Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

denizde böyle su falan atıyolar yaa...yada ilk gireceğinde kumsala gelip su sıçratıyorlar gıcık oluyom onu yapanlara.akrabalarımda dahil
ben hiç beklemiyom sıcakmı die bakmıyom direk dalıyom

o zaman örene gidelim hem koçişim mutlu olsun ....

hayır tabikineee eşimle beraber yüzüyük ben oun sırtına biniyom sürkli

sen nezaman gidiyon cnmmmm

ören çarşıya gidin ordaki plaj harika...hem mavi bayraklı...

bayramda cnm nasipse...

adamı boğmuyomusun kıs heyecanlanıp.bana denizde kimse yaklaşmasın isterim
su şakasınıda hiç sevmiyorum

senlede hiç tadı çıkmaz denizin one nan protokolde gibi :))

Kızlar ben didimdeydim iki gün çok çabuk geçti ama olsun değdi iki gün bile olsa

ya ablamlarda geçen hafta ordaydı hiç beyenmemişler..tatili yarıda kestiler okdrda otele para vermiştiler..
tekrar akçaya dönmüşler yazlığa..

biz akbükteydik ev tuttuk ben çok seviyorum akbükü denizi çok güzel
iyi akşamlar ben çıkar...

bende yüzme biliyorum. su şakasını bende sevmem hiç. ıslatılmayı sevmem ama eşimi ıslatmaya bayılıyorum.

yüzmek harika bişi yaa
4 senedir falan biliyorum bende.öncesinde korkuyodum kimse öğretememişti sonra kendim başardım

bende sabah okudum evt öyleymiş..zaten geçen hafta magazinde bişiler diyodular..demek gerçekmiş..aldırcakmış ama ikiz diye kıyamamış sanırım...evlensin bari artık olan olmuş...

bende sabah okudum evt öyleymiş..zaten geçen hafta magazinde bişiler diyodular..demek gerçekmiş..aldırcakmış ama ikiz diye kıyamamış sanırım...evlensin bari artık olan olmuş...

çok şaşırdım ben onu hep iyi aile kızı sanırdım

çok şaşırdım ben onu hep iyi aile kızı sanırdım

yine ii aile kızıdır cnm...o camiada olupta kendini korumak zordur heralde..ne biliyim amannn neyse nee onlara göre ayıp mayıp yok..fakir yaparsa taşlanır..hayat zenginle güzele zaten boşverrr

yine ii aile kızıdır cnm...o camiada olupta kendini korumak zordur heralde..ne biliyim amannn neyse nee onlara göre ayıp mayıp yok..fakir yaparsa taşlanır..hayat zenginle güzele zaten boşverrr

evet bu camia çok farklı. biryerlere gelmek kolay olmuyor. kimse biri güzel diye onu ünlü yapmıyor. herşeyin bir bedeli var maalesef. hiç birşey dışardan göründüğü gibi değil. bazıları parlarken bazıları sönüyor. bedel ödemek istemeyen parlamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…