cnm ne testidir o
ikili test falan oluyomuş ondan mı acaba ....
bende iyiyim kızlarrrr sağolun
ballll artık sonuçlar doktorun pc gidiyo benim bildiğim öle sen almıyon tabi heryer farklı galiba nese hayırlı haber olsunda minnak için oyyy bi anne olda gör bal nasın kıymetli bişeyyy
duymadım çünküm heber izlemedim vakit kalmıyo ahh ben yarış atı gibinim evde işte ne oldum ben ya yaşlancam böle
meloşum bak büyüt gözünden bile sakın sonra caniler yüzünden aileler perişan offffff
ladyyyy doğurdumu acep ahhh hayırlısı ile doğursaydı oda
bal sen 2 li test yaptırdın değil mi? bu testte bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor. bunun için neden laboratuara gönderdiler anlamadım. benimkinde dr bakmıştı ultrosanla. benimki dönmediği için 3 kere girdim ama sonuç alamadık. o yüzden 4 lü teste girmiştim. aynı gün vermeleri lazımdı. :26:
brck tatile nereye gittin kız zengin hatun ...
evt cnm ondan...
sende kendini çok yormuşsun bak regl olmamışsın sakın ama sakın yorma..eğer varsa hayırlısıyla çok önemli senin için şu günler...
ay bilmiyom cnm pc yede giriyodur tabisi ama bana bişi demediler 2 den sonra al dediler...
kıymetli olmazmı ben bütün bebişlere kıyamıyom kuzucum diye severken kendi yawruma nasıl olur bana artık..çok kötü ama pipirikli olmam..huyum da kötü bişeye sahiplendimmi yandı o..kaplumbağam vardı mesela kimseye göstermezdimm bişi yaparlar diye :))
cnm ense kalınlığı ve başka şeylerde de bakılıyo ..zekasına mesela..kalbinde sorun varmı ona bakılıyo..daha kimbilir neler vardır cnm...sen nasıl durdun 4 lü teste kdr mşllh cnm..
kız brckkk napıyon tatlımm Hürremde yok nasın geçiyo akşamlarrrr
hoşgeldin cnmmm
eşimle gitmedim tek gittim ben özgür bi hatunum kızımmmmm
memlekette evimiz var oraya gittim be cnm 1 haftalık okadan
hadi bakalım hayırlı haberler ver bize inşallah
hoşgeldin cnmmm
eşimle gitmedim tek gittim ben özgür bi hatunum kızımmmmm
memlekette evimiz var oraya gittim be cnm 1 haftalık okadan
hadi bakalım hayırlı haberler ver bize inşallah
tuttum tuttum ama her molada gittimoo brckkkk aştın sen :))
nan tutabildinmi çişini otobüste...bırak özgür kızı şimdi
ooooo kebap bnm eşim ölsede izin vermezdi eşini tebrik ettim ..
ooooo kebap bnm eşim ölsede izin vermezdi eşini tebrik ettim ..
senin pırlanlatarla kaçıcağını düşünür pehlül ondan izin vermez :))
brck aferin nan koca kız oldun tutçan tabisi
selamlar
Rabbım cumamızı mubarek eylesin Rabbım kandılımızı mubarek eylesin inşallah bu güzelgünde ettiğimiz dularımızı geriye çevirmesin .Rabbim doğru yolundan ayırmasın bizleri inşllah.Amin
Ölen şehitlerimizin ailelerine rabbim sabr versin inşallah. =(
İsoldecim rabbim tamamına erdirsin inşllah. çok sevındım anne olucan sende =)
kelebeğim Sanırım sende bebiş isitodun rabbım bu güzel günde gönlune göre verısn inşallah.
arada unututum konular varsa affola
dun heralara gidemedık musyıt değillerdi.karşı komşumuzu çağırdım annesı ve kızı onlarla oturudk =) okey oynadık gırgır şamata çok eğlndık =) gece 1:30da duş aldım 2de yatabildim ancak .bugun anneciğime gidicem ağda yaptırıcam.
birazdan kalkıp markete gitçem fırına gitçem hamur alcam gelcem =( son 2 gun daha yemk ypıp ttile gitçem. bugun ve yarın poff az kaldı ama bende az kaldım hani =(
Rabbım şu mübarek gunun gecenın hayırına inşallah hakkımda hayırlısını versin iş konusunda aminnn
kelebekçim hoşgledin canım..
şimdididen allah kabul etsin canım mevlüdünü....
hehehehe altınlarımı niden demiyon
cnmmm allah razı olsun dualarını eksşk etme benden
saol canımsınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?