık ediyo...bide senin bebişinede bakarım diyo..nasıl kıyarım ona bu durumda bebiş baktırırım...

işte kıyamıyorsun değilmi sendee....
bende düşününce kıyamıyorum, ne anneme nede kayınvalideme....

balımm =) trıflerınıde versen ne kadan makbule geçer =) bende öle riskler alıyorum hep =) sütlü ıslak kek vardı misafirlerime ypmştım ilk =) ardkşlrımla yıyıp beğnınce favorım oldu = ) herkese yapıom böle lezzetli trfileri hiç kaçırmamm =) ptlıncalı böreği nsıl yptın kurbıyenın trfınıde ver bakem =)

selam kızlar nasılsınız?
benimde içim sıkılıyor sebebsiz yine ağzımda aft çıktı püfffffff!

melodıcnm hoşgldin kendını üzüp durma böle sebpsizse geçer zaten inş. tatilin dvmı iyi olur cnm . neler yapıosun oralarda =) bebişin keyfı nasıl
?

hamarat gacuuuuu =)=)

laydyy cnm teşkkr ettım trf için tatlımm.doğuma az kaldı heycanlı anne =) rabbım kolay bir doğum nasip etsin sağlıcakla al bebğini kucan ainşlalh cnm

Kızlarrrrrrrrr ben geldim dolaba koyduklarınızı yazmışsınız ben kafayı yicem onu koyuyorum bunu koyuyorum Ama mısır da koyucam o nasıl olacak siz nasıl koyuyorsunuz mısırı

Eklentiler

• $djgfjgf.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $2344.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $ABCD0001.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $ABCD0002.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $ABCD0005.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $ABCD0006.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $ABCD0007.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $ABCD0008.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $ABCD0009.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $ABCD0010.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $ABCD0011.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $ABCD0012.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $ABCD0013.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $ABCD0014.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $ABCD0015.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $ABCD0016.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $ABCD0018.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $ABCD0019.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $ABCD0020.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $dgrdshdth.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $ABCD0001.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…