ayyy yüreğim ağzıma geldi desem yeridir...casperı
lamem tekrar özür seni korkuttuğum için cnm....
kıslar daha regl olmama 10 güne yakın var eşimdeki paniği görmeniz lazım..
dur onu kaldırma bunu yapma bebek olduysa dikkat et die Allah'ım çok tatlıı
ama bebiş yoksa çok üzülcek uyus çok havaya girdi bebeğe alıştırdı kendini
ayyy yüreğim ağzıma geldi desem yeridir...
tabi kızlar bilmiyor olayı..
bu akıllı arkadaşımız hastaneden çıkınca aradı beni.. karşıdan bir sesss ggülsüüünnnnnnnn.... ama nasıl titriyor ses.. nasıl ağlamaklı... eyvah dedim.... sormaya korkuyorum..... neyseki sevinçten öyleymiş
canım erkekler hemen havaya giriyorlar... ama yapcak birşey yok.. inşallah hamileisndirde boşuna sevinmemiş olur canım:)
ayyy yüreğim ağzıma geldi desem yeridir...
tabi kızlar bilmiyor olayı..
bu akıllı arkadaşımız hastaneden çıkınca aradı beni.. karşıdan bir sesss ggülsüüünnnnnnnn.... ama nasıl titriyor ses.. nasıl ağlamaklı... eyvah dedim.... sormaya korkuyorum..... neyseki sevinçten öyleymiş
canım erkekler hemen havaya giriyorlar... ama yapcak birşey yok.. inşallah hamileisndirde boşuna sevinmemiş olur canım:)
ayy ball nasıl korkutmuşsun kızı :))))
heheh evet canm bakalım kısmet
CNMMM VALLA KUSRA BAKMA
bak okurken bile doldu gözlerim napıyımmmm...doktorun yanında zor durdummm nerdeyse kopçaktım
çıkınca koptum seni aramak geldi içimden...numaranı rehberde bulamıyorum bakıyorum bakıyorum nasıl kafam dönmüşşş aslında numara karşımdaa ama yokkk ala ala diyorum silinmiş heralde...yürürken bile düz yürüceğime ters gidiyomuş..kendime bi geldim :)) çok zormuş cnm yaa..insan tanımadığı etmediği ama canı olduğunu bildiği yawrusuna kıyamıyo işte...Rabbim nasıl duygu veriyo analara..
h geldın cnm
akşamları barı yazsan aradabız okur sana cvp verırık
cok sevındmhayrlı olsun sağlıkla kucağına almak nasıp olsun ınş
kaç aylık
canım benim yaa... biz biliyoruz zaten:))))
seni merak edip takıldığın topiklere göz attım ve öğrendim.. burdaki arkadaşalra da müjdeyi verdim.. çok ama çok sevindim canım. inş. çok güzel bir hamileleik geçirir kucağına alırısn:)
bu arada nickim değişti benim, belki bilmiyorsundurr... gulsunn ben:)
günaydın hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar kızlar...
Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin...
benide çevirmez işllh bugün 2li test sonuçlarımı alıcam
işllh hayırlı güzel haberler alırım....
ayrıca şehitlere çok üzüldüm..Rabbim ailelerine sabırlar versin ne zordur ya...
yapanların,yaptıranların,destek olanların,sebep olanların kökleri kurusun işllh...
isolde cnm çok sevindik ama biz öğrendik zaten müjdeyi...Rabbim kucağına almakta nasip eder işlhh...
lamem günaydın...ajan gibisin walla..nasıl öğrenmiş hemide :)
böcük nan okadan dizi çekiyon bi bebe alcan sende yakında...
laydyy alınma nen bilmiyonmu bu böcük garusu hep böle eder...sen gel bana anlat bende senden örnek alıyommm
Lamecim güzel oldu dua valla öle içimden geldi yazdım.
balll tatlım Hayırlı günde hayırlı haberlele ddönersin inş. tatlımmmm
böcük nan direk konulara dalmıssın bi GÜNAYDIN dememişşsin bize
isolde Rabbim bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
ha bu arada şehitimiz mi var yine hiç haberim yok haber izlemedim dün ahhh ahhh AİLELERİNE RABBİMsabır versin .dicek bişe bulamıyom artık offfffff
günaydın kızlar hayırlı kandiller hepimize. rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
isolde hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına al inşallah.
şuan 2 gün geçti
hayırdır kuzum yaa????
süper bi haber çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına alman dileğiyle....
şuan hastalanmadım cnm
ama belirtimde yok pek
bekliyoruz bakalım her ay 3 gün öne geliyodu 13 ünde olmam lazımdı 20 sine kadar bekliyim gelir belkim ...
kızlar günaydın herkese
kandiliniz mübarek olsun
yarım mevlidim var ka akşamdır öldüm temizlik yaparken bu akşamda dnya kadar içim var(((
balcım gözün aydınn nazarlar değmesin bebeğinee...
isoldeee hayırlı olsun tatlıımmmm
ayy topik bebiş doldu
Fıstıklar bugün cinsiyet öğrenmek için doktora gittim, oğlum olacakmış yalnız gitmeden eşimle kavga ettim halada çok kırgınım insan bugün bebeğimizin cinsiyeti belli oluyor diye azıcık sevinçle kalkar uykusundan on kere başına gittim kalkmadı kahvaltıya falan neyse en son kalktı hala söyleniyor bende gelmiyceksin dedim sakın gelme dedim çok gıcık etti . Yalnız gittim doktoraEn son hastanede işim bitince gelmiş ben eve dönüyordum ama ne para eder kalbimi çok kırdı . Cinsiyetinide söylemedim sakladı bebek dedim . Ne güzel hayalim vardı bugünle ilgili içine bir güzel etti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?