evet uzak en az kırkını çıkarır öle giderim dedi bana soran yokki ne kadar istersen öle kalıım falan yokk yaniibenm aNNEM burda 9 ay boyunca tüm sıkıntımı çektii bi 40 gün dahamı çekemeyecek sanki işte işine geldiği gibi
ben direk olmasada dolaylı yoldan dedim zaten ki bide eşime dün abinler burda onlar konyaya gideceklermiş olmazsa onunlarla geliim diyor demiş hergün aynı şeylerden bıktım artık yanii tatile çıktım güya burnumdan geliyorlar
laddycim... canım bence sen gün ver..... anne 17 si gibi gelirsin dersen oda kapatır ağzını..... konuda kapanmış olur canım... yoksa sürekli arar durur, oda heyecanlı iştee... torunu oluyorr, birşeyler yapmak istiyor..... sende kendine göre haklsıın... önemli olan kimseyi kırmadan etmeden halledebilmek bu konuyu canım...
Birsenim benim bebem yok dediğim eltimin bebişleri ilk bebekte gitmiş ikinci bebekte ben müsade etmedim
yok değiştirmedk canım adını esila olacak neyse ben arayayımdaa biraz daha yer yapiimm çıkıpp gelir falannallah korusunnn
selam hanımlar yenı uyeyim ben cok sıkıldım bırde ben bıseyler yazıp içimi dökeyim dedim.Biri 7 yasında digeri 5 aylık iki kızım var Allahım bagıslasın,cok yogun bır ısım tatlı bır esım var bırde esimin elinden düsmeyen iphone u var bır haftadır bakıcım ızınlı kaynana kayınpeder bizde zaten dayanmak zor cici insanlar ama evimin kuralları titizlik hepsi ihlal ediliyo dişimi sıkıyorum aman kırma etme susu saadet dıye telkın veriyorm kendıme esım yogun nobete kalıyo o da yalnızım yanı kaynanamla yok dayanılacak gıbı degıl adam ıkı gunde bır gun geliyo basbasa kalmak ımkansız kalınca da i phone artık dayanamayıp patladım tabıı sımdı aksam nası eve gıtcem dıye dusunuyorum napcam ben
bakıcım izin aldı bizde onları cagırmak zorunda kaldık anneyi cagırdık baba da geldi sabah esımle kavga ederken duydular phone dedıgım iphone akıllı telefon oyunu interneti olanlardan surekli telefonuyla oyun oynuyor dıye kızdım kavgayı herkes duydu aynı ev olunca boyle oluyo bende sıkıldım yanı eve nasıl gıdıpte yuzyuze bakcaz anlamında
Ne demek 40ı çıkarasıya kadar sen bakamıcakmısın bebeğini bakamıcaksan neden doğuruyorsun ala ala yaaaaa benim kayınvalidemde eltimde kalmış 40 ına kadar ikincisinde de kalacaktı duygu işleri yapar ütüleri yapar dedi bende yapmam evinde dur dedim öylece kalmadı ikincisinde bence gelmesin dua edelim
önce hoşgeldiinnbakıcım izin aldı bizde onları cagırmak zorunda kaldık anneyi cagırdık baba da geldi sabah esımle kavga ederken duydular phone dedıgım iphone akıllı telefon oyunu interneti olanlardan surekli telefonuyla oyun oynuyor dıye kızdım kavgayı herkes duydu aynı ev olunca boyle oluyo bende sıkıldım yanı eve nasıl gıdıpte yuzyuze bakcaz anlamında
sagol un yok aynı cınsler kendı cocukları ne yapsa dogru gelin ne yapsa gelin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?