Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ne kadar saçama ve yanlış yaa.bunu kendi niye kavrayamıyor.

Valla benimkini kayınvalidem bakıcak eltiminkini bakıyo benimkinide baksın

istiyosan baksın tabi canımm :)))

benim kayinvalide çocuk konusunda bi tuhaf :)))
bi duruyo ben çocuk bakmam doğurma dio :))
bi duruyo ben bakarım dio :)))

bende durmuyom tabi doğursam sana doğurmam kendim için doğururum kendim bakarım diomm :)))))

Casper seninkide naza çekiyo galiba
Valla benim kayınvalidem evde oturan eltimin çocuğuna bakınca benimkini hayli hayli baktırırım diye düşünüyorum hem boşa yakında oturmayalım demi çekicekler kahrımı

GEÇMİŞİ OKUDUMDA....

naber kızlar....

nevgül performansına hayran kaldım..çok güldüm :)

laydyycim işllh gönlüne göre gelişir herşey ama kayınvaliden anlamıştır onu erkenden istemediğini yinede kırılmamış ısrarla gelmek istiyor..değişik bi kayınvalide :)) ama cnm belkide korktuğun kadr kötü geçmiycek birlikte zaman..belkide güzel geçer..temizliğine yardım eder işte cnm..iyi taraflarına bak eğer erken gelirse...kendini son günlerinde bence üzüp kasma cnm...

caspırım..senin kaygana bakamam doğurmamı diyo...onada şaşırdım denirmi ya öle....

Bal hoşgeldin nasılsınız bakalım anne-bebiş
hoşbulduk cnmm..
iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok...haftaya salı doktora gidiceğiz kuzum büyümüştür demi merak ediyorum
cinsiyet için erken ama sorarım yinede :)
sende ne var ne yok cnm...varmı kışlık aramıza yeni katılan :)

Dün temizledik annemle bugün kaynatıcam kavanozlıcam ama bugün son reçellerim yeter artık apartmana yetecek kadar oldu

balıyımışsınız
erken len cınsıyet için kıskanırım 21 haftadan önce öğrenırsen

evt öle dioo sanki onun için biz çocukl yapcazz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…