ne yapsan sanırım o duyguyu yenemessin...ama yinede sakin olmaya çalış canım...
tüm hazırlıklar tammamı?? bebişe oda filan yaptınmı cnm?? beşiği filan nasıl keşke foto çekip eklesen yaaa
selam kızlar nasılsınız?
benimde içim sıkılıyor sebebsiz yine ağzımda aft çıktı püfffffff!
hoşbuldum iyi olmaya çalışıyorum şükür. oğlanı uyuttum biraz bakayım dedim.
tatil yarayacaktı da bendeki şansızlık olunca böyle oldu. eşimle bir kez bile denize giremedik. beraber erdek e inemedik başbaşa. inşallah ağustosta gelirsek acısını o zamana çıkaracağız.
şimid görümcemle gidiyoruz denize ama ben tek giriyorum. bunada şükür napalım.
oh ne güzel afiyet olsun. benimde anam hamileyken canım ne istese yapardı. hamile olmak çok güzel yaw:)
ilk 3-4 ay yanımda olacağı için park yatak aldık canım odasını sonra yapacaz diğerleride tamam benm bi terliğim kaldı hastane için bide bebek şekerimiz eksik çekimmde koyuyum dur
melodi slm canım nasıl gidio tatil
ayy balım.... allah annene güç kuvvet versin.. kadıncağız heryere yetişiyor vallaa...
kızlar napıyonuz bensiz çene çalıyonuz
ballll annecinin yaptığını okudum gözlerim doldu valla cnm ya
sana tatil yaramadı walla....
Sus beceriksiz garu..yapamıyom demiyoda sevmiyim diyo..hee inandık bizde :)
ula bal dua et hamilesin.
Hoşgeldin birsen.....
kızma nen tonyalı garu :))
temem sende hamaratsınn
saol tatlım büdüş nasıl bakıp bakıp resime seviyom büdüşü
nevgül fasülyeyi az bi pişirirsen koku falan olmuyo bende normalde dondurucudan çıkan yiyecekleri sevmem ama
ben az fasülye domates çok az sıvıyağ ve tuz pişiriyom (rengi fasülyenin dönene kadar)poşetleyipp atıyom mis gibin oluyo valla
yokya benim nerem hamarat.alt tarafı hem eş hem iş hem kaygana hem çocuk hem ev işi arada köyde tarla bahçe işi.yazın ağustosda fındık toplama iş.bu kadar yani.
Aa tarla dedimde bak buzluğa tek birşey koymayı seviyorum ona hçbişeycik olmuyor taze mısırrr.YOKSA GERİSİNİ ALIR YAPARIM TAZE TAZE.
nan koy dememizimi bekliyodun ala ala kendinide koy bakem :))
aminnnnn cnmmm...evt heryere yetişiyo ama kendine yazık ediyo...bide senin bebişinede bakarım diyo..nasıl kıyarım ona bu durumda bebiş baktırırım...
NÖRÜYONUS KIZLAR....
hamarat duygu reçel bal deyince aklıma geldi rüyamda bana biri yarım kavanoz bal verdi..nidemek acaba???
mbluee kurabiye demişsin cnm ya demeyi unuttum..pazar günü un kurabiyesini yaptım süper oldu herkes bayıldı ama katı yağla olduğu için bidahakine sıvı yağla deniycem..
bide hayatımda ilk defa mercimek köftesi yaptım bol acılı walla abartmıyorum belki 60 tane vardı hepsi yendi..lamemin pastasınıda ilk defa yapmıştım onada bayıldılar :)) hee bide ilk defa patlıcanlı börek yaptım herkes kıymalı sandı....nekdr risk almışım demi hepsini ilk defa yapıp....
laydddyy hoşgeldin nasıl evde keyif yapmak...
selam kızlar nasılsınız?
benimde içim sıkılıyor sebebsiz yine ağzımda aft çıktı püfffffff!
yokya benim nerem hamarat.alt tarafı hem eş hem iş hem kaygana hem çocuk hem ev işi arada köyde tarla bahçe işi.yazın ağustosda fındık toplama iş.bu kadar yani.
Aa tarla dedimde bak buzluğa tek birşey koymayı seviyorum ona hçbişeycik olmuyor taze mısırrr.YOKSA GERİSİNİ ALIR YAPARIM TAZE TAZE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?