Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Iş yerinde tatilat devam ediyo bugün sıva yapılacaktı bugün cam kenarları.o yüzden evdeyim.büdüşümü uyuttum kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı yudumluyorum hemde size yazıyorum.

Herkese merhaba...
ladyy cim hayırlı doğumlar inşallah...
Senin yerinde olmak isteyen ve olamayan okadar çok insan varki...

ne olsun kızlar ya çalışmaya devam ((
sıcaklar bi yandan oyy oyy..

ladyy
canımm ayy müthiş bişi yaa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn..

teşekkür ettim kızlar

Iş yerinde tatilat devam ediyo bugün sıva yapılacaktı bugün cam kenarları.o yüzden evdeyim.büdüşümü uyuttum kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayımı yudumluyorum hemde size yazıyorum.

ohhh keyifte senin desenee...

lady cim.. olurda gün içinde denk gelemzsek şimdiden allah yardım olsun, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım...
bu arada böcük sabah burdaydı, mblue da tatilde bu hafta:)

Laydyy unutmadan söyleyim bende.allah yar ve yardımcın olsun.rabbim sağlıkla sıhhatle sizi birbirinize kavuştursun inşallah.

slm kızlarrr nasılsınız? ben pk iiyi deilim p.tesi saat 4 gibi işyerinde rahatsızlandım acile gittim serum falan taktılar bir iki hastalıktan şüphelendiler iki gündür hastahanelerde uğraşoyom dün çok çok kötüydüm biraz önce hastahaneden geldim.oturuyom evdeyiz öle kızlarrr Rabbim sağlık versin herkese.

layydy cim görüşemezsek bende söyliyim...
Önce kendine sonra bebişine hayırlı doğumlar diliyorum kendine çok iyi bak..Bir an önce ayaklanırsın inşallah canım.bizleri ihmal etme sakınnnnn

Son düzenleme:

birsenn hayırdır canım çok çok geçmiş olsun.peki şüphelendikleri hastalıklarlar varmıymış.önemli değillerdir inşallah canım rabbim sağlığını versi,n.

birsenim önemli bişi yok dimi?
çok geçmiş olsun cnm acil şifalar

p.tesi kalp grafisi çektiler ilk çektikleri iyiydi sonraki iyi çıkmadı geldi doktor 1. gelen doktor kansızlıkla nörolojiye git dedi .2.doktor kalp grafin kötü çıktı dedi ms kalp guatr düşük tansiyon vs vs vardedi evet gittiğimde tansiyonum 9-6 ydı. bugün başka hastaneye gittim kan tahlil sonuçlarım yarın çıkıcak baş ağrım çokdu boyıunda düzleşme varmış ondan ne bilim karışık yarın belli olcek.

Laydyy unutmadan söyleyim bende.allah yar ve yardımcın olsun.rabbim sağlıkla sıhhatle sizi birbirinize kavuştursun inşallah.

layydy cim görüşemezsek bende söyliyim...
Önce kendine sonra bebişine hayırlı doğumlar diliyorum kendine çok iyi bak..Bir an önce ayaklanırsın inşallah canım.bizleri ihmal etme sakınnnnn

ladyyyy sanada çok dua ediyom tatlım Rabbim yardım etsin .

çok teşekkür ederim kızlar sağolunn

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz

aynı hastanede bile kızlarrr bi doktorla öbürünün dediği birbirini tutmuyo adam kalkmış bana birsürü hastalık sayıyo 5 dk önce ki beni taburcu ediyo.öbürü sen nasıl hamilelik geçirdin ms hastalığın var dedi bende süper hamilelik geçirdim dedim adam inanmıyo Allahım nasıl bi iş bu anlamadım çok korktum

canım çok geçmiş olsun...
ben kansızlık olduğunu düşünüyorum... tansiyonun, kalp ile ilgili tetkiklerinin kötü olmasına sebep olur kansızlık... kesinlikle ms olamazsın... bu kadar basit değil bence ms..
boyun düzleşmeside baş ağrısı yapar, ona da dikkat etmen laızm artık, boyun fıtığına dönmemesi için... ama aklına lütfen kötü bir hastalık getirme canım...

doğru sölüyosun tatlım şu son doktor da öle dedi zati kalp grafiş kağıdına baktı buna bakılarak kalp rahatsızlığın var sölenemez diyo bişe çıkmamış dedi.sağol lamecim

birsenim geçmiş olsun ya..Rabbim acil şifalar versin bencede aklına kötü şeyler getirme..zaten baksana doktorlarda ne dediği belli değil..işllh bugünkü sonuçların temiz çıkar...

laydyyyy.....cnm şaka maka vakit gelmiş desene...Rabbim yardımcınız olsun..çok güzel bi yawru yarın kollarının arasında olucak nasipse..Allahım bahtınıda tahtınıda güzel yazsın..
sana şimdiden geçmiş olsun..bizi unutma sakın haberlerini bekliycezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…