Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casperı
lamem tekrar özür seni korkuttuğum için cnm....
ayyy yüreğim ağzıma geldi desem yeridir...
tabi kızlar bilmiyor olayı..
bu akıllı arkadaşımız hastaneden çıkınca aradı beni.. karşıdan bir sesss ggülsüüünnnnnnnn.... ama nasıl titriyor ses.. nasıl ağlamaklı... eyvah dedim.... sormaya korkuyorum..... neyseki sevinçten öyleymiş

canım erkekler hemen havaya giriyorlar... ama yapcak birşey yok.. inşallah hamileisndirde boşuna sevinmemiş olur canım:)

Son düzenleme:

ayy ball nasıl korkutmuşsun kızı :))))

heheh evet canm bakalım kısmet

CNMMM VALLA KUSRA BAKMA
bak okurken bile doldu gözlerim napıyımmmm...doktorun yanında zor durdummm nerdeyse kopçaktım
çıkınca koptum seni aramak geldi içimden...numaranı rehberde bulamıyorum bakıyorum bakıyorum nasıl kafam dönmüşşş aslında numara karşımdaa ama yokkk ala ala diyorum silinmiş heralde...yürürken bile düz yürüceğime ters gidiyomuş..kendime bi geldim :)) çok zormuş cnm yaa..insan tanımadığı etmediği ama canı olduğunu bildiği yawrusuna kıyamıyo işte...Rabbim nasıl duygu veriyo analara..

ayy ball nasıl korkutmuşsun kızı :))))

heheh evet canm bakalım kısmet

sorma cnmm biraz öyle oldu...

ayy ne dicemmmm...burda benim hamiş olduğumu bilmeyen bi arkadaş beni rüyasında görmüş eşimle ikimizi ve kucağımızda bi oğlan bebek varmış..samimiyetimiz yok bi arkadaşa demiş...oda bana dedi...kızın içine doğdu sanırım..

canım yaa kıyamam

nevgül nerde yaw ne zamandır yok.

balım bende erkek olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. kendimi kıza çok alıştırdım, kız istiyordum hep, çevremde çoğu kişi kız dedi. öğrendiğimde gözlerim doldu. eşim mutlu tabi onun için farketmesede erkek olduğu için uçuyor. dışarda ne fırça kaydım. hatta burda da anlattım sanırım alışana kadar baya geçti ama şimdi iyiki oğlum oldu diyorum. iki tane yakışıklım var. hayatımın erkekleri

melodim ben hamiş kalana kdr kız istiyodum..ama şimdi erkeğede alıştım...
kız derseler erkek değil diye erkek derseler kız değil diye üzülürüm ben..
bi garipim sanırım :)) olsun ama en başta sağlıklı olsun...
Rabbim yakışıklılarınla sana uzun ömür versin cnmmmm

h geldın cnm
akşamları barı yazsan aradabız okur sana cvp verırık
cok sevındmhayrlı olsun sağlıkla kucağına almak nasıp olsun ınş
kaç aylık

günaydın kızlar hayırlı kandiller hepimize. rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

isolde hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına al inşallah.

balcım gözün aydınn nazarlar değmesin bebeğinee...

isoldeee hayırlı olsun tatlıımmmm

ayy topik bebiş doldu

kızlaaarr hepiniz saolun..
tek tek alıntı yaptım arada atladıgım olduysa kusura bakmasın..
çok yeniyiz daha öncelikle onu söylim..
1 hafta sonra doktorda herşey belli olucak..
hepinizi seviyorum kızlar...

günaydın kızçeler
bugun bızım elektrıkler kesılcekmış 9 dan 3 e kadar gelemezsem merak etmen
pc şarjları ve vınn var ıdare etmeye çalışcam genede

günaydın hanımlar =)
ayy bugun pek uğrayamıycam sanırım bilionuz abla hala yok yemek şu bu =) bide işlerimi toparlamam lazım tatile gidiyorum pazar günü =) gece 00:00da yolcuyum sabah çamaşırları attım makınaya geldim işe =) kociş yıkıcak kalanları asıcak =) ehu ehu

bugun masamı falan toprlamam lazım listeler guncellencek arada kalk ymk yap çay ver şubu kalablk burası bugun uğrayamaya bilirim güzllikler =)

Günaydın kızlar
Yine bir cumartesi üfffff
bugün ve yarın evde büyük temizliğim var ama yapmaya insan lazım hiçte halim yok Allahım güç kuvvet versin bana yaaa
ayağımın altındaki nasırdanda zor yürüyorum zaten offf

slm elektruk yenı geldı

tşkler tanem nasılsın ne var ne cok tatlım

mblue kolay geldın tatlım

Fıstıklar bugün cinsiyet öğrenmek için doktora gittim, oğlum olacakmış yalnız gitmeden eşimle kavga ettim halada çok kırgınım insan bugün bebeğimizin cinsiyeti belli oluyor diye azıcık sevinçle kalkar uykusundan on kere başına gittim kalkmadı kahvaltıya falan neyse en son kalktı hala söyleniyor bende gelmiyceksin dedim sakın gelme dedim çok gıcık etti . Yalnız gittim doktora En son hastanede işim bitince gelmiş ben eve dönüyordum ama ne para eder kalbimi çok kırdı . Cinsiyetinide söylemedim sakladı bebek dedim . Ne güzel hayalim vardı bugünle ilgili içine bir güzel etti .

paşamız gelıyor demekyerım onu benn
ne kadarlık oldu tatlım nasıl gıdıyormuş

eşinede kızmakla cok haklısın cok hassas bı dönemde senı nasıl yalnız bırakırbırak o bıraz dolansın peşinde merak etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…