Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pirjuva hoşgeldinnn

kelebenk
kız seninde bebiş mi gelcek yoksam inş. hayırlısı dime mevlüt var Rabbim kabul etsin niyetini şimdiden tatlışşş

anammmm kaç gündür topik de incin top oynuyodu bugün biz oynuyok ne güsellllll

Günaydın kızlarrr

Herkese hayırlı kandiller rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu nasip etsin hepimize inşallah...

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun ailelerinede Allah sabır versin...:2:

Bal hiç endişelenme mübarek günde Allahım yar ve yardımcın olur inşallah herşey temiz güzel çıkar

Ladyy üzülme tatlım biz senin sohbetinden zevk alıyoruz istediğin kadar bebekte konuşabiliriz

kelebek inşallah senden de müjdeli haber alırız canım.

birsencim valla bana kimse kızmasın ama ben çocuğumu askere göndermeyi düşünmüyorum. askerlik elbet kutsal benim karşı olduğum askerlik değil, şu durumlar. bizler yavrularımız böyle pisliklere kurban olsun diye yetiştirmiyoruz. birde bunların başını besleyip doyurup konuşturuyoruz. bir ara şehit haberleri yoktu yine azdılar.
ah ATAM ahhhhhh nerdesin kalk gelde şu halimiz bak. ATAM bir gelsede bizi kurtarsa.

cnm ne testidir o
ikili test falan oluyomuş ondan mı acaba ....

evt cnm ondan...
sende kendini çok yormuşsun bak regl olmamışsın sakın ama sakın yorma..eğer varsa hayırlısıyla çok önemli senin için şu günler...

ay bilmiyom cnm pc yede giriyodur tabisi ama bana bişi demediler 2 den sonra al dediler...
kıymetli olmazmı ben bütün bebişlere kıyamıyom kuzucum diye severken kendi yawruma nasıl olur bana artık..çok kötü ama pipirikli olmam..huyum da kötü bişeye sahiplendimmi yandı o..kaplumbağam vardı mesela kimseye göstermezdimm bişi yaparlar diye :))

cnm ense kalınlığı ve başka şeylerde de bakılıyo ..zekasına mesela..kalbinde sorun varmı ona bakılıyo..daha kimbilir neler vardır cnm...sen nasıl durdun 4 lü teste kdr mşllh cnm..

kız brckkk napıyon tatlımm Hürremde yok nasın geçiyo akşamlarrrr

zor durdum valla. 2 li testte benimki dönmeyince merka ettim nasıl diye. 3 lüye almadan 4 lü istedi. çok şükür temiz çıktı. seninkide iyi çıkacak inşallah.
bende çok pimpirikliyim. ama seninki kadar değil sanırım. hergün kreştekiler bişeyler söylüyorum. mesela dün mama kaşığını kutunun içine atmışlar. sabah hemen söyledim. eşime bile bol bol fırça atıyorum. benden başkası dikkat etmez gibi geliyor. adamda çok alınıyor benimde çocuğum ben düşman mıyım diyor.
ama benim gibi dikkatli ve hijyen değil.

hoşgeldin cnmmm
eşimle gitmedim tek gittim ben özgür bi hatunum kızımmmmm
memlekette evimiz var oraya gittim be cnm 1 haftalık okadan
hadi bakalım hayırlı haberler ver bize inşallah

oo brckkkk aştın sen :))

nan tutabildinmi çişini otobüste...bırak özgür kızı şimdi

selamlar

Rabbım cumamızı mubarek eylesin Rabbım kandılımızı mubarek eylesin inşallah bu güzelgünde ettiğimiz dularımızı geriye çevirmesin .Rabbim doğru yolundan ayırmasın bizleri inşllah.Amin

Ölen şehitlerimizin ailelerine rabbim sabr versin inşallah. =(

İsoldecim rabbim tamamına erdirsin inşllah. çok sevındım anne olucan sende =)
kelebeğim Sanırım sende bebiş isitodun rabbım bu güzel günde gönlune göre verısn inşallah.
arada unututum konular varsa affola

dun heralara gidemedık musyıt değillerdi.karşı komşumuzu çağırdım annesı ve kızı onlarla oturudk =) okey oynadık gırgır şamata çok eğlndık =) gece 1:30da duş aldım 2de yatabildim ancak .bugun anneciğime gidicem ağda yaptırıcam.

birazdan kalkıp markete gitçem fırına gitçem hamur alcam gelcem =( son 2 gun daha yemk ypıp ttile gitçem. bugun ve yarın poff az kaldı ama bende az kaldım hani =(

Rabbım şu mübarek gunun gecenın hayırına inşallah hakkımda hayırlısını versin iş konusunda aminnn

senin pırlanlatarla kaçıcağını düşünür pehlül ondan izin vermez :))

brck aferin nan koca kız oldun tutçan tabisi

hehehehe altınlarımı niden demiyon

cnmmm allah razı olsun dualarını eksşk etme benden

kelebekçim hoşgledin canım..

şimdididen allah kabul etsin canım mevlüdünü....

saol canımsınnnnnnn

hehehehe altınlarımı niden demiyon

cnmmm allah razı olsun dualarını eksşk etme benden

saol canımsınnnnnnn

ayy ne biliyim seni gelinliğinle tanıdık sevdik yawru...
Allah kabul etsin ayrıca..tez zamanda güzel haberler alırısn işllh...

mblue hoşgeldin cnm..sanada hayırlı kandiller ve hayırlı haberler...iyi dayandın walla oraya bide bize yetişiyosun..işllh Rabbim gönlüne göre verir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…