Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gazozlu poğaça nerde bı bakem hele
günaydın dünyanın en güzel gelinleri:))))

:kedi:

günayyyyydınnnlaaaarrrrrrr..
seda sayan abbamız tatile gridimi bilmiomda ben size zabah zabah gogulu gogulu öpücük yolluom.....
((ıyyyhh iğğğrennççç))

günaydınn hanımlarrr,aranıza yeni geldim benimde hem işim hem eşim var,forumda mesajlarınızı okudum biraz valla çok becerekli hatunlarımız var,bilgileirnden faydalanmak lazıma.s.

ulaa bu camların hepsiniz açıolarr....
alektrik yapıo..
karınım ağrıo çıkamıom lavabodan sonra yaaaaaaaaaaaaaa...

günaydın
nan ereglı kocanı işe yolladın mı
koşup buraya gelmışsın
yat uyu yaa

Yolladım minnoş haha Kız iki gündür deli gibi uykum yok sabahın yedisinde kalkıyorum maşallah sevdim bu halimi Sen naptın bebek?

kızlar gelinliğimi eve bıraktım memlekete annem bakıp bakıp ağlarmış
çok üzüldümmmm
Ayy deme Dün gece bende ağlaya ağlaya uyuya kalmışım annem aklıma geldi başladım ağlamaya

Güzeldir Pasaklıcığım o sıkıntı etme gidince birde kek çırparsın tamamdır, kral:)

kızlar gelinliğimi eve bıraktım memlekete annem bakıp bakıp ağlarmış
çok üzüldümmmm

( Alışıcak ama zamanla cnm gerçekten zor...

günayyyyydınnnlaaaarrrrrrr..
seda sayan abbamız tatile gridimi bilmiomda ben size zabah zabah gogulu gogulu öpücük yolluom.....
((ıyyyhh iğğğrennççç))

ıyy ne kokuyo kıss bu öpücükler???:bbo:

günaydınn hanımlarrr,aranıza yeni geldim benimde hem işim hem eşim var,forumda mesajlarınızı okudum biraz valla çok becerekli hatunlarımız var,bilgileirnden faydalanmak lazıma.s.

günaydın esteemm hoşgeldinna.s.

hoşgeldin :)) hamaratlar bol burda ben hep faydalanıyorum %100 lezzet garantisi var :))

pasaklım ne dert edion boşver bidenem yaaaa..
sen gelirsin üstesinden..
baktın olmuo bi iki biş hazır alıver yavruummm....

bal ben eskıden cok ıyı bılırdım
ımageshack ten sonra ordna yuklenmeme başladı
ogun bugundur yükleyemıyom hacı
bende sorun yasıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…