Herkese merhaba...
ladyy cim hayırlı doğumlar inşallah...
Senin yerinde olmak isteyen ve olamayan okadar çok insan varki...
ne olsun kızlar ya çalışmaya devam((
sıcaklar bi yandan oyy oyy..
ladyy canımm ayy müthiş bişi yaa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn..
Iş yerinde tatilat devam ediyo bugün sıva yapılacaktı bugün cam kenarları.o yüzden evdeyim.büdüşümü uyuttum kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı yudumluyorum hemde size yazıyorum.
slm kızlarrr nasılsınız? Ben pk iiyi deilim p.tesi saat 4 gibi işyerinde rahatsızlandım acile gittim serum falan taktılar bir iki hastalıktan şüphelendiler iki gündür hastahanelerde uğraşoyom dün çok çok kötüydüm biraz önce hastahaneden geldim.oturuyom evdeyiz öle kızlarrr rabbim sağlık versin herkese.
birsenim önemli bişi yok dimi?
çok geçmiş olsun cnm acil şifalar
ohhh keyifte senin desenee...
lady cim.. olurda gün içinde denk gelemzsek şimdiden allah yardım olsun, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım...
bu arada böcük sabah burdaydı, mblue da tatilde bu hafta:)
Laydyy unutmadan söyleyim bende.allah yar ve yardımcın olsun.rabbim sağlıkla sıhhatle sizi birbirinize kavuştursun inşallah.
layydy cim görüşemezsek bende söyliyim...
Önce kendine sonra bebişine hayırlı doğumlar diliyorum kendine çok iyi bak..Bir an önce ayaklanırsın inşallah canım.bizleri ihmal etme sakınnnnn
ladyyyy sanada çok dua ediyom tatlım Rabbim yardım etsin .
p.tesi kalp grafisi çektiler ilk çektikleri iyiydi sonraki iyi çıkmadı geldi doktor 1. gelen doktor kansızlıkla nörolojiye git dedi .2.doktor kalp grafin kötü çıktı dedi ms kalp guatr düşük tansiyon vs vs vardedi evet gittiğimde tansiyonum 9-6 ydı. bugün başka hastaneye gittim kan tahlil sonuçlarım yarın çıkıcak baş ağrım çokdu boyıunda düzleşme varmış ondan ne bilim karışık yarın belli olcek.
slm kızlarrr nasılsınız? ben pk iiyi deilim p.tesi saat 4 gibi işyerinde rahatsızlandım acile gittim serum falan taktılar bir iki hastalıktan şüphelendiler iki gündür hastahanelerde uğraşoyom dün çok çok kötüydüm biraz önce hastahaneden geldim.oturuyom evdeyiz öle kızlarrr Rabbim sağlık versin herkese.
canım çok geçmiş olsun...
ben kansızlık olduğunu düşünüyorum... tansiyonun, kalp ile ilgili tetkiklerinin kötü olmasına sebep olur kansızlık... kesinlikle ms olamazsın... bu kadar basit değil bence ms..
boyun düzleşmeside baş ağrısı yapar, ona da dikkat etmen laızm artık, boyun fıtığına dönmemesi için... ama aklına lütfen kötü bir hastalık getirme canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?