Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen arkadaşlarımla buluşacam tatilin keyfini çıkarayım dedinya dururmu daha.keşke gel anne valla evim çok kirlendi elim bişeye gitmiyor temizlenmesi desen acaba bu kadar istekli olurmuydu gelirmiydi yine merakettim şimdi.

ayy inanmıyorum annen yakınındaa.boşver gelmesin.40 ını çıkarana kadar inşallah seni kırk yerden kır sözle sinir etmez.gerçi bilmişyorum nasıl birisi.

laddycim... canım bence sen gün ver..... anne 17 si gibi gelirsin dersen oda kapatır ağzını..... konuda kapanmış olur canım... yoksa sürekli arar durur, oda heyecanlı iştee... torunu oluyorr, birşeyler yapmak istiyor..... sende kendine göre haklsıın... önemli olan kimseyi kırmadan etmeden halledebilmek bu konuyu canım...

Ne demek 40ı çıkarasıya kadar sen bakamıcakmısın bebeğini bakamıcaksan neden doğuruyorsun ala ala yaaaaa benim kayınvalidemde eltimde kalmış 40 ına kadar ikincisinde de kalacaktı duygu işleri yapar ütüleri yapar dedi bende yapmam evinde dur dedim öylece kalmadı ikincisinde bence gelmesin dua edelim

ben direk olmasada dolaylı yoldan dedim zaten ki bide eşime dün abinler burda onlar konyaya gideceklermiş olmazsa onunlarla geliim diyor demiş hergün aynı şeylerden bıktım artık yanii tatile çıktım güya burnumdan geliyorlar

Ladyyyy üzdüler mi seni annemmm
kız sende aç tlf nu anlat de az işlerim var halledem sende evde yalnız kalmamış olursun falan filan kırmayın birbirinizi tatlımmm

duygu senin beben var mı kız sanki öle anldm yazdıklarından(kafam karışık ya kusra bkma)

Stres yok stres yok relaks esilayı düşün(ismi değişmedi zaar demi)

yani buda çok doğru heyecanlanıyor.bu yönüyle ben hiç düşünmüyorum olayı.ama kızım müsait olduğunda ara gelieyim deyip konuyu kapatsa.

Birsenim benim bebem yok dediğim eltimin bebişleri ilk bebekte gitmiş ikinci bebekte ben müsade etmedim

yok değiştirmedk canım adını esila olacak neyse ben arayayımdaa biraz daha yer yapiimm çıkıpp gelir falann allah korusunnn

selam hanımlar yenı uyeyim ben cok sıkıldım bırde ben bıseyler yazıp içimi dökeyim dedim.Biri 7 yasında digeri 5 aylık iki kızım var Allahım bagıslasın,cok yogun bır ısım tatlı bır esım var bırde esimin elinden düsmeyen iphone u var bır haftadır bakıcım ızınlı kaynana kayınpeder bizde zaten dayanmak zor cici insanlar ama evimin kuralları titizlik hepsi ihlal ediliyo dişimi sıkıyorum aman kırma etme susu saadet dıye telkın veriyorm kendıme esım yogun nobete kalıyo o da yalnızım yanı kaynanamla yok dayanılacak gıbı degıl adam ıkı gunde bır gun geliyo basbasa kalmak ımkansız kalınca da i phone artık dayanamayıp patladım tabıı sımdı aksam nası eve gıtcem dıye dusunuyorum napcam ben

hoşgeldin aramıza.öncelikle neden kaygana kayınbaba sende kalıyo.phone ne onu da anlamadım.akşam eve nasıl gideceğini neden düşünüyosunki patladın diye eşin kızacak huzursuzluk çıkaracak diyemi yoksa aynı şeylerle karşılaşacağın içinmi.

bakıcım izin aldı bizde onları cagırmak zorunda kaldık anneyi cagırdık baba da geldi sabah esımle kavga ederken duydular phone dedıgım iphone akıllı telefon oyunu interneti olanlardan surekli telefonuyla oyun oynuyor dıye kızdım kavgayı herkes duydu aynı ev olunca boyle oluyo bende sıkıldım yanı eve nasıl gıdıpte yuzyuze bakcaz anlamında

valla sen haklısın.bence sen değil eşin düşünsün.bu erkekler ne kadar geniş meshepli ya.birşey derlerse ben olsam direk derim babasına koca adam olmuş iki çocuğu var hala telde oyun oynuyor diye.

Son düzenleme:

benmde eltim olurmusunn her aileye lazım senden bidene ne güzel

önce hoşgeldiinn
ayy baya kötü olmuş evin içi....

ama takılma sen eşin düşünsün kendi üzülsüünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…